A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

 

A szerelem angyala üzenetet küld neked 2019-re is. Támogatja mindazokat, akik az új szerelmet keresik, akiknek még nem jött el az életébe a nagy Ő. Azokat is, akik a régi kapcsolatukat szeretnék megújítani, és azokat is, akik a családi kapcsolatokat szeretnék megszilárdítani.

 

Ha egyedülálló vagy és keresed a szerelmet, vagy a régi kapcsolatodat szeretnéd helyre hozni, akkor segít neked a szerelem angyala, de mindezek előtt, saját magaddal kell tisztáznod azt, hogy készen állsz-e az üzenet befogadására.

Ha készen állsz, 3 segítő angyalt is hívhatsz.

Annak érdekében, hogy segítsenek, le kell tisztáznod magadban azt, hogy készen állsz-e az igaz szerelemre, amihez az is hozzátartozik, hogy áldozatot hozol, kompromisszumot kötsz. Tudsz annyit nyújtani a másik felednek, amennyit tőle kérsz? Saját magadat szereted eléggé ahhoz, hogy egy másik ember szeretni tudjon? Megbecsülöd magadat eléggé?

Ha önbecsüléssel kapcsolatos gondjaid vannak, akkor fordulj bátran Xalenhez a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mielőtt a Szerelem Angyalának üzenetét befogadod.

 

Légy teljesen őszinte önmagadhoz. Tisztázd ezeket a dolgokat, amik a befogadáshoz szükségesek.

Ha ezeket a dolgokat tisztáztad, akkor jöhet a következő lépés, a szerelem angyalának üzenete szerint, a második lépcsőfok a szerelembeli szerencse bevonzása.

Asinel az, aki a szerencse és a váratlan találkozások angyala. Tőle kérhetsz segítséget, ha egyedülálló vagy. Anael az érzékiség angyala, az ő üzenetei megmutatják az utat, hogy hogyan tudod elmélyíteni a kapcsolatodat.

A harmadik angyal pedig a te saját őrangyalod, aki végigvezet a nehézségek legyőzésén.

halhatatlan_szerelem

Kérlek, ha átgondoltad az iménti kérdéseket, és úgy gondolod, hogy igazán hiszel az angyalokban, és szeretnéd helyrehozni a szerelmi életed, akkor rózsaszín gyertyát készíts elő. Fogalmazd meg a kérdésed és a kérésed konkrétan, és jelentkezz! Itt az ideje, hogy megkapd a szerelem angyalának utasítását, és megtaláld az igaz boldogságot!

 

Kérj angyal mágiát, hogy az égiek elvezethessék hozzád az igazit! Vagy éppen azért, hogy meglévő kapcsolatodat szikla szilárddá és jobbá tehesd! Keresd bizalommal Xalent vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

NEKED AJÁNLJUK:

 

  • Olvasd el a nagy szerelmi horoszkópot ITT!
  • EZEK az összeillő csillagjegyek 2019-ben!
  • Az angyalok üzenetét olvashatod 2019-re ITT!

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530