A szerelem számmisztikája

A-szerelem-szammisztikaja

Az Ön alapvető tulajdonságai és az, ahogyan szerelmes lesz, összefügg a számmisztika tudományával. A személyes száma azt is megmutatja, hogy minként viselkedik a szerelemben.

Mindössze annyit kell tennie, hogy összeadja a  születési dátumában szereplő számokat egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kap.

Például: március 10 = 3+10=13=1+3=4

Talán már álmodott olyat, ami előhírnöke volt egy új szerelemnek? Kattintson IDE és megtudja!

1-es szám: Érzelmi téren Ön igen szenvedélyes, vagy szeret vagy nem, köztes út nincs. Hallgasson az ösztöneire és figyelje, mit súg a szíve. Ön mindig büszke a partnerére, mert biztos a választásában. Nehezen hajlik a kompromisszumokra, hisz így a szabadságtól megfosztva érezné magát. Az Ön számára a megfelelő társ egy gyengébb jellemű partner, aki mindenben engedelmeskedik. Mivel Ön a domináns és a dinamikus fél, az utolsó szó mindig az Öné a kapcsolatban. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

2-es szám: Ön az igazi, az őszinte és az örök szerelem pártfogója. Nagyon érzékeny és érzelgős, természetéből fakadóan igazi álmodozó. Készen áll lépéseket tenni és örömmel alkalmazkodik a partneréhez. Amikor egyedülálló, magányosnak érzi magát, és csak akkor boldog, ha megtalálja a másik félt. Ön nagyon csábító és vonzó az erősebb nem szemében. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

Hisz abban, hogy Önnek is van duál párja? Tudja meg ITT biztosra!

3-as szám: Ön valójában fantáziadús és igazi művészlélek. A fejlett humorérzékével és a független és egyedi megjelenésével tudja az ujja köré csavarni az ellenkező nem képviselőit. Mindenek felett Ön a szabadság híve. A szerelemben igencsak szenvedélyes és sokat ad, leginkább a megszokástól tart, ami egy bizonyos idő után be is következik a párkapcsolatban. Önnek szüksége van a folytonos felvillanyozódásra egy kapcsolatban, és csak ilyenkor tudja magát teljes mértékben átadni a szerelemnek, partnerének. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

4-es szám: Az átmeneti és rövid ideig tartó kapcsolatok egyértelműen nem az Ön műfaja. Az Ön visszafogott megjelenése alatt gyengéd és érzelmes lény lakozik. Őszinte és biztos partnerre van szüksége. Ön megbízható és hűséges, néha talán birtokló is. Az Ön esetében a szerelem első látásra kerülendő, ugyanis a gyorsan lángra lobbanó érzelmek hamar kialszanak. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

 

 

5-ös szám: Ön körül mindig zajlik az élet, a szabadság nagy kedvelője a számmisztika szerint, ugyanakkor kedveli a kalandokat és az új ismeretségeket is. A lelke nyughatatlan és türelmetlen, nagyon energikus, a csábítás és a szerelem Önnél önként és váratlanul kopogatat az ajtón. Az élet egyedülálló és megismételhetetlen pillanatokból áll – ez az Ön életfilozófiája, ebből kifolyólag minden percet a lehető legjobban szeretne átélni, és ez megosztani a szeretett személlyel. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

 

6-os szám: Ön a szerelemben a harmóniát keresi, romantikus lélek és gyakran védekező álláspontot foglal el a partnerével szemben. Készen áll mindent megadni, hogy úgy élje át a szerelmet, ahogyan az a mesékben szerepel. Ön igazán nyájas és jóérzésű, minden szépet szeret. A párkapcsolatban nagyra értékeli a nyugodtságot, a bizonytalanság kizökkenti a megszokott kerékvágásból. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

 

7-es szám: Ön misztikus, titokzatos és nem egykönnyen fedi fel érzéseit. A megjelenése közönyös ember benyomását kelti, a lelke mélyén azonban dúskálnak az érzelmek. Szép szavaknak és bókoknak nem hódol be, fontosnak tartja, hogy a partnere az intellektusa és a képességei alapján értékelje. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

 

8-as szám: Hatalmas és erős karaktere van, Ön nyitott és megbízható. Szenvedélyesen tud szeretni, és közvetlenül ki is nyilvánítja az érzéseit. A jelenléte nem marad észrevétlen az erősebb nem számára. A partnere mindig tudja, mire számíthat, és előtte soha sincsenek titkai. Amikor őszintén szeret a hűség magától értetődik, mert Ön szerint a szerelem és a hűség egy egységes egészet képeznek. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

9-es szám: Magasabb célok elérésére törekszik a szerelemben, Ön nagylelkű és toleráns. Gyakran érzi szükségét a partnere részéről szerelme bizonygatását. Könnyen elcsábítja a férfitársadalmat, párkapcsolatban pedig a csalhatatlan megérzéseire hallgat. Rendkívül odaadó és analitikus jellem, a partere minden porcikájába behatol. Az embereket önmagukért szereti, nem azért amit tesznek. A házasság az Ön számára nemcsak szerelmi kapcsolat, hanem egyenjogú társulás is. Tudni szeretné, melyik számmal rendelkező partner az ideális az Ön számára? Kérdezze meg jósainkat!

 

 Szeretné megtudni, párjával mennyire lehet harmonikus a kapcsolatuk? Kérjen személyre szóló elemzést a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)! Ha még keresi az igazit, abban is segítségére lesznek jósaink, akiket külföldről is elér: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

katalin on február 12, 2016 Válasz

Kérnék egésszségben. szólás

    Astro24h on február 13, 2016 Válasz

    Kedves Katalin! Ha egészséggel kapcsolatos gondjai vannak, ajánljuk Önnek Tündér Lilit a 954-es kódról, Ő segítségére tud lenni, kiváló szakember! Eléri a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p)!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét