CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

Angyali nyerőszámok április

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

 

 

Angyali nyerőszámok érkeztek a szeptemberi hónapra. Az angyalok a páros számokat jelölik igen szerencsésnek a lottón. Kaparós sorsjegynél pedig olyan angyali üzenet érkezett, hogy abból kell választani, amiből sok van. Ez általában egy új kiadott játékot szokott jelölni.

 

EZ a 6 csillagjegy nagyon sok pénzhez juthat! Köztük vagy?

 

Szerencseszámokat is küldtek személyre szabottan. Ezeket a számokat médiumok és számmisztikusok segítségével hívtuk le. A te szerencseszámaidat is elküldték az angyalok, és ezen felül nagyon fontos dátumokat jelöltek meg.

Kijelölték a hihetetlen szerencsés nyerő napokat, az üzleti és munkahelyi sikerrel feltöltött napokat, illetve most kivételesen balesetveszélyes napokat is mondhatok.

Olvasd el ITT, mit jelentenek a számok a számmisztika szerint!

 

Nekem a nevedre és a pontos születési dátumodra van szükségem. Nagyon örülnék neki, ha pontos órát és percet is tudnál mondani.

Ez alapján fogom lehívni a számodra értékes nyerőszámokat, és azokat a szerencsés napokat, amelyeken játszanod kell.

 

Használd EZT a számsort, és lehet, hogy több milliót hoz neked! 

 

Fontosnak tartom még átadni a figyelmeztető dátumokat is, mert most nagyon kettős időszak következik, ahol óvatosnak kell lenned. Olyan energiákra figyelmeztetnek az angyalok, ahol nagyon nagyok a szintkülönbségek. Ez azt jelenti, hogy lehetsz nagyon fent, nagyon magasan a csúcson, de könnyen padlóra is kerülhetsz teljesen.

 

Érdemes meghallgatnod az őrangyalodat, hiszen egy nagyon fontos nap következik, Szent Mihály arkangyal napja. Ilyenkor a főangyal sokkal közelebb van hozzánk és sokkal több titokba avat be.

Várom nagyon, hogy jelentkezz, hiszen lehet, hogy pont te leszel az, akinek egy több millió forintról szóló angyali üzenet érkezett!

Keress engem, Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), vagy pedig Sárát, akik angyali segítséggel kivételes, egyszeri, de életre szóló szerencsével lephetünk meg!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619