Angéla jósnő látomása: A föld sötétségbe borul novemberben?

Te is hallottad már, hogy novemberben 6 napra teljes sötétség borul a Földre? Reméljük, nem ijedtél meg, de ha igen, akkor Angéla jósnő arra kér, hogy nyugodj meg, ugyanis a lapok egészen biztosan azt jelzik, semmiféle sötétség nem várható.

Ha érdekel, mit jelentenek az álmaid, IDE kattints!

A hivatalos, interneten olvasható információ szerint a NASA közleményében az áll, hogy egy nagyon erőteljes napkitörés, vagy szakszóval nap protuberancia egy 6 napig tartó áramszünetet okoz a Földön.

Angéla jósnő ebből csak annyit tud megerősíteni, hogy valóban szuper erős negatív energiamezőbe kerül a Föld, de a sötétség elmarad.

Fontos, hogy kérj egy 3 napos védelmet, ami azt jelenti, hogy 3 egymást követő napon beszélj egy szakemberünkkel a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nem muszáj mindig ugyanazzal a jóssal, a lényeg, hogy folyamatosan 3 napon át védelmet kapj, még november első felében!

Így meg tudod akadályozni azt, hogy a napkitörések okozta negatív energiafelhő téged is elérjen és ártson neked!

Angéla jósnő

Ha tudni szeretnéd, mit hoz neked a csodák angyala ebben a hónapban, akkor kattints IDE!

Miért veszélyesek ezek az energiák?

Sajnos, Angéla jósnő szerint, a napkitörések által okozott energetikai hullámok, senkire és semmire nincsenek jó hatással.

Ilyenkor történik az például, hogy kimegy a biztosíték, elromlik a tv készülék, amit alig egy hónapja vásároltál, lemerül a telefonod egyik pillanatról a másikra, pedig alig használtad, vagy áramingadozást tapasztalsz a lakásban.

Ha biztosra szeretnél menni, akkor kérj védelmet olyan háztartási készülékekre is, mint pl. mosógép, ha most nem lenne pénzed a javíttatására, vagy újat venni, akkor legyen biztonságban. Kérheted ezt bármikor Ágnestől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

ITT nagyon érdekes információkra bukkanhatsz, ha tudod, hogy a hét mely napján születtél!

Angéla jósnő

Ha ezeken a napokon nincs rajtad védelem, akkor sajnos az eltávozott lelkek és szellemek is rád tapadhatnak, vagy az otthonodba üthetnek tanyát.

Kérj tehát védelmet az otthonodra is, hogy semmi bántódásod ne essen. Kérd Angéla jósnő védelmi mantráját, amit az összes kollégának átadott: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

Konkrét kérdéseid vannak, amiket szeretnél feltenni? Anyagi helyzeted, egészségi állapotod, szerelmi életed vagy családi problémák megoldására szeretnél segítséget, kérni, kapni? Xalen vagy Ágnes jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb tudásuk szerint fognak neked segíteni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét