CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A születési dátum elemzése

A születési dátum mindenkinek egyéni és benne hordozza a sors utat, feladatot, annak megvalósítását. Amikor kielemezzük a születési dátumunkat, az receptet ad a saját életünkhöz. Mindenki egyéni programot hordoz, még akkor is, ha például ikrekről beszélünk, akiknek ugyanaz a születési dátuma, látszólag – ám ilyenkor a születési órát és percet is hozzá vesszük és akkor már teljesen más képet fogunk kapni.

 

Kíváncsi vagy, hogyan készül egy sorselemzés születési dátumod alapján? ITT megmutatjuk!

tv2_tuz

A felállított képletből, amit egy négyzet hálóba illesztünk bele, ki tudjuk elemezni:

  • a betegség hajlamunkat
  • a sorsszámunkat
  • azt, hogy azt milyen úton járjuk végig ezt (karakterünk)
  • rámutat, hogy milyen foglalkozás illik hozzánk, mely munkával éljük a sorsunkat, teljesítjük a feladatainkat
  • meg tudjuk vizsgálni két személy össze illik-e, illetve mik lennének a közös feladataik
  • milyen feladataink vannak, hogy működünk, miért úgy reagálunk le dolgokat, ahogy
  • a folyton ismétlődő rossz szokásokból hogyan tudunk kilépni

Mondd a születési dátumod és elárulom a jövőd! Ingyenes elemzés ITT!

Sokszor éppen azt kerüljük, amire leszülettünk, arra mondjuk, azt nem szeretem, én azt nem akarom csinálni, nem érdekel, ez mutatja a hárítást  azt, hogy nem a sors utunkat járjuk. A változás és a tanulás fájdalommal jár és ezt bizony kerülni szeretnénk.

A születési dátumunk elemzése során ezen kívül megnézzük, milyen számok hiányoznak a képletből, ezekkel különösen sokat kell foglalkozni a szülöttnek. Lehetnek a számok többszörösen is a négyzetben, ekkor energia többlettel van dolgunk, ami másképp működik, mint amikor a számból csak 1-1 van. Találhatunk szigetelt számokat is, ebből is nagyon sok információt tud a kliens magáról megtudni.

A karmikus ajándékok – a 9 évenkénti ciklusok is belépnek a szülött születési képletének vizsgálatakor – mindig 9 évig vannak jelen, a személyes évek pedig 1 évig lesznek jelen és íródnak bele a felállított négyzetünkbe. Nem elegendő tehát csupán a születési évszámokat összeadni, a születési dátum elemzése sokkal összetettebb feladat, mint az első ránézésre látszik. Az elemzés során segítünk a kliensnek saját magát jobban megismerni.

 

Szeretnél egy részletes jóslást, sorselemzést a születési dátumod alapján? Ennek segítségével bármit megtudhatsz a jövőd rejtelmeiről, bármilyen buktatót ki tudsz kerülni és felkészülni a jó dolgokra! Keresd Megmondót vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ők a legjobbak ebben!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391