Amulett, ami neked is szerencsét és pénzt hozhat!

Amulett, ami neked is szerencsét és pénzt hozhat

Az amuletteket már az ókori görögök és rómaiak is használtak, elsősorban védelem funkciójával.
Ma már az amuletteket talizmánként is használhatod, hogy szerencsét és pénzt vonzzál az életedbe.
A szerencsét hozó amulettek egyike leggyakrabban a pirit nevű kőből készül. Ez a kő nem csupán szerencsét és pénzt vonz, de gyógyító ereje által oldja a szorongást is.

Azért, hogy tisztább képet láss a jövődről, nézd meg ITT , mit hoz neked a Kakas éve!

Ha tudatosan akarsz változtatni az életeden, használd ezt a pénzt hozó amulettet. Vedd kezedbe az optimizmust hordó piritet, hogy önismeretre és gondolkodásra késztessen. Feloldja a régi, rossz gondolataidat. Energiája által nyitottá, őszintévé tesz. Megkönnyíti a továbbfejlődésedet. Ez a kő fényével megvilágítja életed árnyékos oldalát is. A pirit fényében igazi önmagad felé fordulhatsz, ilyenkor fontos lesz számodra, hogy kimondhasd a gondolataidat, érzéseidet. A szerencse így nem csupán sültgalambként érkezik, hanem te magad is megdolgozhatsz érte.
Ez az amulett az önbecsülés, bőség, az öröm tudatosságának köve. Segít rendet rakni, megtalálni az igazi értéket.

Nézd meg ITT , mi vár rád 2017-ben, hogy tudd, melyik életterületen van szükséged a legtöbb segítségre, amit a pirit amulettként nyújthat a számodra!

Természetesen nem a pirit az egyetlen kő, amelyiknek segítségével amulettet készíthetsz. Amennyiben ezt most nem tudod beszerezni, semmi gond, hiszen itt vannak kitűnő tanacsadók , akik olyan amulettet segítenek neked elkészíteni, amivel folyamatosan vonzhatod be az életedbe a szerencsét és a pénzt! Hívd bizalommal Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), a leghatékonyabb ilyen amuletteket ismeri!

A jólét köve, segít a félelmek kioldozásában. Megváltoztatja teljes egészében az életedet. Gyógyító ereje is rendkívül sokrétű, és kiterjed az egész energiarendszeredre. Feltölt energiával. Kijavítja a DNS-t, serkenti a sejtképződést.
A pirit energiapajzs. Kizárja a negatív energiát és a szennyeződéseket, beleértve a fertőző betegségeket is. Elhárítja a veszélyt! Nagyon pozitív kő.
A pirit eloszlatja az aggodalmat és a csalódottságot, fokozza az önbecsülést és a magabiztosságot. A magabiztosság révén pedig több bátorságod lesz megszólítani a nagy Őt, de a már meglévő párkapcsolatodban is segít önmagad lenni, kibontakozni.

Nézd meg ITT , valóban illik-e hozzád a másik feled. Az asztrológiát mindig segítségül hívhatod, hogy képet kapj arról, milyen is lehet a közös életetek!

A pirit fokozza a szellemi aktivitást. Fejleszti az emlékezőtehetséget.
Növeli az energiát, megszünteti a kimerültséget. Megakadályozza a fölösleges energiaszivárgást. Kedvezően hat a vér oxigénellátására és erősíti a keringési rendszert. Ez a kristály magában hordozza a tökéletes egészség és jóllét ideálját. A mágia létrejön már azáltal, hogy megérinted ezt az amulettet.
Jótékonyan hat a csontokra és segítséget jelent a gyomorbántalmakkal összefüggő alvászavarokra. Erősíti az emésztőrendszert, semlegesíti a szervezetbe került mérgeket, támogatja a keringési és a légzőrendszert, valamint növeli a véráramlás oxigéntartalmát. Amikor már ilyen szinten rendbe teszi az energiameződ, ez az amulett a PÉNZVONZÁS legalkalmasabb eszköze lehet!

penzugy_tv2

Személyre szabott és felenergetizált szerencse amulettet szeretnél készíteni magadnak? Akkor itt az ideje Gabó vagy Jós Kati segítségét kérned a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik nagy tudással rendelkeznek az amulettek elkészítésében és felenergetizálásában!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét