Angyali nyerőszámok Januárra

Angyali nyerőszámok Januárra

 

Megérkeztek a januári angyali nyerőszámok. Az angyalok is megerősítik a próféciát, miszerint ez az év a nagy nyereményekről fog szólni, és már az első hónapban gazdára talál legalább két hatalmas összeg.

 

Olvasd el ITT, neked mit üzennek az angyalok erre az évre!

 

Az angyalok támogatják a 2019-es gyarapodást, növekedést, előrelépést. Ők segítenek nyereményhez, szerencséhez. Lottó tippeket is kérhetsz tőlük személyre szabottan. Januárban a próféciák szerint a lottó játékok a legesélyesebbek. Szerencseszámokként használhatod a januári angyali nyerőszámokat is.

Ariel angyal pénzteremtő imája MŰKÖDIK, és ITT is meg is kapod!

 

Nyerőszámnak a 3-ast tartalmazó számokat jelölik meg.

3, 13, 23, 33, 43, 53, 63.

Ezekre a jelekre érdemes figyelned. Érdemes megnézned a pontos időpontot az órádon, amikor egy lottózó előtt haladsz el, vagy az aznapi dátumot.

 

Van még egy nagyon fontos prófécia 2019-re.

1, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 22, 27, 28, 30.

Nézd meg ezeket a számokat, és ha a születési dátumod – DE csak kizárólag a hónap és a nap – tartalmazza ezeknek a számoknak az egyikét, akkor mindenképp jelentkezz!

Amennyiben a születési dátumodban, a hónapban vagy a napban benne van valamelyik szám a megadottak közül, te leszel 2019. egyik első kiválasztottja, aki milliós pénzkódot kaphat!

 

Ezeket az angyali szimbólumokat ITT, rajzold titkos helyre!

szerencseszam_tv2_cikkbe

FIGYELEM! Szigorúan tilos más személy nevében telefonálni, és hamis dátummal jelentkezni a próféciára!

Nem vállalunk felelősséget azért, ha valaki vissza szeretne élni az ajánlattal, és át akarja verni a próféciát.

CSAK kizárólag az a személy jelentkezhet, akinek a születési hónapjában vagy napjában benne van a számok egyike!

 

Kérd bátran az angyalodat médiumok segítségével, ha csak egy nagy nyeremény húz ki a gondokból! Nálunk van az titkos ima is, amivel többszörös eséllyel vonzhatsz magadhoz több milliós nyereményt, égi segítséggel! Hívd fel Edit Jósnőt vagy Matt Médiumot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391