Angyali nyerőszámok Januárra

Angyali nyerőszámok Januárra

 

Megérkeztek a januári angyali nyerőszámok. Az angyalok is megerősítik a próféciát, miszerint ez az év a nagy nyereményekről fog szólni, és már az első hónapban gazdára talál legalább két hatalmas összeg.

 

Olvasd el ITT, neked mit üzennek az angyalok erre az évre!

 

Az angyalok támogatják a 2019-es gyarapodást, növekedést, előrelépést. Ők segítenek nyereményhez, szerencséhez. Lottó tippeket is kérhetsz tőlük személyre szabottan. Januárban a próféciák szerint a lottó játékok a legesélyesebbek. Szerencseszámokként használhatod a januári angyali nyerőszámokat is.

Ariel angyal pénzteremtő imája MŰKÖDIK, és ITT is meg is kapod!

 

Nyerőszámnak a 3-ast tartalmazó számokat jelölik meg.

3, 13, 23, 33, 43, 53, 63.

Ezekre a jelekre érdemes figyelned. Érdemes megnézned a pontos időpontot az órádon, amikor egy lottózó előtt haladsz el, vagy az aznapi dátumot.

 

Van még egy nagyon fontos prófécia 2019-re.

1, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 22, 27, 28, 30.

Nézd meg ezeket a számokat, és ha a születési dátumod – DE csak kizárólag a hónap és a nap – tartalmazza ezeknek a számoknak az egyikét, akkor mindenképp jelentkezz!

Amennyiben a születési dátumodban, a hónapban vagy a napban benne van valamelyik szám a megadottak közül, te leszel 2019. egyik első kiválasztottja, aki milliós pénzkódot kaphat!

 

Ezeket az angyali szimbólumokat ITT, rajzold titkos helyre!

szerencseszam_tv2_cikkbe

FIGYELEM! Szigorúan tilos más személy nevében telefonálni, és hamis dátummal jelentkezni a próféciára!

Nem vállalunk felelősséget azért, ha valaki vissza szeretne élni az ajánlattal, és át akarja verni a próféciát.

CSAK kizárólag az a személy jelentkezhet, akinek a születési hónapjában vagy napjában benne van a számok egyike!

 

Kérd bátran az angyalodat médiumok segítségével, ha csak egy nagy nyeremény húz ki a gondokból! Nálunk van az titkos ima is, amivel többszörös eséllyel vonzhatsz magadhoz több milliós nyereményt, égi segítséggel! Hívd fel Edit Jósnőt vagy Matt Médiumot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406