A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

 

A szerelem angyala üzenetet küld neked 2019-re is. Támogatja mindazokat, akik az új szerelmet keresik, akiknek még nem jött el az életébe a nagy Ő. Azokat is, akik a régi kapcsolatukat szeretnék megújítani, és azokat is, akik a családi kapcsolatokat szeretnék megszilárdítani.

 

Ha egyedülálló vagy és keresed a szerelmet, vagy a régi kapcsolatodat szeretnéd helyre hozni, akkor segít neked a szerelem angyala, de mindezek előtt, saját magaddal kell tisztáznod azt, hogy készen állsz-e az üzenet befogadására.

Ha készen állsz, 3 segítő angyalt is hívhatsz.

Annak érdekében, hogy segítsenek, le kell tisztáznod magadban azt, hogy készen állsz-e az igaz szerelemre, amihez az is hozzátartozik, hogy áldozatot hozol, kompromisszumot kötsz. Tudsz annyit nyújtani a másik felednek, amennyit tőle kérsz? Saját magadat szereted eléggé ahhoz, hogy egy másik ember szeretni tudjon? Megbecsülöd magadat eléggé?

Ha önbecsüléssel kapcsolatos gondjaid vannak, akkor fordulj bátran Xalenhez a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mielőtt a Szerelem Angyalának üzenetét befogadod.

 

Légy teljesen őszinte önmagadhoz. Tisztázd ezeket a dolgokat, amik a befogadáshoz szükségesek.

Ha ezeket a dolgokat tisztáztad, akkor jöhet a következő lépés, a szerelem angyalának üzenete szerint, a második lépcsőfok a szerelembeli szerencse bevonzása.

Asinel az, aki a szerencse és a váratlan találkozások angyala. Tőle kérhetsz segítséget, ha egyedülálló vagy. Anael az érzékiség angyala, az ő üzenetei megmutatják az utat, hogy hogyan tudod elmélyíteni a kapcsolatodat.

A harmadik angyal pedig a te saját őrangyalod, aki végigvezet a nehézségek legyőzésén.

halhatatlan_szerelem

Kérlek, ha átgondoltad az iménti kérdéseket, és úgy gondolod, hogy igazán hiszel az angyalokban, és szeretnéd helyrehozni a szerelmi életed, akkor rózsaszín gyertyát készíts elő. Fogalmazd meg a kérdésed és a kérésed konkrétan, és jelentkezz! Itt az ideje, hogy megkapd a szerelem angyalának utasítását, és megtaláld az igaz boldogságot!

 

Kérj angyal mágiát, hogy az égiek elvezethessék hozzád az igazit! Vagy éppen azért, hogy meglévő kapcsolatodat szikla szilárddá és jobbá tehesd! Keresd bizalommal Xalent vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

NEKED AJÁNLJUK:

 

  • Olvasd el a nagy szerelmi horoszkópot ITT!
  • EZEK az összeillő csillagjegyek 2019-ben!
  • Az angyalok üzenetét olvashatod 2019-re ITT!

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453