CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A karma asztrológia

A karma asztrológia

A karma asztrológia az asztrológiának egy olyan ága, amely a tradicionális asztrológiával szemben a lélek fejlődését tartja fontosnak, és nem azt vallja, hogy minden eleve elrendeltetett.

A karma asztrológia az előző életekben felhalmozott karmát is figyelembe veszi, mert feltételezi, hogy több életen keresztül oldja meg a lélek a feladatát, a hagyományos asztrológiával ellentétben, ahol csak az adott életet vizsgálják a képletek alapján.

A karma asztrológia feltárja a szakember előtt a lélek életfeladatát, megmutatja az egyén leszületése előtt elkészített élettervét, azt, hogy ebben az életben milyen talentumokkal érkezett a földre, miben tehetséges, mik a gyenge, és az erős pontjai.  Kielemzi a személyes életutat,  szembesíti a kérdezőt az árnyoldalaival, rávilágít az önérvényesítési, és elfogadási nehézségekre, és segít ezeknek a nehézségeknek a leküzdésében alternatívákat kínálva.

A karma számon keresztül rámutat arra , hogy mire születtünk, miben vagyunk tehetségesek, mik azok a képességek és készségek, amelyek segítségével sikeresek és boldogok lehetünk.

A karma asztrológiai elemzés felhívja a figyelmet a gyenge pontjainkra, mik azok a csapdák,  amelyek  az elemzésnek köszönhetően elkerülhetőek.

A pontos jellemrajznak köszönhetően lehetőséget ad az elemzés egy boldog, sikeres, kiegyensúlyozott élet megvalósítására.

Sok szempontból tud a sikeres pálya, karrier segítségére lenni az elemzés,  a munkaügyi és az  anyagi lehetőségeket is figyelembe véve. Megmutatja, hogy milyen területen lehetünk sikeresek, milyen tanulmányokat érdemes ennek érdekében folytatnunk.

A karma asztrológia alkalmas a hosszú távú párkapcsolati elemzés elkészítésére, azokra a szempontokra felhívva a figyelmet, amik elősegítik, hogy a megfelelő társ kiválasztásának a szempontjai előtérbe kerüljenek. A saját önismeretünk elmélyülése közben nyitottabbak leszünk a társunk mélyebb megismerésére is, ezt az ő asztrológiai elemzése segíti elő. A két horoszkóp összevetése mutatja meg a közös kapcsolat nehézségeit, erősségeit, és azt, hogy karmikus-e az adott kapcsolat, volt-e már kapcsolat a két személy között előző életekben is, ha igen, akkor  az milyen kapcsolat volt, és mi ebben az életben a feladatunk egymással. Mi a mostani kapcsolat célja egymással. Miben tudják egymást támogatni.

Kapcsolatok, családi, párkapcsolati problémák okainak a feltárásában jelentős segítséget ad a karma asztrológia.

Komolyabb trauma esetén  segít feltárni a szituáció hátterét, azok előzményeit, megértését, segít abban,  hogy felismerjük azokat a pontokat, amivel a hasonló nehézségeket ki tudjuk kerülni a továbbiakban.

Az elemzés rámutat a betegségek okaira,   azokat milyen módon tudjuk feldolgozni,  mint figyelmeztetéseket, és fejlődési lehetőségeket.

A karma asztrológia kedvelt elemzése, a baba horoszkóp, ami választ ad a szülőnek arra, hogy a gyermeke milyen életfeladattal érkezett, mik azok a tulajdonságai, amiben tehetséges, mik a nehézségei, miket kell jobban erősíteni benne, hogy sikeres életet élhessen. A szülőtől milyen bánásmódot hozzáállást igényel a gyermek, és a szülő-gyermek viszonyt milyen módon a legcélszerűbb kialakítani.

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453