A szavak teremtő ereje! Ezeket használd, ha sok pénzt akarsz!

Arról már biztos te is hallottál, hogy a negatív gondolkodás, a negatív szavak kifejezése és folyamatos használata rossz dolgokat vonz be az életedbe, akár betegséget, rossz közérzetet, pénztelenséget, rossz párkapcsolatot!

De mi a helyzet, ha változtatsz a gondolkodásmódodon? Ugye ez már számodra sem titok? Te is alkalmazhatod a teremtő erőt, csak meg kell tanulnod, hogyan is kell használni.

 

Gondoltál már arra, hogy a pénztárcád színén is múlhat a sikered és anyagi gyarapodásod? Olvasd el ITT, milyen színű tárcára van szükséged!

 

 

A teremtő erő alapja a pozitív gondolkodás, pozitív töltetű szavak kizárólagos használata.

A „nem fog sikerülni”, „nekem ez nem megy”, „rosszul érzem magam”, „sosem leszek gazdag” kifejezések használata a teremtő erő megvalósításában tiltott.

Gondolj csak egy pénzmágia szövegére, vagy bármely mágia szövegére. Mindig pozitív állításokat tartalmaz, pontosan azért hogy a teremtés, pénzteremtés sikerüljön!

 

Ha úgy érzed, egyedül nem megy, és hiába próbálkozol, nem sikerül semmit elérned az életedben, kérd Xalen jósnő segítségét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki képes változtatni a életeden, hiszen te vagy a legfontosabb!

 

A 2018-as Kutya éve neked is változást hoz, ebben biztos lehetsz! Hogy milyen változásra számíthatsz? Olvasd el ITT!

 

penzugy_tv2

 

A következő kifejezéseket, szavakat építsd bele az életedbe, a teremtő erő sikerének érdekében, és szépen lassan hagyd el a negatív kifejezéseket!

 

Boldog vagyok és szerencsés.

Gazdagságra vagyok hivatott.

Egyre jobban és jobban vagyok.

A pénz folyamatosan áramlik hozzám.

Csakis jó dolgok történnek az életemben.

Szeretek és engem is szeretnek a rá érdemesek.

 

Álomfejtésre van szükséged? Olvasd el ITT, hogy számodra mely álomképek jelzik PÉNZ érkezését!

 

Természetesen már a szavak, kifejezések használata is megfelelő, de csak és kizárólag a pozitív jelentéssel bíróak, és te is fogod érezni, hogy az életed, az anyagi helyzeted, az egészséged pozitív irányba fordul a teremtő erő segítségével!

 

Jobb életre, megélhetésre, szerencsére vágysz? Hívd kiváló szakembereinket, akik segíthetnek, hogy elsajátítsd a szavak teremtő erejének a művészetét! Nem mindegy, mit és hogyan kérsz, ezért keresd Jerry vagy Boszi Kata jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406