Álomfejtés – Hogyan jegyezzük fel álmaink!

alom_alomfejtes

Az álmoknak különös jelentősége van minden ember életében, ezen megfejtésében segít az álomfejtés. Hiszen melyikünk ne emlékezne olyan ébredésre, amikor emlékezett valamire az álomból és utána egész nap ezen gondolkodott, rágódott.

Mindenki álmodik minden éjszaka, de nem mindenki tud erre visszaemlékezni.

A tudatos álmodás tanulható. Többféle módszert ismerünk ennek elsajátítására. Az egyik legegyszerűbb ha elalvás előtt  egy  füzetet és egy tollat az ágyunk mellé készítünk és elalvás előtt programozzuk az agyunkat, hogy fontos álomnál felébredjünk. Amint éberek vagyunk jegyezzük fel a füzetünkbe, hogy mit láttunk, éreztünk álmunkban. Nem kell megijedni ha először csak pár momentumra emlékezünk.  Általában pár hét alatt komoly fejlődés tapasztalható az álmok tudatosításában. Ha végig tekintjük az álomnaplónkat akkor kibontakozik az a válasz ami éppen megoldás vagy kulcs a jelenlegi életünkben.

 

Csak azok számára van igazi jelentősége az álmaiknak, akik használni kívánják azokat. Az álmok a tudattalanunkkal kapcsolnak össze bennünket, nem véletlen tehát, hogy nem éber tudatállapotban jelennek meg.

Az álmok akkor válnak igazán fontossá, amikor életünkben különleges esemény történt, vagy van készülőben. Amikor azt érezzük, változásra van szükség, amikor fogódzókat keresünk. Lehet, hogy nehéz elhinni, de a válasz ott a tudatalattinkban. Az álmok innét erednek és üzennek.

Tudatos álmodáskor minden ember, aki beszél hozzánk, vagy válaszol a kérdésünkre, saját tudatalattink hangja. Rengeteget tanulhatunk tudatos álmainkból.

 

Álomfajták:

1.       Mindennapi élethelyzetet megjelenítő álom

2.       Problémákat előrevetítő álom

3.       Problémamegoldó  álom

4.       Ismétlődő álmok (ha jelentésükre rájövünk megszűnnek!)

5.       Rémálmok

6.       Konfliktusokat jelölő álom

7.       Jósló álom

8.       Transzcendens álom (üzenetek)

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Az álmok jelentése nagyon sok féle lehet és általában nagyon személyre szabott az értelmezése.  Természetesen vannak kulcsfigurák amiknek ha ismerjük a jelentését,ezeket kell a saját életünkbe, álmunkba behelyezni.

Ebben érdemes segítséget kérni olyan személytől, aki ebben járatos, forduljon jósainkhoz bizalommal.

Olvastad már?

Ingyenes boldogság naptár – 2019. márciusra!

Ingyenes boldogság naptár 2019. március!   Készítettünk nektek egy boldogság naptárt márciusra. Ha tetszik az ötlet, hozzájárulunk ahhoz, hogy a boldogság naptárt kinyomtassátok, akár saját részre, akár ajándékba.   Szerintünk szuper ötlet meglepni valakit egy olyan naptárral, ami hasznos tanácsokkal lát el. Íme a márciusi boldogság naptár – különössége, hogy ebben a hónapban 5 péntek, […]

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28   KOS Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi […]

Összeillő csillagjegyek: HALAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Halak és a 12 zodiákus   Kos Az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van a Kos-Halak páros. A Kos szülött hajlamos elnyomni a Halak jegyet, még abban az esetben is, ha a Halak fél a férfi. Fontos, hogy legyen több Tüzes bolygó a Halak szülöttben, akkor működhet a kapcsolat. Hívd Gabit […]

Szeretteid csillagjegyük alapján

Szeretteid csillagjegyük alapján- Halak családtagok     Halak gyermek Rendkívül érzékeny gyermek. Sokan szófogadónak gondolják, nem veszik észre, hogy konfliktus kerülő. Egyedül testvérével képes hadakozni a szeretetért és figyelemért. Nevelésénél nem szabad engedni, hogy mindenbe beleegyezzen! Meg kell tanítani a véleményét kinyilvánítani, harcolni önmagáért bárkivel szemben, testvérén kívül. A Halak gyermek esetében figyelembe kell venni […]

Ezt biztosan nem tudod a karmikus SZEGÉNYSÉGRŐL!

Ezt biztosan nem tudod a karmikus szegénységről   A karma nagyon sok dologért felelhet sorsunkban, de nem megtörhetetlen akadály, hanem akár tárunk is lehet. Rossz karma nincs, csak rossz emberi megközelítés. Ezért, ha karmikus szegénységről írunk, akkor egy olyan dologról van szó, ami elméletileg nincs, de gyakorlatban mégis szembesülünk vele, aminek legfőbb oka az, hogy […]

Összeillő csillagjegyek: VÍZÖNTŐ és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Vízöntő és a 12 zodiákus   Kos Nehezen összeillő csillagjegyek, inkább barátság vagy a munkatársi viszony tud köztük működni. Vonzalom ritkán alakul ki a két jegy között, mert eltérőek az érdeklődési körök. Nyitott kapcsolatban, vagy könnyed kapcsolatban tudnak működni, de a szenvedély hiánya ott is okozhat bajokat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406