CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A szerelmi kötés, amelytől szabadulni nem lehet

Szerelmi kötés

Egyáltalán nem meglepő, ha valaki szerelmi féltésből, bosszúból, vagy csak úgy brahiból szerelmi kötést tesz Rád. A  szerelem az egyik legerőteljesebb emberi érzés, nem csoda tehát, hogy a történelem során sokan öltek, és haltak meg büszkén a szerelem oltárán. Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy rád biztosan nem, hiszen minden ex pasidtól békésen váltál el, a mai napig haverok vagytok, egyikük sem állna bosszút, és különben meg azt sem tudják, mi az a szerelmi kötés. Na és Te tudod?

A szerelmi kötésnek létezik olyan formája, ami veszélyesebb a legsötétebb átoknál, ráadásul szabadulni sem tudsz tőle, mert folyamatosan visszatér az életedbe. Ez egy igazán veszélyes szerelmi mágia, egy olyan kötés, amelyet minden páros évben, kizárólag az év második teliholdja fényénél tartott rituálé keretén belül tehetnek Rád, és csak minden páratlan évben, egy meghatározott napon távolítható el.

Xalen jósnő kód 453 jósnő, legjobb jós, ezotéria, tarot

Ezt a kötést általában nem a megbántott fiú vagy lány teszi volt párjára, hanem az elhagyott fél nő rokonai, anyja vagy nagymamája. Ők jól ismerik ezeket a praktikákat és azt is pontosan tudják, kit kérhetnek meg a szertartás elvégzésére. Nincs is másra szükségük, mint egy hajszáladra és egy bármilyen ruhaneműre, amit hordtál. Ezt nem nehéz megszerezni, még akkor sem, ha már nem jártok együtt a pároddal.

Kétféle szerelmi kötés áldozata lehetsz. Az egyik abban akadályoz meg, hogy elhagyd a párod, bármennyire is rossz a kapcsolatod, mégis együtt maradtok. A kötés másik fajtája pedig abban gátol, hogy legyen egy épkézláb kapcsolatod vagy, hogy megéld a felhőtlen szerelmet. Ez utóbbit általában bosszúból, irigységből teszik a kiszemelt áldozatra.

Honnan tudhatod, hogy van-e szerelmi kötés rajtad vagy a párodon?

  • Már régóta nem tudod, miért vagytok együtt, szívesen elhagynád, de félsz megtenni a lépést, egy láthatatlan erő visszatart.

  • Volt egy nagy szerelem az életedben, és amióta az véget ért, egyetlen kapcsolatod sem tartott tovább 1-2 hónapnál.

  • A kapcsolataid többnyire úgy érnek véget, hogy a másik fél szakít, de különösebb magyarázatot nem kapsz, hogy miért lett vége.

  • Azt gyanítod, hogy párod más nő karjaiban keresi a boldogságot? Ez esetben a párodon lehet szerelmi kötés, amelyet azonnal nézess meg és vetess le, hogy a szerelmetek újra fellángoljon és Ő visszatérjen hozzád.

Ha szeretnél még többet tudni a szerelmi kötésekről, akkor még ITT olvashatsz róla.

 

A legerősebb szerelmi rontás és szerelmi kötés is lekerülhet Rólad, ha megfelelő szakember segítségét kéred. Asztro vonalunkon több olyan jós és jósnő dolgozik, akik évtizedek óta foglalkoznak az ezotéria ezen területével, és ők tudni fogják, mikor és hogyan végezzék el a tisztító rituálét.

összeillenek a szerelemben, összeillenek astro24h, jóslás, párkapcsolati jóslás,

A szerelmi kötés nagyon sok ember életét keserítheti meg! Ha úgy érzed, hogy párod elfordult tőled, és egy másik nő karjaiba rohan, akkor párodon több, mint valószínű, hogy szerelmi kötés van! Hívd jósainkat, hogy eltávolítsák. Tündér Lili a legjobb a kötések feloldásában! Elérheted a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc).

Külföldön élsz, és Te is segítségre szorulsz szerelemi téren? Elérsz minket Romániából a  0903760664-es (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908-as számon (1,61€/p), Szerbiából pedig a 0901855854-es  telefonszámon (120din/p)!

Egy szerelmi jóslás abban is segít, hogy megtudd, mikor érkezik az életedbe a nagy szerelem! Ha rontás, vagy negatív energia van rajtad, ami gátolja azt, hogy Rád találjon végre az igazi szerelem, Tündér Lili ebben is segíteni fog Neked!

lájkold ha tetszett, lájild és oszd meg, lájkold astro24h,

 

 

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391