CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A szerelem bevonzásának 3 törvénye!

szerelem bevonzása

A vonzás törvényének egyik legnehezebben alkalmazható része a szerelem bevonzása, amelynek sajátságos szabályai vannak. Alaposan át kell gondolni, hogy mit is szeretnénk elérni a szerelem terültén, hiszen nagyon könnyen nyúlhatunk mellé, amelynek eredménye egy rossz, nem hozzánk való társ lesz. Ennek ellenére azt lehet tapasztalni, hogy egyre többen próbálnak valamilyen ezoterikus módszer segítségével párt találni, mert más módokon sok kudarc élmény éri őket. Most leírunk pár alapszabályt, hogy ne ess abba a csapdába, amelybe már oly sokan léptek, hátráltatva egy rossz kapcsolattal spirituális fejlődésünket.

Ha EZEKET álmodod, hamarosan rád talál a szerelem!

 

Az ideák csapdája

 

Legtöbbször az a baj, hogy a szerelem bevonzása előtt elképzeljük, milyen is legyen a vágyott társ. Gondolataink, akaratunk így határt szab a szerelemnek. Különösen rossz, ha testi elvárásaink vannak, hiszen semmi sem garantálja, hogy éppen a magas, izmos, kigyúrt, szőke herceg lesz az igazi. Ha valóban szerelmet akarsz, valóban boldog kapcsolatot, akkor inkább a belső tulajdonságokra kell koncentrálnod, mert a külső csak egy ideig tesz boldoggá. Ne feledd, legyen a partnered egy fejjel alacsonyabb, de ettől még többet láthat belőled, mint az, akivel ugyan külsőre szép párt alkottok, de igazán nem érdekli, mi van veled. Tehát fontos, hogy ne képzeld el azt, akit be akarsz vonzani, mert úgy mindig el fogsz sétálni az igaz szerelem mellett, a szerelem bevonzása nem lesz sikeres.

A számmisztika a is segítségükre lehet a szerelem megtalálásában! Tudd meg ITT, hogyan!

 

A vonzás is szertartás

 

A világ két pólusú, a mágia tanai szerint, egy mikro- és makrokozmoszból áll. A kettősség mindenben felfedezhető a világon, ez a rend. A mágia áll egy rituáléból és dogmából, azaz gondolat és cselekvés, vagy gondolat és teremtés. A vonzásnak is meg van a szertatás rendje, tehát nem mindegy, mikor és hogy kezdjük el. Nem lehet egy ilyen dolgot vállrándítással elkezdeni, elő kell készülni. Ahogy fentebb írtam, nem szabad elképzelni leendő partnerünket, tehát mielőtt vonzani kezdenénk bárkit is, meg kell tisztítani magunkat. A másik nagyon fontos dolog a felkészülésben, maga a tanulás. Nem árt, ha előtte tanulmányozzuk a testbeszédet, hiszen ez nagy segítségünkre lehet a valódi szerelem felismerésében. A testbeszéd a szerelemben rendkívül fontos, ez a tudás bárkinek jól jöhet, hiszen nagyon könnyen lehet melléfogni a párkapcsolatban, erre az is utal, hogy a házasságok 35%-a marad meg egy életre, a többi sajnos válással végződik. Meg kell szabnunk a szerelem bevonzásának kezdetét és a végét, tisztelettel kell azt elkezdeni, egy indító rituáléval, amely megmutatja egész lényünknek és az Univerzumnak, hogy valami bizony történik. Akár egy gyertyamágia a szerelemért segíthet elindítani a vonzásunkat, amely bizony heteken át részese lesz a mindennapjainknak.

 

Kiegészítő mágiák fontossága

 

Nincs bűntelen ember, rengeteg vétek és bűn van az életünkben, amelyekről legtöbbször nem is tehetünk. Gondoljunk csak a boltban kapott műanyag csomagoló anyagokra, amelyek miatt máris környezetszennyezővé válunk. A környezetszennyezés pedig sérti a természeti szellemeket, rajtuk keresztül pedig az egész Univerzumot, amely bizony nehezebben működik így közre abban, hogy elhozza nekünk a várt szerelmet. A kiegészítő mágiák viszont segítenek abban, hogy a vonzásunk ne legyen hiába való, mert így mindig áldozunk az égieknek, illetve jelezzük, hogy szándékunk a világi káosz miatt töretlen, és a bennük való hitünk is az. Kiváló eszköz erre az angyalmágia a szerelemért, amely angyalokat, ősi természeti szellemeket szólít meg.

Az angyalmágiát a szerelemért ITT találod!

 

Ezzel eléjük kerülünk és értékelni kezdik életünket. A nyitottság feléjük és a hajlandóság a jóra, illetve, ha képesek vagyunk hibáinkkal szembenézni, hozhat itt igazán jó eredményt. Tehát mielőtt bármit is vonzani kezdenél, az önértékelés nagyon fontos, hiszen a természeti szellem, angyalok szemében sok olyan dolog van, ami számunkra mindennapos, de nekik nem elfogadható. Ilyen például a húsevés, vagy a dohányzás, ahol nem becsüljük meg saját egészségünket. Ezeket tudnunk kell magunkról, minden hibánkkal tisztában kell lenni, hogy egy angyal a segítségünkre legyen, sőt, a hibák azok, amelyekből áldozatot tudunk mutatni a nemesebb cél érekében. Abban az esetben, ha az angyalmágiát nagyon nehéznek tartod, jobb, ha kérsz egy szakembert, hogy végezzen kiegészítő rituálét érted. Ő téged kiismer majd és teljes énedet az égiek felé vezeti, ezzel megkapva azt a támogatást az Univerzum részéről, hogy hatékony legyen a vonzásod. Vonalunkon is kérhetsz számtalan rituálét, illetve segítünk abban, hogy ne ess egyetlen csapdába sem, mikor életed szerelmét szeretnéd magad mellé vonzani. A kiegészítő rituálék napjainkban elengedhetetlenek, hiszen zsúfolt és túlterhelt világban élünk, ahol sajnos egyre több a rossz, a baj, a válságjelenség, de ezektől függetlenül te még lehetsz boldog azzal, akit már egy ideje keresel!

 

A szerelem bevonzása nem egyszerű, de mégsem lehetetlen feladat! Ha biztosra szeretnél menni, bízd magad profi szakemberekre, hívd Xalent vagy Sára  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/p), és találd meg az igaz szerelmet a segítségükkel!

Elérhetőek jósaink külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494