Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

alomfejtes

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési cikkek, talizmánok vagy növények hoznak szerencsét. Ezek a dolgok könnyen beszerezhetőek, és ha szerencsések szeretnénk lenni, akkor megvásároljuk és elhelyezzük őket az otthonunkban. Az álmokkal sajnos teljesen más a helyzet. Hiába tudjuk, hogy mely álmok hoznak szerencsét, azt hogy milyen álmot látunk, nem tudjuk befolyásolni. Ennek ellenére jó tudni, hogy az, amit álmodtunk, szerencsét hoz, hiszen így nyitott szemmel járunk majd és a szerencse gyorsan bekövetkezhet.

Az álmok sok mindent jelenthetnek. Vannak figyelmeztető álmok, vannak olyan álmok, amelyek sok pénzt jelentenek és természetesen a legnagyobb csoport a szerencse, szerencse útján sok pénzt jelölő álmok.

12 álom jelentése, ami biztosan pénzt és szerencsét hoz:

1.  Napfelkeltével álmodni jólétet jelent, családi harmóniát és összetartást.

2. Ha olyan éjszakai égbolttal álmodsz, amelyen egyetlen csillag sem ragyog, akkor a nagy szerencse gyorsan érkezik Hozzád.

3. Nagy gyümölcsös keretet látni, gyümölcstől roskadozó fákkal álmodni pozitív változást jelent a családban, és hogy családtagjaid biztonságban vannak, szerencse éri az egész családot.

4. Ha azt álmodod, hogy egy fa alatt állsz, akkor egy tehetős ember fog segíteni rajtad hamarosan.

5. Új koporsót vagy sírhelyet látni azt jelenti, hogy a jelenlegi problémáid hamarosan megoldódnak, szerencsés fordulat következik be anyagi téren.

6. Ha álmodban templomban jártál, gyors pénznyereményre számíthatsz, de ha csak kívülről láttad, akkor a szerelemben lesz szerencséd.

7. Ha kígyó mar meg álmodban, az is szerencsét hozó álmok közé tartozik, azt jelenti, nagyon sok pénzed lesz.

8. Ha csónakot vagy hajót látsz, amint éppen áthalad egy híd alatt, nagy szerencséd lesz az élet minden területén.

9. Elefánttal álmodni üzleti ügyekben, karrierben jelent sikeres előrelépést.

10. Ha álmodban táncolsz vagy látsz valakit táncolni, a szerencse 2 hónapon belül megtalál Téged.

11. Ha egy házat látsz leégni, ne aggódj, mert gyors meggazdagodást jelent.

12. A tű és a cérna a biztos nyeremény lehetőségét vetíti előre.

Általában a negatív töltetű álmok valamilyen pozitív, szerencsés fordulatot hoznak. Egy álmoskönyv segítségedre lehet a megfejtésekben, de ha álmodtál valami olyat, aminek úgy érzed, mélyebb jelentése lehet, illetve személyre szabott üzenetet hordoz, csakis a Te részedre, kérj egy álomfejtést jósainktól. Megmondó és Ágnes jósnő segítenek megfejteni azokat az álmokat, amelyek valami miatt foglalkoztatnak Téged, régóta gyakorolják az ezotéria ezen ágát és ők a legjobbak ebben!

Ne felejtsd el, a visszatérő álmoknak komoly jelentőségük van, ha van egy visszatérő álmod, azt mindenképpen jelezd szakembereinknek! Eléred őket a 06 90 633 931-es számon, és még külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon! Az álmaink ébredés után könnyen elillannak, ezért készíts álomnaplót, hogy később is emlékezz rá, hogy mit álmodtál.

Hívj minket, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid, és hogy mindig tudd, mire számíts a jövőben!

Olvastad már?

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530