CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A születési dátum elemzése

A születési dátum mindenkinek egyéni és benne hordozza a sors utat, feladatot, annak megvalósítását. Amikor kielemezzük a születési dátumunkat, az receptet ad a saját életünkhöz. Mindenki egyéni programot hordoz, még akkor is, ha például ikrekről beszélünk, akiknek ugyanaz a születési dátuma, látszólag – ám ilyenkor a születési órát és percet is hozzá vesszük és akkor már teljesen más képet fogunk kapni.

 

Kíváncsi vagy, hogyan készül egy sorselemzés születési dátumod alapján? ITT megmutatjuk!

A felállított képletből, amit egy négyzet hálóba illesztünk bele, ki tudjuk elemezni:

  • a betegség hajlamunkat
  • a sorsszámunkat
  • azt, hogy azt milyen úton járjuk végig ezt (karakterünk)
  • rámutat, hogy milyen foglalkozás illik hozzánk, mely munkával éljük a sorsunkat, teljesítjük a feladatainkat
  • meg tudjuk vizsgálni két személy össze illik-e, illetve mik lennének a közös feladataik
  • milyen feladataink vannak, hogy működünk, miért úgy reagálunk le dolgokat, ahogy
  • a folyton ismétlődő rossz szokásokból hogyan tudunk kilépni

Mondd a születési dátumod és elárulom a jövőd! Ingyenes elemzés ITT!

Sokszor éppen azt kerüljük, amire leszülettünk, arra mondjuk, azt nem szeretem, én azt nem akarom csinálni, nem érdekel, ez mutatja a hárítást  azt, hogy nem a sors utunkat járjuk. A változás és a tanulás fájdalommal jár és ezt bizony kerülni szeretnénk.

A születési dátumunk elemzése során ezen kívül megnézzük, milyen számok hiányoznak a képletből, ezekkel különösen sokat kell foglalkozni a szülöttnek. Lehetnek a számok többszörösen is a négyzetben, ekkor energia többlettel van dolgunk, ami másképp működik, mint amikor a számból csak 1-1 van. Találhatunk szigetelt számokat is, ebből is nagyon sok információt tud a kliens magáról megtudni.

A karmikus ajándékok – a 9 évenkénti ciklusok is belépnek a szülött születési képletének vizsgálatakor – mindig 9 évig vannak jelen, a személyes évek pedig 1 évig lesznek jelen és íródnak bele a felállított négyzetünkbe. Nem elegendő tehát csupán a születési évszámokat összeadni, a születési dátum elemzése sokkal összetettebb feladat, mint az első ránézésre látszik. Az elemzés során segítünk a kliensnek saját magát jobban megismerni.

 

Szeretnél egy részletes jóslást, sorselemzést a születési dátumod alapján? Ennek segítségével bármit megtudhatsz a jövőd rejtelmeiről, bármilyen buktatót ki tudsz kerülni és felkészülni a jó dolgokra! Keresd Sárát vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ők a legjobbak ebben!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494