A Nagy 2018 évi horoszkóp

KOS

Kos

Ez az éved a nagy szerencse éve lehet, ha tudod, mikor és mihez nyúlj, mibe kezdj bele! Lesznek kiváló időszakaid párkapcsolati gondok rendezésére, és egészségedben lévő problémák kiküszöbölésére is. Anyagi gyarapodásra egyenesen rengeteg esélyed lesz, fontos lesz az éberséged!

Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse-elemzést 2018-ra, hogy egyetlen pozitív fordulatról se maradhass le!

 

BIKA

Bika

A 2018-as éved szerencsés történések szempontjából nem a legjobb. Jegyed hajlamos elvetni a változásokat, változtatásokat, aminek fényében a jó dolgok nem igazán érkeznek meg hozzád. Lesznek jó lehetőségeid, melyek mellett jószerével elmész, ha nem veszel erőt magadon, és lépsz ki a komfortzónádból!

Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert személyes éves előrejelzésedből az is kiderül, mikor juthatsz sok pénzhez!

 

IKREK

Ikrek

Ezt az évedet a siker jellemezheti, hiszen csillagjegyed nem adja fel egykönnyen. Nagyon céltudatos leszel ebben az esztendőben is, így olyan kapuk is megnyílnak előtted karrier és anyagiak szempontjából, amikre eddig gondolni sem mertél! Itt a gazdagság éve számodra!

Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nézesd meg, nem érkeztél-e negatív energiákkal az újévbe, mert akkor a sikerek helyett inkább balszerencse jöhet!

 

RÁK

Rák

Anyagi szempontból ez az éved jobb leshet a tavalyinál. A főszerepet ebben az évben mégis párkapcsolatod kapja, és főleg akkor, ha valamelyik hetedik évfordulótokban jártok. Sok lehet a heves vita, veszekedés, talán a különválás is megfogalmazódhat. Külső hatások is közrejátszhatnak, amiket egyenesen lehetetlen kikerülni.

Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi fehér mágiát a gondok megelőzésére, már most!

 

OROSZLÁN

Oroszlán

Mondhatni, hogy a 2018-as évedet az állóvíz jellemzi majd. Hiába vagy ott mindenhol, hiába keresed a lehetőségeket, azok vagy nem érkeznek meg, vagy éppen megragadsz valamit, de az ellenkezőjét éred el annak, mit szeretnél. A horoszkóp alapján ez nem a te éved, pénzügyek és szerelem szempontjából sem.

Hívd inkább Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az újesztendő mágiát, ami sikeres és szerencsés évet varázsolhat neked!

 

SZŰZ

Szűz

Ebben az évben sokat idegeskedsz majd. Sok olyan buktató várhat, amik elbizonytalanítanak. Azonban ezek is tanító jelleggel érkeznek meg az életedbe, le kell tudnod vonni belőlük a tanulságot! Azonban az év mások fele pozitív sorsfordító dátumot mutat, ezen a napon minden megváltozhat!

Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kiszámolhatja sorsfordító dátumodat akár várakozás nélkül!

 

MÉRLEG

Mérleg

Nagyon jó év számodra, hogy felismerd, változnod kell annak érdekében, hogy egészséged megőrizhesd. Szemléletmód váltásra lesz szükséged, ami nem csak testi egészségedet segíti, hanem a szerencséd és gyarapodásod megragadását is. Ha elhagyod negatív gondolataidat, az univerzum kiválasztottja lehetsz, bármit elérhetsz!

Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérhetsz tőle kívánság mágiát is, a céljaid mielőbbi eléréséért!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Több új ismerőssel is gazdagodhatsz az éves horoszkóp alapján. Ezekből az ismeretségekből szoros barátság, nagy szerelem, de tanítás is lehet! Érkezhet az életedbe olyan személy is, akivel nagyon rosszul járhatsz! Egészségedet rosszabb hatások érik májustól, de jó hír, hogy már itt, az év elején tiéd lehet egy nagy nyeremény!

Ha ez jól jönne, hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondja, min kell játszanod és mikor!

 

NYILAS

Nyilas

Mintha a szerencse horoszkópodba pillantottam volna bele, és nem az évesbe. Mindenütt a szerencse jelei láthatók, nagyon nagy gond lehet körülötted, ha ezeket a hatásokat nem fogod tapasztalni! Pénz, szerelem, sikerek és szerencse! Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor valamilyen pozitív változás ne jönne az életedbe!

Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot mielőbb, hogy számodra ez tényleg a nagy szerencse éve lehessen!

 

BAK

Bak

A 2018-as éved legszerencsésebb időszaka az első három hónap, amikor olyan lehetőségeket vehetsz észre, amik eddig is ott voltak az orrod előtt, csak nem törődtél velük. Anyagi gyarapodás ebbe az időszakban mindenképp jöhet, ne ülj a babérjaidon! Szerelemre az év második fele kedvez inkább, akkor könnyen találhatsz társat.

Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert az éves egészség horoszkópod pedig fontos figyelmeztetést mutat!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Nem sok változást ígér számodra a 2018-as év. Lesznek időszakok, amikor valamivel több pénzed marad a hó végére, mint máskor, de ez önmagában sovány vigasz. Párkapcsolatodra sem lesz jellemző a túlzott változatosság, kivéve, ha teszel ellene! Önmagától semmilyen változás nem jön, de a lehetőségeidről jó, ha tudsz, mert akkor megragadhatod akár a nagy szerencsét is!

Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj cigánykártya jóslást 2018-ra!

 

HALAK

Halak

Ebben az évben munka által tudsz fejlődni pénzügyekben, a szerencse az inkább kikerül. De legyél a saját szerencséd kovácsa inkább, és keress, kutass, mert megtalálhatod azt az állást, ami teljes anyagi biztonságot adhat a számodra és családodnak! November felé komolyabb egészségügyi gond léphet fel, az első gyanús jelre reagálj!

Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert segíthet neked azzal az állásbevonzó mágiával, ami számtalanszor bizonyított már!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha párkapcsolatodban elakadást érzékelsz, ha úgy érzed, semmi sem sikerül, akkor ne tétovázz. Egyedi módon segítelek sikermágiámmal és kártyáimmal. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 513

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954