A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

 

Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.

 

Mentsd meg a pénzed ezen a fontos napon, méghozzá ÍGY!

penzugy_tv2

Viszont a fekete oldalnak, a rossz oldalnak maradt még ideje lerombolni a jót, és ártani a fehér oldalnak. Ilyenkor a leggyakoribb a rontások, átkok küldése, eluralkodik a negatív energia.

Meg kell értened, hogy minden oldal képviselői ismerik a saját, és az ellenség gyenge pontjait, és erősségeit is. Ez a harc a negatív energiák ellen már több száz évvel ezelőtt elkezdődött.

 

Szerelmet is teremthetsz a napfordulón. ITT elárultuk, hogyan!

 

A jó és a rossz oldal maximálisan kiismerte egymást.

Pontosan tudjuk azt, hogy ilyenkor a napéjegyenlőség előtti időszakban összegyűjtik a rosszakaró emberek kéréseit, és megpróbálják az átkokat rátenni az ártatlan, mit sem sejtő emberekre.

A tavaszi napforduló nagyon fontos nekünk is, mert fokozottan óvatosnak kell lennünk, és meg kell akadályoznunk azt, hogy rontásokat, átkokat tegyenek ránk a fekete erők.

 

Olvasd el a tavaszi szerelmi horoszkópod ITT, hogy megóvd magánéleted a felesleges problémáktól!

Ma éjfélkor nyitjuk meg a titkos védelmi kört, legnagyobb mesterünk vezetésével.

A titkos fekete mágia elleni védelmi kód a 18320. Ezt kell bemondanod vonalunkon, ha csatlakozni szeretnél.

Bízom benne, hogy teszel az ügy érdekében, és a jó oldalra állsz!

 

Várom a hívásod,

 

 

ne késlekedj, mert csak pár óránk maradt!

Fontos, hogy a családtagjaid részére is kérned kell a védelmi kört, ne feledkezz meg róluk sem!

Ha úgy érzed, hogy a környezetedben van olyan személy, aki rosszat akar neked, akkor mindenképp jelentkezz Ágnesnél vagy Sáránál a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik a napéjegyenlőség napján védelmet helyeznek rád a rossz energiákkal szemben, vagy regisztrálnak a Mester által felállított védelmi körbe!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619