Angyali segítséggel küzdötte le az alkoholizmust

Munkával kapcsolatos gondjaidra így kérheted az Angyalok segítségét!

Az angyalmágiát nem csak akkor ajánlott elvégezni, ha pénzre van szükséged, hanem akkor is, ha valamilyen szenvedélybetegségtől szeretnél megszabadulni.
Sajnos az a ritkább, amikor a szenvedélybeteg felismeri, hogy segítségre szorul és ő maga kéri az angyalok segítségét. Legtöbbször, egy közeli barát vagy hozzátartozó lép közbe, és általa segítenek az angyalok a bajbajutottnak.
Így volt ez Kelemen Attila esetében is. Az ő hozzájárulásával kiírhatjuk a teljes nevét és leírhatjuk az ő személyes tapasztalatát.

Attila Nógrád megyében él, és bár voltak figyelmeztető jelek, mégsem figyelt ezekre, és egyik napról a másikra olyan helyzetbe került, amiből úgy gondolta, az egyetlen kiút, ha elég sokat iszik ahhoz, hogy már ne emlékezzen a helyzetre sem, amiből éppen a kiutat keresi.

Lehet, hogy neked is vannak figyelmeztető álmaid? Figyelj a jelekre, olvass erről bővebben ITT !

Attila egyetlen héten belül elveszítette a barátnőjét, a lakását és az állását is. Nem éppen ebben a sorrendben, de a részletekre most nem térünk ki, ugyanis nem ez a történet lényege.
Attilának nem volt hova mennie, így felhívta egy régi iskolatársát, aki szívesen befogadta őt az otthonába, amíg talpra nem áll.
Attila nem sokkal ezután újra dolgozni kezdett, de sehogy sem találta a helyét a világban, ezért esténként megivott egy-egy pohárral az új lakótárs finom háziborából. Észrevétlenül az egy pohárból kettő lett, majd egy teljes üveg, aztán két üveg. Az eleinte heti egy-két alkalom rövid időn belül a napi rutin részeként, teljesen beépült Attila életébe.
Senkinek nem tűnt fel, ugyanis Attila óvatosan ivott, és csak akkor, amikor tudta, hogy nem kell emberek közé mennie. Saját magának sem akarta bevallani az alkoholproblémát, így nem problémaként, hanem kikapcsolódásként tekintett az alkoholgőzös estékre.

Ha a családodban valaki alkoholproblémával küzd, vagy te magad vagy nehéz helyzetben, hívd Virágot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és kérd el azt az angyalmágiát, amely segítségével Attila is kigyógyult az alkoholizmusból!

Egy délután, mikor már eleget ivott, megcsörrent a telefonja és egy ismerős hang volt a vonal másik végén. A volt barátnője, Dóra hívta, és elmondta, furcsa álmot látott, azt álmodta, hogy Attila nagyon beteg, de nem tud kórházba menni, nem tud mentőt hívni, valami megakadályozza abban, hogy segítséget kérjen.
Attila próbálta megnyugtatni a volt barátnőjét, hogy nincs oka az aggodalomra, hiszen ő teljesen jól van, a de a lány nem hitt neki. Attila hangja másmilyen volt, mint korábban.

Ha te is álmodtál valami érdekeset, olvasd el ITT , mit jelenthet!

Délután Dóra angyalkártyát húzott, amelyen Ariel a következőket üzente: “Menj, ne késlekedj és tedd, amit tenned kell, segíts, mert az angyalok mutatják az utat neked. Hallgass a megérzésedre és cselekedj!”
Ebben a pillanatban pontosan tudta, mit kell tennie. Felöltözött és már indult is arra a címre, amit a délutáni telefonbeszélgetés során megtudott Attilától.
Amikor odaért, hiába kopogtatott, csöngetett, senki nem nyitott ajtót. Végül Attila lakótársa botorkált ki, szemmel láthatóan ittas állapotban, és csodálkozva nézett a lányra, hogy kicsoda és mit akar. Dóra Attila felől érdeklődött, de csak azt az egyáltalán nem megnyugtató választ kapta, hogy biztosan alszik, hiszen csend van a szobájában, és jobb ha most békén hagyják.

Hallgass a megérzéseidre, figyelj az álmaidra, és minden újholdkor végezz bőségmágiát a szerencséért, IDE kattintva!

Munkahelyi átok

Azt tanácsolta a lánynak, hogy menjen vissza inkább másnap. Dóra emlékezett az angyali üzenetre, ezért nem hagyta magát lerázni és bement Attila szobájába, ahol megdöbbentő látvány fogadta. A fiú fájdalomtól eltorzult arccal feküdt a földön, mozdulni sem bírt, nehezen lélegzett, és úgy tűnt, nincs is teljesen magánál.
Azonnal mentőt hívott. Mint kiderült, vakbélgyulladását sürgősen műteni kellett, de túl részeg volt ahhoz, hogy eljusson telefonhoz, vagy egyáltalán segítségért kiabáljon. Csak nyöszörögni tudott.
Attila korábban nem hitt semmilyen ezoterikus “hablatyban”, ahogyan ő mondta. Az életmentő műtét után Dóra sok időt töltött az ágya mellett, rengeteget beszélgettek, és Attila minden héten két angyalmágiát is elvégezett a lány segítségével, hogy az alkoholizmust legyőzhessék. Attila a második héten az angyalmágia hatására már semmilyen alkoholos italt nem kívánt, még azt sem, amit korábban nagyon szeretett.
Mindketten tudták, ha a lány nem hallgatott volna az angyali üzenetre és nem keresi fel Attilát még aznap este, Attila ma már nem élne. De az is napnál világosabb volt, hogy Attila önerőből nem tudott volna talpra állni.

Attila most már többszörösen is meggyőződött az angyalok és az angyalmágia csodatévő erejéről, ezért rendszeresen olvassa a cikkeinket, nézi az adásokat és minden nap elvégez legalább egy angyalmágiát. Külön agyalmágiát az egészségért, a pénzért és a szerelemért.

Régóta szeretnél megszabadulni káros szenvedélyeidtől, például a dohányzástól, de nincs elég kitartásod, akaraterőd hozzá? Lehet, hogy nem is ez a probléma! Ha egy előző életből hozott karmikus teherről van szó, akkor Marcus Mágus vagy Virág jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik meg tudnak szabadítani ettől a karmikus tehertől, hogy végre egy teljes és egészséges életet élhess!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét