Mit akar a pasid az ágyban?

szerelemszam

A számmisztikában a névszám az alapja minden elemzésnek, amiről már több cikket is olvashattál honlapunkon, ha érdekel a téma. A kapcsolati számmisztika is erre épít, melynek szerves része a szex számmisztika. Elvégre a szerelem egyik fontos összetevője ez, mely ha rosszul működik, akkor előbb-utóbb a kapcsolat kárára megy. Szeretnéd párodat teljesen magadba bolondítani és az ujjaid köré csavarni? Most megtudhatod azt, hogy mit is szeretne párod igazán az ágyban, még azokat a titkokat is, melyeket sosem merne elmondani neked!

Mystic, Mystic kód 795, jósnő, jós, jóslás, ezo, ezotéria, telefonos jóslás

De nézzünk egy kis emlékeztetőt. Elvégre nem biztos, hogy tudod, mi is az a névszám, vagy hogyan kell azt kiszámolni. Persze a legegyszerűbb, ha felhívsz egy számmisztikával foglalkozó szakembert, aki ezt percek alatt megteszi neked, és még az elemzésben is segít, de ha éppen nincs kéznél a telefon.

1.: Az a személy, aki ezzel a névszámmal rendelkezik, határozott a mindennapi életben, ezért bejöhet neki, ha Te magad is határozott és kezdeményező vagy. Akár a szerepjátékok is felizgathatják, például, ha kezedbe veszed az irányítást és Te leszel a főnöke az ágyban, ő pedig a beosztottad. Igazán felvillanyozhatja az egyes névszámú kedvesed, ha egy szál nyakkendőben, vagy éppen okos és határozottságot sugalló szemüvegben utasítgatod őt, mit is vársz el tőle.

 szerelem, szerelmi jóslás astros24h, párkapcsolat, párkapcsolati jóslás, igaz szerelem, szex, szexpartner

2.: A kettes típusú személyek a finom kényeztetést részesítik előnyben. Szeretik, ha masszírozzák őket, finoman csókolgatják, a durva harapásokat, karmolásokat viszont lelombozónak tartják. Általában lelkileg is érzékenyebbek, ezért a lágy suttogás a fülbe az aktus közben a mennyekbe repítheti őt. Az ilyen típusú szerelemben érdemes kipróbálni a tantra művészetét, mely akár órákon át tartó élvezetet is nyújthat számotokra.

3.: A spontaneitás párod legtitkosabb vágya a szex számmisztika szerint. Akár nyilvános helyen, mondjuk egy liftben ragadva, vagy bármilyen más, kiszámíthatatlan tényezővel körülvéve izgalomba hozza őt. Ha meg akarod lepni őt, akkor fűszerezd egy kis izgalommal intim életeteket, például lepd meg őt egy kis testfestéssel. Ha szereted a kísérletezést új pózokat is begyakorolhattok, mert a hármas névszámú személyt a hétköznapi pózok hamar untatni kezdik.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

4.: E névszám birtokosa ugyan kissé konzervatív lehet a szexualitás terén, élvezetes játék lehet számára, ha a munkahelyén leped őt meg. Ez lehet csupán egy előjáték, hiszen nem biztos, hogy kettesben tudtok lenni, de ha otthon titkárnőset játszatok, az biztosan felkorbácsolja a vágyait. A legtitkosabb fantáziája a szex számmisztika szerint a négyes típusnak az irodai szex, melynek körülményeit többé-kevésbé otthon is felidézhetitek…

5.: Az ötös típus szereti a pezsgést, és olyan partnerre vágyik, aki a társaság középpontja. Egy buli, egy közösségi program, tánc, és bujaság a megfelelő előjáték számára, amit aztán négyszemközt folytatva további szenvedéllyel hevíthettek. Nagyon felizgatja a számmisztika szerint az is, ha közös videókat készíttetek, amit később újra megnézhettek együtt, és persze újból belefoghattok az élvezetekbe. Ha párod ötös névszámú, legyél bátran szeszélyes, vad és kiszámíthatatlan!

szerelem, szerelmi jóslás, jóslás, jós, jósnő, párkapcsolat, párkapcsolati jóslás, szex

6.: Nincs kellemesebb a hatos névszámú személynek annál, mint ha gondoskodón, babusgatón szeretgeted. Vegyetek egy közös forró fürdőt, tegyél ki gyertyákat mindenhová, és merüljetek el egymás érzéki társaságában. A kapcsolati számmisztika azt mondja, hogy a hatos típusnak titkos fantáziája az, hogy kedvese nővérke ruhában lepje meg őt, és kezdje ápolni ott, ahol a legérzékenyebb a számára…

7.: A misztika száma ez a szex számmisztika szerint. Ha a párod kívánságait akarod teljesíteni, legyél sejtelmes és kiszámíthatatlan. Legyél szenvedélyes, érzéki és csábító. Titkos fantáziája párodnak az, hogy hastáncosként lásson, mint ha egy háremben lenne megbecsült vendéged. Használhatsz különböző illatgyertyákat az együttléthez, vagy főzhetsz neki afrodiziákum jellegű vacsorát. Legyél kreatív, legyél szenvedélyes vele, és vissza is ezt fogod kapni!

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

8.: Bármi belefér, mivel a nyolcas névszámmal rendelkező személynek igen élénk a szexuális fantáziája! Lehetsz sztriptíztáncos a kedvéért, nyújthatod sokáig az előjátékot és fokozhatod az izgalmakat a végsőkig. Akkor kiéhezett oroszlánként fogja rád vetni magát kedvesed, és hosszan fogtok élvezni. Ne legyen tabu, ne legyél szégyenlős, add önmagad, és így biztos lehetsz abban, hogy párod hűsége töretlen lesz, hiszen nem lesz mit keresnie másnál!

9.: Ez a szám a legspirituálisabb mind közül a számmisztikában, ezért az érzéki örömöket sem képes csupán fizikális időtöltésnek tekinteni az, aki ezzel a névszámmal született. Fontos a hangulat, az, hogy érzelmeken alapuljon az együttlét. Meg akarja ismerni minden porcikádat, és tudni akarja mire vágysz. Cserébe ő is ezt várja el tőled. Idővel a legtökéletesebb összhangra tehetsz szert kilences névszámú pároddal, és akár a tantra művészetét is elsajátíthatjátok közösen.

Te is szertnéd tudni, hogy az, akit meg szeretnél hódítani, mit szertne az ágyban? Vagy van párod és szeretnéd felpezsdíteni a szexuális életeteket? Akkor hívd Ezó jóst vagy Xalen jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és kiszámolják Neked a névszámát, ezután már tudni fogod, mi a teendőd! Ne halogasd!

Jósainkat külföldről is eléred: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

tetszik, like, megosztás

kapcsolódó cikkek, olvasta már
Asztro-baba: Milyen az IKREK kisbaba?

Megtisztulás a bűnbánat révén

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét