Angyali segítség: Elengedő bűbáj

Az angyali szimbólumok, amelyekről korábbi cikkeinkben is olvashattál, segítenek felvenni a kapcsolatot az angyalokkal és megoldást találni a problémáidra.

Ha egy olyan kapcsolatban ragadtál, amiből nem tudsz kimászni vagy csak szeretnél lelkileg teljesen elszakadni a előző párodtól, akkor mindenképpen végezd el azt az elengedő bűbájt, ami az angyalok segítségével megszabadít téged minden kötődéstől, és így új életet kezdhetsz.

A korábbi kötődés lehet előző életbeli szerelmi kötés vagy beteljesületlen karma, amit magaddal hoztál egy előző leszületésedből,és ami megakadályoz egy normális párkapcsolat kialakításában, fenntartásában. Lehet, hogy a párod egyszerűen nem illik hozzád és ez okozza a folyamatos konfliktusokat a kapcsolatotokban.

Olvasd el ITT, ki illik hozzád a leginkább, és meghozza-e neked a szerelmet a Kakas éve! 

Ha nem a duál társaddal élsz együtt, akkor végezd el az elengedő bűbájt, hogy minél gyorsabban új életet kezdhess az igazi pároddal!

angyal szimbólumok

Mire lesz szükséged az elengedő bűbáj elvégzéséhez?

Elsősorban tiszta aurára lesz szükséged, ezért mielőtt hozzáfognál, kérj Ágnestől egy aura tisztítást a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Az elengedő bűbájhoz szükséged lesz még gyertyára, késre, cérnára és angyali szimbólumokra.

Ha IKREK a párod, akkor kattints IDE, hogy megtudd, valóban összeilletek-e, vagy új párt érdemes keresned, mert nem ő az igazi!

Mikor végezd a bűbájt?

Az elengedő bűbájt csakis újholdkor szabad elvégezni. Ha júliusban szeretnéd, akkor július 23-án, vasárnap este kell elvégezned ezt a bűbájt. Természetesen szakembereink kiszámolhatják neked a legmegfelelőbb időpontot a mágia elvégzésére, ami egyénenként eltérő lehet.

Olvasd el ITT, mikor lesznek jó időszakaid 2017-ben! 

Ez alapján válassz egy olyan napot a bűbáj elvégzésére, amikor biztosan szerencsés kimenetelű lesz minden, amit csinálsz.

Hogyan végezd el a bűbájt?

Írd fel egy papírra a következő angyaloknak a neveit: Simiel, Asmodel, Mihael.

Ők hárman oldják a kötéseket és szabadítanak meg múltbéli karmikus terhektől, kötésektől.

Az angyalok nevének az első betűit angyali szimbólumokként kell használnod.Tehát lesz egy S, A és egy M angyali szimbólumod.

Ezeket az angyali szimbólumokat kell bevésned a fehér gyertyába függőlegesen, fentről lefelé haladva.

Mindkét gyertyába vésd bele ezeket a betűket, majd a két gyertyát kösd össze szorosan egy cérnával. Gyújtsd meg a gyertyákat és mormold magadban azt a szöveget, ami csak neked fog segíteni az elengedésben. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert csak neked adhatja ki!

Ismételd el legalább tízszer a szöveget, mint egy mantrát és közben nézd, ahogy a két gyertya egybeolvad, amint a viasz lefolyik rajtuk és végül összeragadnak.

Várd meg, amíg félig leégnek a gyertyák, majd egy késsel válaszd szét őket és újra ismételd a szöveget.

Ezután már csak annyi feladatod van, hogy várd meg, amíg mindkét gyertya leég és addig ne hagyd el a lakást. Célszerű a mágiát éjszaka végezni, de mindig gondoskodj a biztonságról. A gyertyákat helyezd fém vagy porcelán tálba és legyen mindig körülötte víz, hogy a balesetek elkerülhetők legyenek!
angyal szimbólumok

A legjobb dolgok akkor történnek meg velünk, ha nem stresszelünk rá és hagyjuk, hogy csak úgy megtörténjenek! Ha régi sérelem, párkapcsolati gondok, problémák kísértenek, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj ezektől! Kamilla vagy Szandra jósnők segíthetnek elengedni a rég múlt negatív eseményeit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy egy új és tartalmas életet kezdhess!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét