Álomfejtés – Hogyan jegyezzük fel álmaink!

alom_alomfejtes

Az álmoknak különös jelentősége van minden ember életében. Hiszen melyikünk ne emlékezne olyan ébredésre, amikor emlékezett valamire az álomból és utána egész nap ezen gondolkodott, rágódott.

Mindenki álmodik minden éjszaka, de nem mindenki tud erre visszaemlékezni.

A tudatos álmodás tanulható. Többféle módszert ismerünk ennek elsajátítására. Az egyik legegyszerűbb ha elalvás előtt  egy  füzetet és egy tollat az ágyunk mellé készítünk és elalvás előtt programozzuk az agyunkat, hogy fontos álomnál felébredjünk. Amint éberek vagyunk jegyezzük fel a füzetünkbe, hogy mit láttunk, éreztünk álmunkban. Nem kell megijedni ha először csak pár momentumra emlékezünk.  Általában pár hét alatt komoly fejlődés tapasztalható az álmok tudatosításában. Ha végig tekintjük az álomnaplónkat akkor kibontakozik az a válasz ami éppen megoldás vagy kulcs a jelenlegi életünkben.

Andi jósnő 534 kód, jóslás, astro24h Andi jósnő,

Csak azok számára van igazi jelentősége az álmaiknak, akik használni kívánják azokat. Az álmok a tudattalanunkkal kapcsolnak össze bennünket, nem véletlen tehát, hogy nem éber tudatállapotban jelennek meg.

Az álmok akkor válnak igazán fontossá, amikor életünkben különleges esemény történt, vagy van készülőben. Amikor azt érezzük, változásra van szükség, amikor fogódzókat keresünk. Lehet, hogy nehéz elhinni, de a válasz ott a tudatalattinkban. Az álmok innét erednek és üzennek.

Tudatos álmodáskor minden ember, aki beszél hozzánk, vagy válaszol a kérdésünkre, saját tudatalattink hangja. Rengeteget tanulhatunk tudatos álmainkból.

Álomfajták:

1.       Mindennapi élethelyzetet megjelenítő álom

2.       Problémákat előrevetítő álom

3.       Problémamegoldó  álom

4.       Ismétlődő álmok (ha jelentésükre rájövünk megszűnnek!)

5.       Rémálmok

6.       Konfliktusokat jelölő álom

7.       Jósló álom

8.       Transzcendens álom (üzenetek)

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Az álmok jelentése nagyon sok féle lehet és általában nagyon személyre szabott az értelmezése.  Természetesen vannak kulcsfigurák amiknek ha ismerjük a jelentését,ezeket kell a saját életünkbe, álmunkba behelyezni.

Ebben érdemes segítséget kérni olyan személytől, aki ebben járatos, forduljon jósainkhoz bizalommal.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét