Álomfejtés I. rész – Figyelmeztető álmok

alom

Minden álom különböző, de vannak bizonyos ismertető jelek, figyelmeztető álmok, melyekkel maguk az álomfejtők is dolgoznak. Nagyon sok olyan hívást kapok itt az Astro vonalon, amelyben az álmokkal kapcsolatban keresnek fel. A kozmikus szimbólumok között vannak olyanok is, melyekből arra lehet következtetni, hogy baleset veszélye forog fent.

 

Gazdagságot előrejelző álmokat talál ITT!

 

szerencse

 

Mit jelent, ha konkrétan egy balesetről álmodom?

Amikor balesetről álmodunk, akkor meg kell figyelni annak részleteit is. Sokszor az álom nem konkrétan azt jelzi, amit éppen látunk, hanem maga egy szimbólum. Ha például valakit álmában elüt egy piros autó, az jelezheti azt is, hogy az elmúlt időszakban akarata ellenére történtek a dolgok, rákényszerítettek valamit. Ha zuhanást álmodik, tehát leesik valahonnan, az szintén lehet az önkontroll elvesztésének a jele, tehát úgy érezheti, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. Sok különös és egyedi esettel álltam már szemben, például volt, akit álmában véletlenül lelőttek, vagy éppen egy ismerőse ártott neki, természetesen nem szándékosan, hiszen az már egy másik területe az álmoknak.

 

ITT megnézheti azokat az álomképeket, melyek szerencse hírnökei!

 

Sok esetben valami elfojtott érzés elevenítődik fel tudatalattinkban, vagy éppen próbálunk valamit megemészteni. Ilyen lehet, hogy mondjuk műtőben vagyunk álmunkban, és az orvosok valamit elrontanak, ami miatt bajunk lesz. Mindezek az álmok tehát nem feltétlenül jelentik azt, hogy valóban balesetünk lesz, érdemes őket mélyebben kivizsgáltatni, hogy a lélek blokkjait feloldhassuk.


álom, álomfejtés, álomfejtés astro24h,álom jelentése, tudatos álom

 

Milyen álmok jeleznek valódi veszélyeket?

Ezen a téren is nehéz általánosítani, de mint ígértem, írok néhány gyakori példát. Veszélyre utaló szimbólum álmunkban lehetnek az éles tárgyak. Például az ollók, kések vagy egyéb eszközök, melyek látszólag mellékesek ugyan az álomban, mégis észrevesszük őket. Hasonló szimbólumok lehetnek a hatalmas monstrumok, gépek vagy a szinte fejünk fölé tornyosuló épületek, melyeknél olyan érzés fog el minket, mintha éppen össze akarna minket nyomni. Általában a balesetet előrejelző álmokban nem történik meg maga a probléma, hanem csak utalás érkezik rá.

 

4 csillagjegy igen szerencsés lesz 2019-ben. Ön köztük van? Tudja meg ITT!

 

Érdemes minél jobban megfigyelni önmagunkat, mielőtt álomfejtésre adnánk a fejünket és végiggondolni mindazt, hogy amit álmunkban láttunk, mit is jelent a számunkra. Lehet egy kés egy szakács álmában megszokott eszköz, így már nem is olyan veszélyes, míg egy traktor egy városi fodrász álmában már veszélyesebb szimbólum. Az önismeret elengedhetetlen ahhoz, hogy fel tudjuk ismerni, akár közös erővel is, Ön és tanácsadója, az álom valódi jelentését és figyelmeztető erejét.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

