A Tízmilliószoros teremtő nap NEKED is nagy pénzt hozhat!

penzbevonzo magia

Egy évben négy tízmilliószoros nap van, és mint azt már nagyon sokan tudjátok, ezeken a napokon fokozottan érdemes odafigyelni a gondolatainkra és cselekedeteinkre, mert rendkívül hatalmas teremtő erővel rendelkeznek. A tízmilliószoros teremtő napon csodákat, de veszteségeket, negatív történéseket is bevonzhatunk az életünkbe. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan alakíthatod úgy a napodat, hogy azzal nagy pénzt vonzz be az életedbe a tízmilliószoros teremtő nap erejével.

Több pénzt szeretnél, felsőbb támogatással? Akkor ezt ITT el kell olvasnod!

A tízmilliószoros nap erőteljes hatását fogjuk kihasználni, hiszen ilyenkor sokszoros erővel hatnak a gyakorlatok, pénzbevonzó szertartások és meditációk. Amennyiben pénzre van szükségünk, a bőség és gazdagság felé vezető gyakorlatokat érdemes elvégeznünk, de tény, hogy minden sokszoros erővel hat, legyen az egy párkapcsolati vagy teljesség mágia. Ha úgy érzed, hogy neked a párkapcsolatod szorul pozitív energiára, mert a szerelmi életed már nem a régi, akkor hívd bátran Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segíteni fog orvosolni ezt a problémát a tízmilliószoros nap erejével!

tízmilliószoros nap

A negatív energiáktól így tudsz egyszerűen megszabadulni! Kattints IDE!

  1. Július 27-én, a tízmilliószoros nap lesz a „Születés, a megvilágosodás és a halál napja„ a tibetiek szerint.

Éppen ezért ezen a napon el tudod temetni az anyagi nehézségeket, és lezárni a régóta tartó nélkülözést a mágia segítségével. Ezzel egy időben a bőséghez vezető meditációval pedig nagy pénzt vonzhatsz be az életedbe, ha a következő módon fogsz cselekedni a második tízmilliószoros napon.

Teendőd a következő:

Gondolataidat célirányosan a bőség, a gazdagság és a jólét felé kell terelned, és csak a pozitív gondolatoknak adhatsz teret.

Reggel, délben, kora este és éjfél előtt fél órás pénzteremtő gondolat mágiát kell végezned, tehát négyszer az adott napon!

Nincs más dolgod, mint meggyújtani egy fehér gyertyát vagy mécsest és kényelmesen lefeküdni. Hunyd le a szemed, és fél órán keresztül nem szabad másra gondolnod, csak arra, hogy a bőség és gazdagság fényében fürdőzöl. Képzelj el egy hatalmas fát, amelynek levelei pénzből állnak, és ez a fa arany színű fényben sugárzik. Menj közel a fához és ülj le a tövében. Légy boldog! Képzeld el, hogy mit tennél, ha gazdag lennél. Mi lenne az, amire költenél? Képzeld el, hogy milyen házban laknál, milyen helyekre utaznál el. Egyszóval éld meg a gazdagságot!

Változás következik be, amiről neked is TUDNOD KELL, mielőtt elvégzed a pénzteremtést! Kattints IDE!

tízmilliószoros nap

A kézzel fogható dolgok egy gondolat következményeként jönnek létre, így minden, ami a világunkat alkotja, a Mi teremtményünk. Ha pénzügyi téren elégedetlenek vagyunk, akkor a tízmilliószoros nap a legmegfelelőbb arra, hogy fejben új életet varázsoljunk és valósítsunk meg magunknak. Hiszen Te is ismered a mondást, minden fejben dől el! Nem várhatsz tovább. A tízmilliószoros teremtő nap hatványozottan a segítségedre lesz, másrészt a Hold ereje is a növekedésnek és gyarapodásnak kedvez. El kell engednünk minden negatívat, mindent, ami már nem visz előre minket a spirituális fejlődés útján. Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, vagy biztosra akarsz menni a gyorspénz elérésében, akkor hívd fel Ágnest a 06 90 633 931-es számon(485 Ft/perc), aki a pénzügyi jóslás mellett még Tízmilliószoros Pénz Mágiát is elvégez Neked ezen a csodás teremtő erővel bíró pénteki napon!

Több pénzre, jobb munkahelyre vagy szerelmi életed javítására szeretnél segítséget kérni? Boszi Kata vagy Xalen jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a tízmilliószoros nap erejével pozitív változásokat vonzhatnak be az életedbe!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét