Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

alomfejtes

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési cikkek, talizmánok vagy növények hoznak szerencsét. Ezek a dolgok könnyen beszerezhetőek, és ha szerencsések szeretnénk lenni, akkor megvásároljuk és elhelyezzük őket az otthonunkban. Az álmokkal sajnos teljesen más a helyzet. Hiába tudjuk, hogy mely álmok hoznak szerencsét, azt hogy milyen álmot látunk, nem tudjuk befolyásolni. Ennek ellenére jó tudni, hogy az, amit álmodtunk, szerencsét hoz, hiszen így nyitott szemmel járunk majd és a szerencse gyorsan bekövetkezhet.

Az álmok sok mindent jelenthetnek. Vannak figyelmeztető álmok, vannak olyan álmok, amelyek sok pénzt jelentenek és természetesen a legnagyobb csoport a szerencse, szerencse útján sok pénzt jelölő álmok.

12 álom jelentése, ami biztosan pénzt és szerencsét hoz:

1.  Napfelkeltével álmodni jólétet jelent, családi harmóniát és összetartást.

2. Ha olyan éjszakai égbolttal álmodsz, amelyen egyetlen csillag sem ragyog, akkor a nagy szerencse gyorsan érkezik Hozzád.

3. Nagy gyümölcsös keretet látni, gyümölcstől roskadozó fákkal álmodni pozitív változást jelent a családban, és hogy családtagjaid biztonságban vannak, szerencse éri az egész családot.

4. Ha azt álmodod, hogy egy fa alatt állsz, akkor egy tehetős ember fog segíteni rajtad hamarosan.

5. Új koporsót vagy sírhelyet látni azt jelenti, hogy a jelenlegi problémáid hamarosan megoldódnak, szerencsés fordulat következik be anyagi téren.

6. Ha álmodban templomban jártál, gyors pénznyereményre számíthatsz, de ha csak kívülről láttad, akkor a szerelemben lesz szerencséd.

7. Ha kígyó mar meg álmodban, az is szerencsét hozó álmok közé tartozik, azt jelenti, nagyon sok pénzed lesz.

8. Ha csónakot vagy hajót látsz, amint éppen áthalad egy híd alatt, nagy szerencséd lesz az élet minden területén.

9. Elefánttal álmodni üzleti ügyekben, karrierben jelent sikeres előrelépést.

10. Ha álmodban táncolsz vagy látsz valakit táncolni, a szerencse 2 hónapon belül megtalál Téged.

11. Ha egy házat látsz leégni, ne aggódj, mert gyors meggazdagodást jelent.

12. A tű és a cérna a biztos nyeremény lehetőségét vetíti előre.

Általában a negatív töltetű álmok valamilyen pozitív, szerencsés fordulatot hoznak. Egy álmoskönyv segítségedre lehet a megfejtésekben, de ha álmodtál valami olyat, aminek úgy érzed, mélyebb jelentése lehet, illetve személyre szabott üzenetet hordoz, csakis a Te részedre, kérj egy álomfejtést jósainktól. Megmondó és Ágnes jósnő segítenek megfejteni azokat az álmokat, amelyek valami miatt foglalkoztatnak Téged, régóta gyakorolják az ezotéria ezen ágát és ők a legjobbak ebben!

Ne felejtsd el, a visszatérő álmoknak komoly jelentőségük van, ha van egy visszatérő álmod, azt mindenképpen jelezd szakembereinknek! Eléred őket a 06 90 633 931-es számon, és még külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon! Az álmaink ébredés után könnyen elillannak, ezért készíts álomnaplót, hogy később is emlékezz rá, hogy mit álmodtál.

Hívj minket, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid, és hogy mindig tudd, mire számíts a jövőben!

Olvastad már?

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Nagy szex horoszkóp – Halak, Kos, Bika

Nagy szex horoszkóp – Halak, Kos, Bika   Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában. Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét kérdésed van, telefonálj bátran!   Nagy szex horoszkóp […]

Nem megy a szex? Van segítség! Tabuk nélkül

Azt mondják, a szexről nem beszélni kell, hanem csinálni. De mi van, ha nem tudod, nem bírod, nem mered csinálni? Akkor bizony beszélni kell róla!     A szex sokkal összetettebb tevékenység, amiben teljes lelkünkkel és testünkkel részt veszünk, fizikai és érzelmi síkon is. Nehéz meghatározni azt, hogy mi okozza pontosan a zavart, mivel ez […]

Gyorsan készítsd el a bőség bevonzó gyertyát a tízmilliószoros napra!

Gyorsan készítsd el a bőség bevonzó gyertyát tízmilliószoros napra!   A tízmilliószoros nap egyre jobban bizonyítja, hogy képes változtatni életünkön. Akár a te sorsodat is a bőség útjára terelheti egy ilyen különleges napon elvégzett hatékony gyertyamágia. A gyertyamágia a bőségérét nem csak a különleges napokon hatékony, de ilyenkor egy speciálisan elkészített, avatott gyertyával nem csak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530