Álmodd meg a megoldást

alom..

Az álmok nagyon sokszor hoznak felszínre tudatalatti dolgokat, üzeneteket, akár képeket is a jövőből. Gondoltál már arra, hogy ezt az ösztönös képességet, mely benned is ott él, tudatosan is kihasználhatnád? Egy-egy problémára jó lenne mielőbb megtalálni a megoldást, de sokszor a helyzetbe ragadva nem vagyunk képesek megfelelően elvonatkoztatni, vagy új szemszögbe helyezni a szituációt. Pedig az univerzumban vagy más néven a tudatalattidban mindig ott van a válasz, minden kérdésedre. Most nézzünk egy technikát arra, hogyan hívhatod ezt elő a legegyszerűbb módon, az álmok segítségével!

Marcus Mágus, Marcus Mágus kód 993, jós, legjobb jós

Agykontrollal profi módon

A legbiztosabb mód, ha erre programozod be az agyadat. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek elsőre tűnik. A legfontosabb, hogy ne görcsölj rá, inkább vedd könnyedén, játéknak a dolgot. Először is feküdj le az ágyadba, majd kezdd el végiggondolni a napodat. Zárj le mindent, helyezd gondolatban távol magadtól a történteket. Ha ez megvan lazítsd el minden egyes testrészed lépésenként fentről lefelé. Most kezdj el visszaszámolni 10-től és képzelj magad köré fehér fény, mely védőpajzsként körülölel.

astro24h álom, jóslás, telefonos jóslás, agykontrol

Ezt követően tedd fel a kérdést, ami foglalkoztat, nagyon egyszerűen és lényegre törően. Az is előfordulhat, hogy mire eljutsz idáig olyan mértékű nyugalom és éberség jár át, hogy rájössz, kérdésed, mely eddig egészen mélyen aggasztott már nem is olyan lényeges. Ekkor dönthetsz, hogy felteszed-e mégis a kérdést, vagy csak maradsz ebben a meditatív állapotban, míg feltöltődsz vagy el nem alszol.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Ha feltetted a kérdést ne várj azonnal választ. Meglehet, hogy érzel majd valamit, de mivel ez egy álommeditáció, így hagynod kell magad átsuhanni a valóság és az álom határmezsgyéjén, így a választ alvás közben fogod megkapni. Maguk az álmok szimbolikus jelentéstartalommal bírnak, ennek megfejtése tehát valószínűleg további lépéseket igényel majd, de erre még később visszatérek.

Pohár víz technikával

Ez a technika is lényegében az agykontroll berkeibe tartozik, csak kicsit másképp. Lefekvés előtt az ágyhoz kell készíteni egy pohár vizet. Lehetőleg üvegpohár legyen, ne bögre, vagy ne műanyag. Látni kell a víz tisztaságát és egyszerű szépségét, mely szimbolikusan rengeteg jelentéssel bír. Az élet vize, a halál tengere, stb.. Az ágyon ülve lefekvés előtt egy pár percig fogd a kezedbe a poharat és koncentrálj a vízre. Tudd meg, neked mit jelent. Majd idd meg a víz felét, s közben gondolj erősen a kérdésedre. Miután megittad, mondd ki hangosan is a következő mondat keretein belül: Ez a víz segít megoldást találnom a következő problémámra.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Reggel ébredéskor szintén ugyanígy kell eljárni, s miközben iszod a víz másik felét fel kell idézned az álmaidat. A technika azonban nem csak az éjjel történt dolgokra lehet hatással, hanem az éber állapotban kapott üzeneteket is kiemeli. Így könnyen lehet, hogy másnap, azaz a rituálé elvégzésének reggelétől számított 24 órán belül leled meg a választ a kérdésedre, úgy, hogy közben nem is keresed tudatosan.

Álmok értelmezése

 

Az álmok értelmezése mágia és művészet egyben, ezért sokan meg is ijednek tőle, de nem kell. Egyrészt, mindenki képes saját szimbólumrendszerében eligazodni, csak fel kell tegye magának a kérdést, hogy mit jelent számomra ez és ez a dolog, amit álmomban láttam. Nem csak magát a tárgyat, személyt vagy eseményt kell nézni, hanem azt is, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlünk, mikor láttuk, tapasztaltuk álmunkban. A legjobb azonban, ha szakemberhez fordulsz annak érdekében, hogy megtudd kérdésedre milyen választ is kaptál álmaidtól. Régen ezt nehézkes volt megtenni, hiszen egyáltalán megfelelő szakembert találni is nehéz volt, ráadásul be kellett hozzá jelentkezni, elutazni, stb., így sokszor már értelmét is vesztette a dolog.

Most viszont nagyon könnyen és gyorsan megkérdezheted a legjobb álomfejtőktől álmaid jelentését, csak hívd vonalunkat, a nap 24 órájában! Most már semmi sem választhat el az álomjóslás gyakorlásától!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét