CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

Angyali nyerőszámok április

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

 

 

Angyali nyerőszámok érkeztek a szeptemberi hónapra. Az angyalok a páros számokat jelölik igen szerencsésnek a lottón. Kaparós sorsjegynél pedig olyan angyali üzenet érkezett, hogy abból kell választani, amiből sok van. Ez általában egy új kiadott játékot szokott jelölni.

 

EZ a 6 csillagjegy nagyon sok pénzhez juthat! Köztük vagy?

 

Szerencseszámokat is küldtek személyre szabottan. Ezeket a számokat médiumok és számmisztikusok segítségével hívtuk le. A te szerencseszámaidat is elküldték az angyalok, és ezen felül nagyon fontos dátumokat jelöltek meg.

Kijelölték a hihetetlen szerencsés nyerő napokat, az üzleti és munkahelyi sikerrel feltöltött napokat, illetve most kivételesen balesetveszélyes napokat is mondhatok.

Olvasd el ITT, mit jelentenek a számok a számmisztika szerint!

 

Nekem a nevedre és a pontos születési dátumodra van szükségem. Nagyon örülnék neki, ha pontos órát és percet is tudnál mondani.

Ez alapján fogom lehívni a számodra értékes nyerőszámokat, és azokat a szerencsés napokat, amelyeken játszanod kell.

 

Használd EZT a számsort, és lehet, hogy több milliót hoz neked! 

 

Fontosnak tartom még átadni a figyelmeztető dátumokat is, mert most nagyon kettős időszak következik, ahol óvatosnak kell lenned. Olyan energiákra figyelmeztetnek az angyalok, ahol nagyon nagyok a szintkülönbségek. Ez azt jelenti, hogy lehetsz nagyon fent, nagyon magasan a csúcson, de könnyen padlóra is kerülhetsz teljesen.

 

Érdemes meghallgatnod az őrangyalodat, hiszen egy nagyon fontos nap következik, Szent Mihály arkangyal napja. Ilyenkor a főangyal sokkal közelebb van hozzánk és sokkal több titokba avat be.

Várom nagyon, hogy jelentkezz, hiszen lehet, hogy pont te leszel az, akinek egy több millió forintról szóló angyali üzenet érkezett!

Keress engem, Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), vagy pedig Sárát, akik angyali segítséggel kivételes, egyszeri, de életre szóló szerencsével lephetünk meg!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530