Angyali üzenet Augusztusra

Angyali üzenet

Bizonyára hallottál már őrangyalokról, védőangyalokról, de van még egy nagyon nagy segítség, ami ezektől a csodálatos entitásoktól érkezhet. Ez nem más, mint az angyali üzenet. Augusztusban is üzennek az angyalok, és ha van fülünk, szemünk, akkor ki tudjuk nyitni a szívünket, és meghalljuk az angyali üzenetet. Van, hogy ezt bármennyire is szeretnénk, mégse megy. Ilyenkor sem kell kétségbe esned, hiszen itt vannak kitűnő jósaink, köztük nem egy angyalkommunikátor, angyalmédium. Hívd Tündér Lilit személyes angyali üzenetedért a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), segítségével még a nagyobb problémákat is elkerülheted, amik rád várnak!

angyali üzenet

Olvasd el ITT, hogy melyek azok az álomképek, amik a pénz eljövetelét jelzik!

Augusztusban az angyali üzenet arra figyelmeztet, hogy hallgasd meg a jóslatokat, ugyanis az „augustus” szó az „augur”-ból származik, vagyis a madárjós („avi-ger”) szóból, akinek a jóslata szerencsét jelent. Tehát ebben a hónapban feltétlenül kérned kell egy jóslatot, mert a jóslás már önmagában is szerencsét hoz. Ehhez nem kell kilómétereket utaznod, hiszen csak hívod a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), és máris megkaphatod a szerencse-jóslatod!

Ráadásul, ha a szerencse-jóslatodat újholdkor kéred, kiegészítő útmutatást is tudunk adni hozzá. Kattints IDE érte!

Augusztusban az újhold 21-én lesz, már most szólok, hogy nagyon készülj erre a napra. Újhold – új élet, ezt sose feledd! Az angyali üzenet arra is figyelmeztet, hogy az augusztusi hónapot a népnyelvben Új Kenyér havának is nevezik. Az új kenyér mindenképpen megújulást, változást, bőséget, áldást hoz a házra.

Augusztusra, remélem a 10 milliószoros napon már felkészültél. Hiszen az angyali üzenet szerint, a teremtő nap neked is nagy pénzt hozhat.

angyali üzenet

Tudd meg ITT a részleteket a NAGY PÉNZ érkezéséről!

Egy másik nagyon fontos nap, amire az augusztusi angyali üzenet felhívja a figyelmed, az a telihold napja, ami éppen 7-ére, a szerencse napjára esik. A szerencse-napi teliholdat nem szabad figyelmen kívül hagyni! A legjobb, ha ilyenkor kérsz egy angyali szerencse mágiát
Kamillától a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), mert nagyon hatékony!

Végül, de nem utolsó sorban az angyali üzenet arról is szól, hogy augusztus a hulló csillagok hava, és mint ismeretes, ha valaki hullócsillagot lát, egy kívánsága teljesülhet, ha éppen akkor fogalmazza meg a vágyát, amikor látja a hullócsillagot. Akár egy kívánságprogramot is összeállíthatsz
jósaink segítségével, mert augusztusban többször is szemtanúja lehetsz egy-egy csillaghullásnak. Hívd szakembereinket , hogy a legfontosabb kívánságlistát segítsenek összeírni! Az angyali üzenet szerint, így nem ér majd váratlanul a csillaghullás!

Augusztusi angyali üzeneted sok izgalmas fordulatot tartogathat számodra! Kamilla vagy Szandra jósnők személyre szabott angyali üzenetedet és angyali figyelmeztetésedet adhatják át neked, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét