A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

 

Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.

 

Mentsd meg a pénzed ezen a fontos napon, méghozzá ÍGY!

penzugy_tv2

Viszont a fekete oldalnak, a rossz oldalnak maradt még ideje lerombolni a jót, és ártani a fehér oldalnak. Ilyenkor a leggyakoribb a rontások, átkok küldése, eluralkodik a negatív energia.

Meg kell értened, hogy minden oldal képviselői ismerik a saját, és az ellenség gyenge pontjait, és erősségeit is. Ez a harc a negatív energiák ellen már több száz évvel ezelőtt elkezdődött.

 

Szerelmet is teremthetsz a napfordulón. ITT elárultuk, hogyan!

 

A jó és a rossz oldal maximálisan kiismerte egymást.

Pontosan tudjuk azt, hogy ilyenkor a napéjegyenlőség előtti időszakban összegyűjtik a rosszakaró emberek kéréseit, és megpróbálják az átkokat rátenni az ártatlan, mit sem sejtő emberekre.

A tavaszi napforduló nagyon fontos nekünk is, mert fokozottan óvatosnak kell lennünk, és meg kell akadályoznunk azt, hogy rontásokat, átkokat tegyenek ránk a fekete erők.

 

Olvasd el a tavaszi szerelmi horoszkópod ITT, hogy megóvd magánéleted a felesleges problémáktól!

Ma éjfélkor nyitjuk meg a titkos védelmi kört, legnagyobb mesterünk vezetésével.

A titkos fekete mágia elleni védelmi kód a 18320. Ezt kell bemondanod vonalunkon, ha csatlakozni szeretnél.

Bízom benne, hogy teszel az ügy érdekében, és a jó oldalra állsz!

 

Várom a hívásod,

 

 

ne késlekedj, mert csak pár óránk maradt!

Fontos, hogy a családtagjaid részére is kérned kell a védelmi kört, ne feledkezz meg róluk sem!

Ha úgy érzed, hogy a környezetedben van olyan személy, aki rosszat akar neked, akkor mindenképp jelentkezz Ágnesnél vagy Sáránál a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik a napéjegyenlőség napján védelmet helyeznek rád a rossz energiákkal szemben, vagy regisztrálnak a Mester által felállított védelmi körbe!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522