A születési dátum elemzése

A születési dátum elemzése

A születési dátum mindenkinek egyéni és benne hordozza a sors utat, feladatot, annak megvalósítását. Amikor kielemezzük a születési dátumunkat, az receptet ad a saját életünkhöz. Mindenki egyéni programot hordoz, még akkor is, ha például ikrekről beszélünk, akiknek ugyanaz a születési dátuma, látszólag – ám ilyenkor a születési órát és percet is hozzá vesszük és akkor már teljesen más képet fogunk kapni.

Kíváncsi vagy, hogyan készül egy sorselemzés születési dátumod alapján? Akkor kattints IDE!

tv2_tuz

A felállított képletből, amit egy négyzet hálóba illesztünk bele, ki tudjuk elemezni:

 • a betegség hajlamunkat
 • a sorsszámunkat
 • azt, hogy azt milyen úton járjuk végig ezt (karakterünk)
 • rámutat, hogy milyen foglalkozás illik hozzánk, mely munkával éljük a sorsunkat, teljesítjük a feladatainkat
 • meg tudjuk vizsgálni két személy össze illik-e, illetve mik lennének a közös feladataik
 • milyen feladataink vannak, hogy működünk, miért úgy reagálunk le dolgokat, ahogy
 • a folyton ismétlődő rossz szokásokból hogyan tudunk kilépni

Születésünk napja megmutatja azt is, milyen halálunk lesz. Kattints IDE!

Sokszor éppen azt kerüljük, amire leszülettünk, arra mondjuk, azt nem szeretem, én azt nem akarom csinálni, nem érdekel, ez mutatja a hárítást  azt, hogy nem a sors utunkat járjuk. A változás és a tanulás fájdalommal jár és ezt bizony kerülni szeretnénk.

A születési dátumunk elemzése során ezen kívül megnézzük, milyen számok hiányoznak a képletből, ezekkel különösen sokat kell foglalkozni a szülöttnek. Lehetnek a számok többszörösen is a négyzetben, ekkor energia többlettel van dolgunk, ami másképp működik, mint amikor a számból csak 1-1 van. Találhatunk szigetelt számokat is, ebből is nagyon sok információt tud a kliens magáról megtudni.

a24_virag_389

A karmikus ajándékok – a 9 évenkénti ciklusok is belépnek a szülött születési képletének vizsgálatakor – mindig 9 évig vannak jelen, a személyes évek pedig 1 évig lesznek jelen és íródnak bele a felállított négyzetünkbe. Nem elegendő tehát csupán a születési évszámokat összeadni, a születési dátum elemzése sokkal összetettebb feladat, mint az első ránézésre látszik. Az elemzés során segítünk a kliensnek saját magát jobban megismerni.

Szeretnél egy részletes jóslást, sorselemzést a születési dátumod alapján? Ennek segítségével bármit megtudhatsz a jövőd rejtelmeiről, bármilyen buktatót ki tudsz kerülni és felkészülni a jó dolgokra! Keresd Ezót vagy Karma Emmát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ők a legjobbak ebben!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (6)

Bertalanné on július 24, 2013 Válasz

HozzászólásA születési évemet, hónapomat és napomat ha összeadom, valamint ezt is összeadom a végén 3-as szám jön ki. Ez vajon mit jelent????

  Astro24h on szeptember 23, 2014 Válasz

  Kedves Hölgyem!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Ő a legjobb numerológusunk és születési dátum elemzéssel is foglalkozik .
  Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc)

viktória on augusztus 13, 2013 Válasz

eddig vajon jól csináltam ?ezután vagyok kiváncsi !Hozzászólás

  Astro24h on szeptember 23, 2014 Válasz

  Kedves Viktória!
  Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Sok külömböző technikával foglalkozik. Ha kíváncsi a részletekre, hívja most és segít Önnek! 0690 603 411 (381Ft/perc)

Erzsébet on január 13, 2018 Válasz

1971 04 06 születem

  Astro 24h on január 17, 2018 Válasz

  Kedves Erzsébet! Keresse fel kérem jósainkat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és elkészítik személyre szabott elemzését születési dátuma alapján! Arra is fény derülhet, mikor tud nyereményhez jutni!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét