Álomfejtés – Ha ezt álmodod, GAZDAG lehetsz!

alomfejtes

Álmaink nagy része a tudatalattiban felgyülemlett emlékek, nehézségek, vágyak, félelmek kivetülése. Léteznek azonban olyanok is, amelyek a jövőre vonatkozó utalásokat tartalmaznak. Pont ezért jelentős az álomfejtés tudománya.

Mi az élet értelme? MI a feladatod a világban? Kattints IDE, és mindent megtudhatsz!

Álmaink jelentését nem csak álomfejtő szakemberektől, de saját tudásunkat felhasználva magunktól is megtudhatjuk. Az álomképek értelmezését, az álomfejtést Te is el tudod sajátítani, csak bizonyos szimbólumok jelentését kell megtanulnod.

álomfejtés

Tudd meg, hogy ki is vagy valójában! ITT mindenre fény derül!

Már a régi tanítások is a gabonát tartották a legfontosabb és legerősebb gazdagságot jelölő szimbólumnak. Amennyiben a gabona megjelent bármilyen formában az álmaidban, akkor biztos lehetsz benne, hogy a jövőben tapasztalni fogod a bőséget, szerencsét és a pénz érkezését a házhoz.

Gabonát őrölni azt jelenti, hogy a várt összeg beérkezésére már nem kell sokat várni, és ha a kék ég alatt történik mindez, akkor a pénz szerencse, vagy nyeremény útján jut el hozzád.

Érdekel a távol-keleti kultúra és spirituális világ? Ezt ITT el kell olvasnod!

álomfejtés

A régi, álomfejtéssel foglalkozó szakkönyvek is Isten legnagyobb áldásaként írtak a gabona álomban történő megjelenéséről. Feljegyezték azt is, hogy, aki gabonával utazik, arra nagy szerencse, váratlan pozitív fordulat vár a jövőben.

Egy dologra azonban vigyázni kell. Ha a gabona nagyon száraz, és ezt megálmodtuk, akkor tűzre, vagy anyagi veszteségre is lehet számítani. Gabonával álmodtál, de nem vagy biztos benne, hogy gazdagságot, vagy éppen anyagi veszteséget jelöl? Kérdezd meg legkiválóbb  álomfejtéssel foglalkozó szakembereinket, akik pontosan elárulják neked álmaid jelentését, és pénzmágiában is részesítenek, hogy a gazdagság többé ne csak egy vágyálom legyen!

Visszatérő, furcsa álmaid vannak, amiknek nem tudod a jelentését, de úgy érzed, hogy fontos lehet a számodra? Hívd fel egy álomfejtésért Boszi Katát vagy Ezo jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és megtudod, milyen üzenetet hordoznak a számodra!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét