Angyali üzenet Áprilisra

angyali üzenet

A csodák hónapja a szeszélyeké és a szerelmeké. Az angyalok figyelnek rád, üzennek neked, csak tudnod kell az üzenetüket fogadnod. Áprilisban minden embernek kicsit az ég felé kell fordulnia, ami azzal is jár, hogy el is mélyülsz magadban, hiszen nagyon nehéz nyarat vezet be a tavasz. Álmaid, vágyaid és érzéseid az angyali üzenet szerint mind arra figyelmeztetnek, hogy szükséged van tartalékokra ahhoz, hogy tudd folytatni mindazt, amit elkezdtél, amit szeretsz.

PÉNZTEREMTÉS a célod? ITT Ariel arkangyal pénzteremtő mágiáját találod és végezheted el!

Sámsihel, a Nap fényeinek angyala figyel rád ebben a hónapban és keresned is kell a társaságát. Ilyenkor Ő beavat titkaiba, miközben neked egyre többet kell lenned a napon, így jobban fogod majd viselni a hirtelen nyári meleget, illetve telítődsz fénnyel, aminek más szempontból is jelentősége van. Ebben a hónapban nem csak a Napnak kell ragyognia, hanem neked is, ezért tudnod kell adnod embertársaidnak, legalább egy mosolyt.

angyali üzenet

ITT találod angyali üzenetedet erre az évre! Fontos!

A Nap idejére, beköszönthet a gazdagság az életedbe. Értened kell az angyal szavát, illetve meg kell tudnod, Te vagy-e a választottja, akinek bajait és gondjait fényével megoldja. Az angyali üzenet alapján anyagi gondjaid megszűnnek Szent Iván napjáig, addigra beköszönt életedbe a gazdagság, de ezért neked cserében tenned kell. A vagyon, amelyet szerencse útján hoznak el neked az angyalok, felelősséggel jár. Tudnod kell jónak lenni, illetve meg kell tanulnod a pénzből pénzt csinálni, hiszen csak úgy lehetsz a Nap lovagja, ha másoknak nem csak „halat adsz, hanem megtanítod őket halat fogni”. Az angyalok által adott erőforrásokat nem pazarolhatod el. Bölcsnek és igazságosnak kell lenned, cserébe minden mostani bajod megoldódik.

Az angyalok titkos NYERŐSZÁMOKAT is adnak Neked. Kattints IDE a számaidért!

angyali üzenet

A Nap angyalai gyógyulást is hoznak bajaidra. Mindenképpen kérned kell az áprilisi angyal imát, amit vonalunkon meg is tehetsz, amely a Nap angyalait kéri arra, hogy töltsenek el téged fénnyel és gyógyító energiákkal. Szükséged lesz ehhez védőangyalod és őrangyalod nevére, hiszen őket is fel kell kérned, hogy segítsenek bajaid megoldásában.

Ha ezek megvannak, el lehet végeztetned vonalunkon a különleges angyali üzenet mágiát, amelynek segítségével személyre szóló kulcsokat kapsz a jövődhöz. Ahogy ezt kapta Salamon is annak idején, kinek könyvében a mai napig benne vannak az angyali pecsétek is. Van viszont nagyon sok más angyali üzenetünk bent, amelyek még gazdájukat keresik. Mind kapcsolatban áll az áprilisi hónappal. Sokban számok szerepelnek, amelyek pénzt hoznak, illetve mind figyelmeztet valamilyen bajra, amit elkerülhetsz te is, ha neked is van neked címzett angyali üzeneted az áprilisi hónapra, amely lehet egy májusi eseményt jelez előre.

Tárcsázz, és kérd a személyes angyali üzeneted, használd ki az angyali üzenet mágiát, amely sokak életét megváltoztatta már!

Nehéz döntés előtt állsz? Szeretnéd megtudni, hogy mit hoz a jövő és mit tegyél, hogy a helyes irányba haladj? Mattet vagy Ágnes jósnőt keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyali kommunikációban jártas, és legjobb szakembereink!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét