Angyali nyerőszámok márciusra

Angyali nyerőszámok április

Az angyalok nem csak képi üzeneteket küldenek felénk, hanem számokat is. Régóta tudjuk, hogy léteznek kifejezetten angyali számok, amelyek bizonyos angyalokkal hozhatóak kapcsolatba. A számmisztika is előszeretettel alkalmazza ezeket a számokat.

 

Ebben az évben várhat buktató, de szerencse is. Nézd meg éves angyali üzeneted ITT!

 

 

Léteznek kifejezetten angyali nyerőszámok, amelyeket az angyalok küldenek felénk, jelentésük és céljuk kifejezetten az, hogy az arra méltók képesek legyenek ezen számokat szerencsében érvényesíteni. Az angyalok, ha jó viszonyt ápolunk velük, nem akarják azt, hogy szegénységben éljünk a Földön.

 

Márciusi számok:  3, 8,  11, 23, 47, 49, 51, 62, 75, 96, 105, 266.  

szerencseszam_tv2_cikkbe

Tizenkét szám, amelyek különböző dolgokra hívják fel a figyelmünket. Ezek a számok kulcsai a hónap minden nagy nyereményének, de nem ezeket a számokat kell megjátszanod, hanem azokat, amelyeket a számmisztika segítségével megfejtesz. Érdemes hívnod Virágot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd tőle az öt angyali nyerőszámod a hónapra! Fontos tudnod, hogy csak egy embernek adjuk ki, egy kiválasztottnak, mert nem sérthetjük megy az angyalokat, hogy üzenetüket elaprózzuk!

 

Az angyalok akkor is üzennek, ha új szerelem érkezik az életedbe. Tudd meg ITT, mely álomképekre figyelj!

 

 

A számok alapján, ebben a hónapban lottónál inkább a személyes számok tudnak működni, amennyiben nyerni szeretnél az angyalok segítségével. Mindenképpen azokat az adatokat vedd alapul, amelyek a horoszkópodban szerepelnek. Gábriel angyal hatásai komolyabban érzékelhetőek lesznek március 24én, ilyenkor érdemes az álmokra is figyelni, hiszen fontos üzenetet kaphatsz. Lottónál a személyes horoszkópod elkészítheti neked Lunczer Judit, hívd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!  

 

Kaparós sorsjegyben az angyali számokból kiderül az, hogy a harmadikat érdemes elvenned, de az már nem, hogy melyik oldalról és mi is legyen a következő húzásod. Ötös kombinációval érdemes játszanod ebben a hónapban. Hogy mit is jelent ez? Mindig veszel egy sorsjegyet, ha nyersz egy sorsjeggyel! Ha zsinórban sokat nyersz most, biztos lehetsz abban, hogy az angyalok kiválasztottja vagy. Ebben az esetben hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki meg adja neked hol, milyen és hány sorsjegyet vegyél, hogy tiéd legyen az angyalok által közvetített nagy nyeremény!  

 

Derítsd ki ITT, vajon az a társ mellett élsz-e, akit az égiek is melléd rendeltek!

a24_virag_389

 

Márciusban több jeles esemény is várható. Angyalmágia szempontjából a nap-éj egyenlőség napja kiemelten fontos. Ilyenkor nagyobb rituálékat lehet végezni, ahol kapcsolatba kerülhetünk az angyalokkal. Itt szentesíthetők azok a számok is, amelyekkel játszani szoktál. Érdemes ezt a jeles napot kihasználnod arra, hogy kérsz valamilyen angyalmágiát vonalunkon, amely elhozhatja életed legkomolyabb nyereményét! Március egy olyan hónap, amikor minden angyali segítség a Földre irányul, hiszen kezdetét veszi a tavasz. Neked is legyen végre tavasz, egy GAZDAG tavasz, amikor végre nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

 

Pénz kell, de sürgősen? Norbert vagy Marcus Mágus gyorsított pénzbevonzó mágiával – vagy akár a Nagy Pénz lapjának a behelyezésével a sorsodba – segíthetnek elérni az áhított pénzösszeget, ami könnyebbé teheti az életed! Hívd egyiküket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406