Angyali nyerőszámok Januárra

Angyali nyerőszámok Januárra

 

Megérkeztek a januári angyali nyerőszámok. Az angyalok is megerősítik a próféciát, miszerint ez az év a nagy nyereményekről fog szólni, és már az első hónapban gazdára talál legalább két hatalmas összeg.

 

Olvasd el ITT, neked mit üzennek az angyalok erre az évre!

 

Az angyalok támogatják a 2019-es gyarapodást, növekedést, előrelépést. Ők segítenek nyereményhez, szerencséhez. Lottó tippeket is kérhetsz tőlük személyre szabottan. Januárban a próféciák szerint a lottó játékok a legesélyesebbek. Szerencseszámokként használhatod a januári angyali nyerőszámokat is.

Ariel angyal pénzteremtő imája MŰKÖDIK, és ITT is meg is kapod!

 

Nyerőszámnak a 3-ast tartalmazó számokat jelölik meg.

3, 13, 23, 33, 43, 53, 63.

Ezekre a jelekre érdemes figyelned. Érdemes megnézned a pontos időpontot az órádon, amikor egy lottózó előtt haladsz el, vagy az aznapi dátumot.

 

Van még egy nagyon fontos prófécia 2019-re.

1, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 22, 27, 28, 30.

Nézd meg ezeket a számokat, és ha a születési dátumod – DE csak kizárólag a hónap és a nap – tartalmazza ezeknek a számoknak az egyikét, akkor mindenképp jelentkezz!

Amennyiben a születési dátumodban, a hónapban vagy a napban benne van valamelyik szám a megadottak közül, te leszel 2019. egyik első kiválasztottja, aki milliós pénzkódot kaphat!

 

Ezeket az angyali szimbólumokat ITT, rajzold titkos helyre!

szerencseszam_tv2_cikkbe

FIGYELEM! Szigorúan tilos más személy nevében telefonálni, és hamis dátummal jelentkezni a próféciára!

Nem vállalunk felelősséget azért, ha valaki vissza szeretne élni az ajánlattal, és át akarja verni a próféciát.

CSAK kizárólag az a személy jelentkezhet, akinek a születési hónapjában vagy napjában benne van a számok egyike!

 

Kérd bátran az angyalodat médiumok segítségével, ha csak egy nagy nyeremény húz ki a gondokból! Nálunk van az titkos ima is, amivel többszörös eséllyel vonzhatsz magadhoz több milliós nyereményt, égi segítséggel! Hívd fel Edit Jósnőt vagy Matt Médiumot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511