A KOS férfi ezt gondolja (és ezt teszi)

A KOS férfi ezt gondolja és ezt teszi

A Kos férfi kitűnik a tömegből, magabiztosan jelenik meg a társaságban, és ragaszkodik ahhoz, hogy minden az ő elképzelése alapján történjen. Ellentmondást nem tűr, sem barátságban, sem párkapcsolatban, sem munkában. Ez a tulajdonsága miatt minden nő szemében ellenállhatatlan férfivá válik, ám nem is olyan egyszerű az élet egy Kos férfi mellett!

Jellemző rá, hogy rohanó életet él, és ez miatt sokszor ellenségeket szerez magának, hiszen céljai eléréséhez másokat is felhasznál. Ha kudarc éri, nem csügged, rögtön keresi a megoldást, ha kell áttapos másokon, csak hogy ismét a csúcson lehessen. Igazi törtető.

Egy Kos férfival igazán nehéz összhangban lenni, hiszen szélsőségek jellemzik. Ennek ellenére a Kos férfi ideális férj és jó szerető, hiszen ha megtetszik neki valaki, akkor mindent megtesz azért hogy meghódítsa, mivel szereti a kihívásokat, ezért szeret küzdeni másokért.

Vajon érted küzdene? Nézzük, milyen nőre vágyik a Kos:


A szerelemben nagy elvárásai vannak, ezért csak egy olyan hölggyel tudja elképzelni az életét aki szép, gyengéd, intelligens és megértő. Nehezen, de betörhető a Kos férfi, fontos, hogy a nő úgy éreztesse vele, hogy minden a Kos férfi akarata szerint történik, és hogy mindent ő irányít. Ha a Kos férfi úgy érzi hogy megtalálta azt a nőt aki minden szempontból megfelel neki, akkor mindent megtesz azért hogy boldoggá tegye, és a tenyerén hordja a nőt. Ha viszont megbántják a legrosszabb ellenséggé változik, és többé nem lehet megbékíteni.

Úgy érzed, hogy egy Vízöntő pasinál nagyobb sikered lenne, mint egy Kos férfinél? Ide kattintva megtudhatod, hogyan hódítható meg egy Vízöntő!

Ha viszont még mindig nem tántorodtál el, és úgy érzed, hogy egy Kos mellett a helyed, akkor mindenképp jól jársz, ha az alábbi csillagjegyek valamelyike alatt születtél, így nagy esélyekkel indulsz. Mérleg, mivel könnyedén együtt tudsz működni a Kossal. Oroszlán, a hasonló lendültség és célorientáltság erős kapcsolatot alakíthat ki. Ikrek, ötleteid és terveid kivitelezése ideális program a Kosnak, hosszútávon is. Az összeillő csillagjegyekről bővebben itt olvashatsz.

Szeretnéd tudni, hogy mit titkol előled párod, és mi jár a fejében? Esetleg még mindig nem találtad meg az igazit? Ne aggódj, Tündér Lili és Lunczer Judit tudják hol keresd az igazi szerelmet. Kérdezd őket még ma! Eléred őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét