CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

A Szerelem Angyala ezt üzeni neked 2019-re!

 

A szerelem angyala üzenetet küld neked 2019-re is. Támogatja mindazokat, akik az új szerelmet keresik, akiknek még nem jött el az életébe a nagy Ő. Azokat is, akik a régi kapcsolatukat szeretnék megújítani, és azokat is, akik a családi kapcsolatokat szeretnék megszilárdítani.

 

Ha egyedülálló vagy és keresed a szerelmet, vagy a régi kapcsolatodat szeretnéd helyre hozni, akkor segít neked a szerelem angyala, de mindezek előtt, saját magaddal kell tisztáznod azt, hogy készen állsz-e az üzenet befogadására.

Ha készen állsz, 3 segítő angyalt is hívhatsz.

Annak érdekében, hogy segítsenek, le kell tisztáznod magadban azt, hogy készen állsz-e az igaz szerelemre, amihez az is hozzátartozik, hogy áldozatot hozol, kompromisszumot kötsz. Tudsz annyit nyújtani a másik felednek, amennyit tőle kérsz? Saját magadat szereted eléggé ahhoz, hogy egy másik ember szeretni tudjon? Megbecsülöd magadat eléggé?

Ha önbecsüléssel kapcsolatos gondjaid vannak, akkor fordulj bátran Xalenhez a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mielőtt a Szerelem Angyalának üzenetét befogadod.

 

Légy teljesen őszinte önmagadhoz. Tisztázd ezeket a dolgokat, amik a befogadáshoz szükségesek.

Ha ezeket a dolgokat tisztáztad, akkor jöhet a következő lépés, a szerelem angyalának üzenete szerint, a második lépcsőfok a szerelembeli szerencse bevonzása.

Asinel az, aki a szerencse és a váratlan találkozások angyala. Tőle kérhetsz segítséget, ha egyedülálló vagy. Anael az érzékiség angyala, az ő üzenetei megmutatják az utat, hogy hogyan tudod elmélyíteni a kapcsolatodat.

A harmadik angyal pedig a te saját őrangyalod, aki végigvezet a nehézségek legyőzésén.

halhatatlan_szerelem

Kérlek, ha átgondoltad az iménti kérdéseket, és úgy gondolod, hogy igazán hiszel az angyalokban, és szeretnéd helyrehozni a szerelmi életed, akkor rózsaszín gyertyát készíts elő. Fogalmazd meg a kérdésed és a kérésed konkrétan, és jelentkezz! Itt az ideje, hogy megkapd a szerelem angyalának utasítását, és megtaláld az igaz boldogságot!

 

Kérj angyal mágiát, hogy az égiek elvezethessék hozzád az igazit! Vagy éppen azért, hogy meglévő kapcsolatodat szikla szilárddá és jobbá tehesd! Keresd bizalommal Xalent vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

NEKED AJÁNLJUK:

 

  • Olvasd el a nagy szerelmi horoszkópot ITT!
  • EZEK az összeillő csillagjegyek 2019-ben!
  • Az angyalok üzenetét olvashatod 2019-re ITT!

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330

Szeretettel köszöntelek! Ariel jósnő vagyok! Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy más vagyok, mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet Dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok a szertartásaimhoz. Megérzéseimet a cigánykártya által erősítem meg. A negatív eneregiákat ingával és radiesztézia-pálcával mérem be és találom meg. Több bűnesetet is megoldottam már megérzéseimnek köszönhetően azoknak, akik ilyen gonddal fordultak […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 312