A legritkább előrejelző álmok

Nagyon ritka, de nem hagyhatom megemlítés nélkül azokat az álmokat, melyekben mindent pontosan úgy látunk, ahogy történni fog. Ezeket az álmokat onnan ismerhetjük fel, hogy minden nagyon ismerős számunkra, de látszólag jelentéktelen, míg meg nem történik a fő esemény. Meg kell jegyezzem, hogy millió álomból talán egy ilyen, tehát tényleg nagyon ritka, és mindig okkal történik. Nem szabad tehát arra gondolnunk, hogy minden megmásíthatatlan, és bevésett. Ha a jövőbe pillanthatunk, bármilyen kicsit is, akkor esélyt kapunk arra, hogy másképp csináljuk. Általában azonban az efféle álmokat elfeledjük, mire valóra válnak, sok idő telik el a megálmodás és a megvalósulás között. Ezért is érdemes egy szakemberrel beszélnie, ha úgy érzi, hogy valami jelentőségteljeset látott az elmúlt éjszaka, mert ha halogatja a dolgot, fontos érzéseket és képeket feledhet el akár véglegesen is…

 

 Álmaink minden esetben útmutatást mutatnak jövőnkkel kapcsolatosan! Érdemes sok álmunkat feljegyezni és kielemezni, hiszen ezzel a módszerrel több problémára is megoldást találhatunk tudatalattinkban.

Kérjen álomfejtést, amikor szükségét érzi és nagy hatással vannak Önre a látottak, Etától vagy Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Ingyenes boldogság naptár – 2019. márciusra!

Ingyenes boldogság naptár 2019. március!   Készítettünk nektek egy boldogság naptárt márciusra. Ha tetszik az ötlet, hozzájárulunk ahhoz, hogy a boldogság naptárt kinyomtassátok, akár saját részre, akár ajándékba.   Szerintünk szuper ötlet meglepni valakit egy olyan naptárral, ami hasznos tanácsokkal lát el. Íme a márciusi boldogság naptár – különössége, hogy ebben a hónapban 5 péntek, […]

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28

Heti horoszkóp 2019.02.21 – 2019.02.28   KOS Fogj bele bátran új dolgokba, mert csak az nyer, aki kockáztatni is mer! Itt az idő változtatni karrier területén, ha úgy érzed, hogy az nem megfelelően működik, vagy nem hoz neked gyarapodást. A titkos vágyaid is teljesülhetnek ezekben a napokban, bár nem mindenki tudja, hogy ennek érdekében mi […]

Összeillő csillagjegyek: HALAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Halak és a 12 zodiákus   Kos Az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van a Kos-Halak páros. A Kos szülött hajlamos elnyomni a Halak jegyet, még abban az esetben is, ha a Halak fél a férfi. Fontos, hogy legyen több Tüzes bolygó a Halak szülöttben, akkor működhet a kapcsolat. Hívd Gabit […]

Szeretteid csillagjegyük alapján

Szeretteid csillagjegyük alapján- Halak családtagok     Halak gyermek Rendkívül érzékeny gyermek. Sokan szófogadónak gondolják, nem veszik észre, hogy konfliktus kerülő. Egyedül testvérével képes hadakozni a szeretetért és figyelemért. Nevelésénél nem szabad engedni, hogy mindenbe beleegyezzen! Meg kell tanítani a véleményét kinyilvánítani, harcolni önmagáért bárkivel szemben, testvérén kívül. A Halak gyermek esetében figyelembe kell venni […]

Ezt biztosan nem tudod a karmikus SZEGÉNYSÉGRŐL!

Ezt biztosan nem tudod a karmikus szegénységről   A karma nagyon sok dologért felelhet sorsunkban, de nem megtörhetetlen akadály, hanem akár tárunk is lehet. Rossz karma nincs, csak rossz emberi megközelítés. Ezért, ha karmikus szegénységről írunk, akkor egy olyan dologról van szó, ami elméletileg nincs, de gyakorlatban mégis szembesülünk vele, aminek legfőbb oka az, hogy […]

Összeillő csillagjegyek: VÍZÖNTŐ és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Vízöntő és a 12 zodiákus   Kos Nehezen összeillő csillagjegyek, inkább barátság vagy a munkatársi viszony tud köztük működni. Vonzalom ritkán alakul ki a két jegy között, mert eltérőek az érdeklődési körök. Nyitott kapcsolatban, vagy könnyed kapcsolatban tudnak működni, de a szenvedély hiánya ott is okozhat bajokat. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406