Álomfejtés V. – Ha ezzel álmodsz, nyereményed lesz

Álomfejtés V. - Ha ezzel álmodsz, nyereményed lesz

Sokat vitatott kérdés, hogy az álmaink a napközben történt események feldolgozásai, egy párhuzamos univerzum életképeinek a foszlányai, vagy a jövőt előre vetítő képek sorozata-e?

A választ még senki nem tudja, de egy biztos: a legtöbben éjszaka mozizunk és a filmet, ami lehet fekete-fehér vagy színes, nem mi választjuk. Hogy ez a film mennyire ijesztő, érdekes vagy unalmas, az egyénenként és többnyire éjszakánként változó.

Az álomfejtéssel foglalkozó sorozatunkban ITT olvashattál már arról, hogy mely álmok jelentik a nagy szerelem eljövetelét, és azt is megtudhattad EBBŐL A CIKKBŐL, hogy milyen álomkép jövendöl sok pénzt, gazdagságot vagy szerencsét. Most kiderül az is, ami talán a legfontosabb:  hogy melyik az a 7 álomkép, ami a nagy nyeremény érkezését jelenti!

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, álom, álomfejtés, álmok jelentése, álmos könyv, nyeremény, pénz nyeremény,  tengeri hal, patkó, lóhere, esküvő, temetés

1. Ha tengeri halat látsz álmodban, akkor irány a lottózó, mert az egyértelműen szerencsét, nyereményt jelölő álom!

2. Ritka álom, de ha valaki egy éjszaka álmodja azt, hogy esküvőn volt és temetésen is, az szintén nyereményt jövendölő álomkép.

3. Egy másik kombinált szimbólum, a patkó és a lóhere egyidejű megjelenése az álomban szintén nagy nyereményt ígér.

4. Ha álmodban almát ettél és nem próbáltad ki azonnal a szerencsédet, akkor elmentél már egy nagy nyeremény mellett. Hogy több ilyen ne történhessen, kérdezd meg a szakembereinket, hogy mikor kell szerencsejátékon játszanod ahhoz, hogy nyereményed legyen!

5. A 7-es és a 8-as szám megjelenése az álomban szintén pénznyereményre utal. Megtévesztő álom, mert nem ezeket a számokat kell majd megjátszanod a lottón, hanem a szokásos saját számaiddal kell játszanod. Ha nincsenek számaid, akkor kérdezd meg számmisztikusainkat, hogy milyen számok hoznak neked szerencsét, és játszd meg azokat a lottón!

6. Sorban állni álmodban szintén nyereményt jelöl, de ebben az esetben nem pénz, hanem tárgynyereményre számíthatsz.

7. Versenyt futni és lemaradni szintén nyereményt ígérő álom, de ez egy olyan nyeremény lesz, amiért tenned kell valamit. Valamilyen versenyre kell benevezned, lehet ez televízíós, rádiós játék vagy bármilyen más megmérettetés. Ha ilyen álmot láttál, akkor figyeld a lehetőségeket, és ne menj el a nyereményed mellett! Ehhez kérheted szintén jósaink segítségét!

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, álom, álomfejtés, álmok jelentése, álmos könyv, nyeremény, pénz nyeremény,  tengeri hal, patkó, lóhere, esküvő, temetés

Mindig figyelj az álmaidra, és ha éjszaka felébredsz, jegyezd le őket, mert segítségedre lehetnek az életed fontos kérdéseinek a megválaszolásában! Figyelmeztethetnek a rád leselkedő veszélyekre  – ITT megtudod sorozatunkból, mely álomképek ezek pontosan. Eltávozott szeretteid üzenetét is megtudhatod, ha lejegyzed ezeket az álmokat.

Az álmok megfejtéséhez sokszor nem elég az álmoskönyv, mert az álomképek és szimbólumok jelentése nagyon sokrétű lehet.

Nem emlékszel az álmaidra? Lehet, hogy megálmodtad a lottó számokat és elfelejtetted?! Tündér Lili és Virág jósnőink segítenek felidézni álmaidat és megfejteni őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Hívd őket bizalommal külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét