A RÁK férfi ezt gondolja és ezt teszi

rák férfi

Mielőtt teljesen belehabarodnál a Rák férfiba, nézd meg, hogy összeilletek-e és milyen jövője lehet a kapcsolatotoknak a horoszkópotok szerint. Kattints IDE! 

A Rák férfiról mindenki úgy gondolja, roppant házias, és mindent elvégez a párja helyett, főz, mos, takarít, gyereket nevel stb. Fontos tudni, hogy a Rák férfi valóban szívesen  kiveszi a részét a ház körüli tevékenységekből, de nem szeret mindent ő maga végezni.

Hálás azért, ha a párja végzi el a házimunka oroszlánrészét, és neki csak részfeladatok jutnak. Természetesen az Oroszlán csillagjegyű férfival ellentétben, sosem fogja a társát kizavarni a konyhába, hogy főzzön valami finomat, ezért, ha te nem főzöl, elkészíti ő az ebédet. Ha hosszú távon tervezel a Rák férfival, akkor mindig főzz valami finomat, és ha felajánlja, hogy ő lesz a kukta, akkor fogadd el a segítségét szeretettel.

ITT olvashatsz további tippeket, ha teljesen le szeretnéd venni a lábáról a Rák pasit.

rák férfi

Tudd meg, hogy milyen édességeket szeret, és mi volt kiskorában a kedvence. A Rák pasi azt fogja mondani, hogy bármit szívesen megeszik, amit te készítesz, mert a Rák az egyik legdiplomatikusabb csillagjegy, de ha megsütöd neki gyerekkora kedvenc sütijét, te leszel álmai nője és ezután úgy csavarod az ujjaid köré, ahogyan akarod.

Az összes csillagjegy hatással és kölcsönhatással van egymásra, és ha érdekelnek ezek az asztrológiai hatásmechanizmusok, és az, hogy miként viszonyul a Rák a többi csillagjegyhez, akkor olvasd el vonatkozó cikkünket ITT.

A Rák nem szeret korán kelni, de ha felébreszted, nem lesz morcos, és nem is szól érte, így akár úgy tűnhet, hogy kifejezetten korán kelő típus. Nem mondja, de zavarja, ha reggel hangoskodsz, hagyd őt aludni, és hálás lesz érte egész nap.

Ha Rák pasiba zúgtál bele, akkor ne gúnyold ki az apró rituálékat, amelyeket minden nap elvégez. Minden Ráknak van valami furcsa szokása, van, aki csak úgy tud lefeküdni, ha a papucs párhuzamosan van az ágy vonalával, másnak csak akkor esik jól a reggeli, ha félig langyos kakaót ihat mellé. Ha tiszteletben tartod ezeket az apró kis furcsa szokásait, te leszel az élete szerelme.

rák férfi

Soha nem fogja azt mondani, hogy öltözz át, de igazán értékeli a kifogástalan megjelenést. Nem szereti, ha láthatóan vasalatlan vagy kopottas ruhában jelenik meg valaki az ő társaságában. Viselj mindig frissen vasalt, szép, illatos ruhákat, és ha teheted, akkor otthon is figyelj erre. Ezzel teljesen elcsavarod a fejét a Rák férfinak.

Kiszemeltél magadnak egy Rák férfit, de nem tudod, hogyan is kellene közelítened felé? Mi most eláruljuk Neked! Hívd fel Karma Emma vagy Imola jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és élj boldog párkapcsolatban a segítségükkel!

Tárcsázhatsz külföldről is, hívd Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számot, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számot, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számot!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét