CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A szerelem bevonzásának 3 törvénye!

szerelem bevonzása

A vonzás törvényének egyik legnehezebben alkalmazható része a szerelem bevonzása, amelynek sajátságos szabályai vannak. Alaposan át kell gondolni, hogy mit is szeretnénk elérni a szerelem terültén, hiszen nagyon könnyen nyúlhatunk mellé, amelynek eredménye egy rossz, nem hozzánk való társ lesz. Ennek ellenére azt lehet tapasztalni, hogy egyre többen próbálnak valamilyen ezoterikus módszer segítségével párt találni, mert más módokon sok kudarc élmény éri őket. Most leírunk pár alapszabályt, hogy ne ess abba a csapdába, amelybe már oly sokan léptek, hátráltatva egy rossz kapcsolattal spirituális fejlődésünket.

Ha EZEKET álmodod, hamarosan rád talál a szerelem!

 

Az ideák csapdája

 

Legtöbbször az a baj, hogy a szerelem bevonzása előtt elképzeljük, milyen is legyen a vágyott társ. Gondolataink, akaratunk így határt szab a szerelemnek. Különösen rossz, ha testi elvárásaink vannak, hiszen semmi sem garantálja, hogy éppen a magas, izmos, kigyúrt, szőke herceg lesz az igazi. Ha valóban szerelmet akarsz, valóban boldog kapcsolatot, akkor inkább a belső tulajdonságokra kell koncentrálnod, mert a külső csak egy ideig tesz boldoggá. Ne feledd, legyen a partnered egy fejjel alacsonyabb, de ettől még többet láthat belőled, mint az, akivel ugyan külsőre szép párt alkottok, de igazán nem érdekli, mi van veled. Tehát fontos, hogy ne képzeld el azt, akit be akarsz vonzani, mert úgy mindig el fogsz sétálni az igaz szerelem mellett, a szerelem bevonzása nem lesz sikeres.

szerelem bevonzása

A számmisztika a is segítségükre lehet a szerelem megtalálásában! Tudd meg ITT, hogyan!

 

A vonzás is szertartás

 

A világ két pólusú, a mágia tanai szerint, egy mikro- és makrokozmoszból áll. A kettősség mindenben felfedezhető a világon, ez a rend. A mágia áll egy rituáléból és dogmából, azaz gondolat és cselekvés, vagy gondolat és teremtés. A vonzásnak is meg van a szertatás rendje, tehát nem mindegy, mikor és hogy kezdjük el. Nem lehet egy ilyen dolgot vállrándítással elkezdeni, elő kell készülni. Ahogy fentebb írtam, nem szabad elképzelni leendő partnerünket, tehát mielőtt vonzani kezdenénk bárkit is, meg kell tisztítani magunkat. A másik nagyon fontos dolog a felkészülésben, maga a tanulás. Nem árt, ha előtte tanulmányozzuk a testbeszédet, hiszen ez nagy segítségünkre lehet a valódi szerelem felismerésében. A testbeszéd a szerelemben rendkívül fontos, ez a tudás bárkinek jól jöhet, hiszen nagyon könnyen lehet melléfogni a párkapcsolatban, erre az is utal, hogy a házasságok 35%-a marad meg egy életre, a többi sajnos válással végződik. Meg kell szabnunk a szerelem bevonzásának kezdetét és a végét, tisztelettel kell azt elkezdeni, egy indító rituáléval, amely megmutatja egész lényünknek és az Univerzumnak, hogy valami bizony történik. Akár egy gyertyamágia a szerelemért segíthet elindítani a vonzásunkat, amely bizony heteken át részese lesz a mindennapjainknak.

 

Kiegészítő mágiák fontossága

 

Nincs bűntelen ember, rengeteg vétek és bűn van az életünkben, amelyekről legtöbbször nem is tehetünk. Gondoljunk csak a boltban kapott műanyag csomagoló anyagokra, amelyek miatt máris környezetszennyezővé válunk. A környezetszennyezés pedig sérti a természeti szellemeket, rajtuk keresztül pedig az egész Univerzumot, amely bizony nehezebben működik így közre abban, hogy elhozza nekünk a várt szerelmet. A kiegészítő mágiák viszont segítenek abban, hogy a vonzásunk ne legyen hiába való, mert így mindig áldozunk az égieknek, illetve jelezzük, hogy szándékunk a világi káosz miatt töretlen, és a bennük való hitünk is az. Kiváló eszköz erre az angyalmágia a szerelemért, amely angyalokat, ősi természeti szellemeket szólít meg.

szerelem bevonzása

Az angyalmágiát a szerelemért ITT találod!

 

Ezzel eléjük kerülünk és értékelni kezdik életünket. A nyitottság feléjük és a hajlandóság a jóra, illetve, ha képesek vagyunk hibáinkkal szembenézni, hozhat itt igazán jó eredményt. Tehát mielőtt bármit is vonzani kezdenél, az önértékelés nagyon fontos, hiszen a természeti szellem, angyalok szemében sok olyan dolog van, ami számunkra mindennapos, de nekik nem elfogadható. Ilyen például a húsevés, vagy a dohányzás, ahol nem becsüljük meg saját egészségünket. Ezeket tudnunk kell magunkról, minden hibánkkal tisztában kell lenni, hogy egy angyal a segítségünkre legyen, sőt, a hibák azok, amelyekből áldozatot tudunk mutatni a nemesebb cél érekében. Abban az esetben, ha az angyalmágiát nagyon nehéznek tartod, jobb, ha kérsz egy szakembert, hogy végezzen kiegészítő rituálét érted. Ő téged kiismer majd és teljes énedet az égiek felé vezeti, ezzel megkapva azt a támogatást az Univerzum részéről, hogy hatékony legyen a vonzásod. Vonalunkon is kérhetsz számtalan rituálét, illetve segítünk abban, hogy ne ess egyetlen csapdába sem, mikor életed szerelmét szeretnéd magad mellé vonzani. A kiegészítő rituálék napjainkban elengedhetetlenek, hiszen zsúfolt és túlterhelt világban élünk, ahol sajnos egyre több a rossz, a baj, a válságjelenség, de ezektől függetlenül te még lehetsz boldog azzal, akit már egy ideje keresel!

 

A szerelem bevonzása nem egyszerű, de mégsem lehetetlen feladat! Ha biztosra szeretnél menni, bízd magad profi szakemberekre, hívd Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/p), és találd meg az igaz szerelmet a segítségükkel!

Elérhetőek jósaink külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391