A legjobb szülinapi ajándék Skorpió csillagjegyű ismerősödnek

A Skorpió csillagjegy állandó mozgásban van, dinamikus személyiség, ezért, ha igazán találó szülinapi ajándékkal szeretnéd meglepni, akkor annak az ajándéknak szintén dinamikusnak kell lennie.

Mielőtt nekifognál az ajándék vadászatnak, olvasd el a Skorpió csillagjegy jellemzőit, IDE kattintva!

Vehetsz neki egy edzőterem bérletet, de ha nagyon elfoglalt, akkor inkább valamilyen extrém sportra nevezd őt be, ami hétvégén is végezhető.

Például egy ajándékutalvány egy ejtőernyős ugrásra, vagy lövészgyakorlatra, nagy örömet szerezhet egy Skorpió csillagjegynek.

skorpió csillagjegy

Kattints IDE, hogy megtudd, hogyan hódíthatod meg a Skorpió pasit!

A Skorpió szeret lazítani és szórakozni, úgyhogy egy hétvégi wellness, valamilyen mozgalmas helyen, szintén jó ajándék lehet. Arra figyelj, hogy ne valami Isten háta mögötti tanyára vedd neki a wellness hétvége utalványt, hanem olyan városba, ahol esténként pörög az élet és lehetőség adódik ismerkedésre, bulizásra.

Ha a Skorpió szingli, akkor szervezhetsz neki egy vakrandit, ehhez viszont ismerned kell az ízlését, vagy kérdezd meg Ágnestől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy kit válassz erre a randira!

skorpió csillagjegy

ITT kiderítheted, hozzád melyik csillagjegy passzol legjobban! 

A Skorpió, bár lehet, hogy tagadja, nyilvánosan nem ismeri el, de hisz az ezoterikus dolgokban, tehát ajándékozhatsz neki egy jóslás utalványt is. Vonalunkon érdeklődj, hogy ez hogyan lehetséges, vagy pedig kérhetsz egy részletes jóslást a számára és ezt leírod neki, akkor ennek is nagyon fog örülni. Kérhetsz neki mágiát is szülinapjára, amely akár gazdaságot vagy lottónyereményt hozhat.

Ha úgy döntenél, hogy sorsjegyet vásárolsz, akkor azt mindenképpen avattasd be a Ágnessel a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Ha a párod a Skorpió, akkor te leszel neki a legszebb ajándék, egy romantikus hétvége és szexi fehérnemű!

Szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád a jövőben? Kérd ki Leopold vagy Megmondó jósok segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik kártyavetéssel minden kérdésedre válaszolnak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét