A legjobb szülinapi ajándék Nyilas csillagjegyű ismerősödnek

A Nyilas csillagjegy szülöttei  (november 22. – december 21.) azon ideális csillagjegyű emberek közé tartoznak, akinek könnyű örömet okozni, bármit is ajándékozol számukra. Amennyiben mellélőttél a szülinapi ajándékkal, azt nem fogod megtudni, hiszen az érzékeny Nyilas sosem mondaná és éreztetné veled, aszcendensétől függetlenül!

Nem tudod, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp alapján? Olvass utána ITT!

csillagjegy

Ha Nyilas csillagjegyű hölgy barátnőnek, családtagnak, ismerősnek ajándékozol, minden kis csecsebecsének örülni fog, ha tudja azt, hogy tényleg szívből adod. Viszont örül olyan ajándéknak is, amely a nőiességében erősíti, legyen ez ékszer, parfüm vagy szépségápolási eszköz. Arra figyelj, hogy olyan tárgyat ne ajándékozz neki, amely a női feladatokra ösztönzi, például takarításhoz, főzéshez alkalmas eszközöket, kivéve, ha ő kéri!

Amennyiben mégis tanácstalan lennél, hívd Boszi Kata jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és segítségedre lesz, mi a legmegfelelőbb ajándék a te Nyilas csillagjegyű szülinaposodnak!

Te ismered a tibeti horoszkópot? Meglepődsz majd, mik is derülhetnek ki rólad általa! Nézd meg ITT!

Ha Nyilas csillagjegyű férfi barátnak, családtagnak, ismerősnek ajándékozol, örülni fog mindenféle hasznos tárgynak, legyen ez autós kiegészítő vagy szimplán egy naptár. A férfi Nyilas sokkal jobban értékeli az olyan tárgyakat, amelyek később a hasznára lesznek.

csillagjegy

Szerencsés leszel az év hátralévő részében? Tudd meg ITT!

Minden esetre, a Nyilas csillagjegy szülötteinek az a legfontosabb, hogy elég időt töltsetek együtt, meghallgasd és támogasd őt, bármennyire is keménynek mutatja magát. Hidd el, neki is szüksége lehet tanácsra és egy jó baráti kézre a szülinapján is!

Régóta nehéz helyzetben van egy számodra kedves személy? Segíts neki Eta vagy Váradi Éva jósnők segítségével a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy kilábalhasson a szorult helyzetből!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét