CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

Angyali nyerőszámok április

Angyali nyerőszámok Szeptemberre

 

 

Angyali nyerőszámok érkeztek a szeptemberi hónapra. Az angyalok a páros számokat jelölik igen szerencsésnek a lottón. Kaparós sorsjegynél pedig olyan angyali üzenet érkezett, hogy abból kell választani, amiből sok van. Ez általában egy új kiadott játékot szokott jelölni.

 

EZ a 6 csillagjegy nagyon sok pénzhez juthat! Köztük vagy?

 

Szerencseszámokat is küldtek személyre szabottan. Ezeket a számokat médiumok és számmisztikusok segítségével hívtuk le. A te szerencseszámaidat is elküldték az angyalok, és ezen felül nagyon fontos dátumokat jelöltek meg.

Kijelölték a hihetetlen szerencsés nyerő napokat, az üzleti és munkahelyi sikerrel feltöltött napokat, illetve most kivételesen balesetveszélyes napokat is mondhatok.

Olvasd el ITT, mit jelentenek a számok a számmisztika szerint!

 

Nekem a nevedre és a pontos születési dátumodra van szükségem. Nagyon örülnék neki, ha pontos órát és percet is tudnál mondani.

Ez alapján fogom lehívni a számodra értékes nyerőszámokat, és azokat a szerencsés napokat, amelyeken játszanod kell.

 

Használd EZT a számsort, és lehet, hogy több milliót hoz neked! 

 

Fontosnak tartom még átadni a figyelmeztető dátumokat is, mert most nagyon kettős időszak következik, ahol óvatosnak kell lenned. Olyan energiákra figyelmeztetnek az angyalok, ahol nagyon nagyok a szintkülönbségek. Ez azt jelenti, hogy lehetsz nagyon fent, nagyon magasan a csúcson, de könnyen padlóra is kerülhetsz teljesen.

 

Érdemes meghallgatnod az őrangyalodat, hiszen egy nagyon fontos nap következik, Szent Mihály arkangyal napja. Ilyenkor a főangyal sokkal közelebb van hozzánk és sokkal több titokba avat be.

Várom nagyon, hogy jelentkezz, hiszen lehet, hogy pont te leszel az, akinek egy több millió forintról szóló angyali üzenet érkezett!

Keress engem, Aurethielt  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), vagy pedig Sárát, akik angyali segítséggel kivételes, egyszeri, de életre szóló szerencsével lephetünk meg!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522