CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

Senki sem tökéletes, a csillagjegyek sem. Mindenkinek megvan a maga hibája. Ezek a hibák néha a felszínre törnek, az asztrológia megmutatja nekünk, melyek is lehetnek ezek a hibák a mi esetünkben. Ha nem tudta eddig, mások hogyan tekintenek a legrosszabb tulajdonságaira, ideje,  hogy szembenézzen önmagával. Azért persze ne vegyen mindent szó szerint, nem biztos, hogy feltétlenül ilyen sok negatív tulajdonsága van. Tekintse ezt a csillagjegyek  tréfás megközelítésének. Ezzel együtt azonban érdemes fontolóra venni ezeket a hibákat, hiszen ahogy mondani szokás, minden tréfa – fél igazság….

Kos – Kegyetlen, arrogáns, önző és aljas. Mindig főnökösködik és mindenben “lében két kanál”. Ennek  oka egy frusztrációra vezethető vissza – a nemi szerv méretére, a férfiaknál, illetve a kis mellekre a nők esetében. Még ha az egész világ győzné is meg, akkor is azt hajtogatná, hogy mindenki őrült és ő az egyetlen, aki okos, és mindenképpen csak neki lehet igaza.
Bika – Öntelt, hallgatag és unalmas, mint a nyugdíjas klub. Képes reggeltől estig enni, úgy hogy el sem mozdul a fotelből, ami már réges-rég felvette a hátsójának az alakját. Képes a kertészetet a sportok közé sorolni…
Ikrek –  A fő pletykás, képes másokat kibeszélni órákon keresztül. Kétszínű, csaló aki úgy változik ahogyan a szél fúj. Már úgy gondoltad, hogy belenyugodott a helyzetébe, de ő valójában gondolatban már egy másik kontinensen jár.
Rák – Birtokolni vágyó, mazochista őrült, akin állandóan kitör a hisztéria, ha nem a megfelelő hanglejtéssel kívántunk neki jó reggelt. A komplexusait úgy csillapítja, hogy a dédapja malacperselyében gyűjtögeti a pénzét. Kedve szerint váltogatja a hangulatát – a depressziótól, a hisztériáig bármi lehet, kiszámíthatatlan.
Oroszlán – Arrogáns, alábecsülő és mindenkit lenéz. Nárcisztikus, alsóbbrendűségben szenved és képes az egész napot a tükör előtt tölteni. Tele van jó ötletekkel és tervekkel, amelyek persze kizárólag a saját javát szolgálják, hiszen másokkal egészen egyszerűen nem törődik.
Szűz – Megszállott neurotikus aki a lakás vagy a kínai porcelán takarításával, esetleg a morzsák kézzel szedegetésével szabadul meg a stressztől. Túl igényes, állandóan elégedetlen és fárasztó szőrszálhasogató, aki képes egész nap kérdőre vonni másokat. A túlzás enyhe kifejezés az ő hozzáállására.
Mérleg – Nárcisztikus, beképzelt jótevő aki önmagán sem képes segíteni, nemhogy másokon. Egy egész hétre van szüksége ahhoz is, hogy eldöntse mit rendeljen. Annyira lusta, hogy még egy földrengés sem kényszerítené őt arra, hogy felkeljen az ágyból.
Skorpió – Önző, perverz, önpusztító aki a saját kínjait sem tudja elviselni egyedül, ezért általában magával ránt még száz embert. Ha másnap lenne a világvége az sem izgatná fel őt túlságosan, csupán folytatná a megszokott szado – mazochista orgiáit.
Nyilas – A legnagyobb szerencsejátékos és költekező, ha lehetne a feleségét is eljátszaná. Abnormális optimizmusban szenved, és akkora a lelkesedése, hogy a holtakból való feltámadás és a Marsra való teleportálás is teljesen valóságos számára. Elszörnyűlködik attól, ha másoknak be kell vallania hogy rosszul mennek a dolgai, de a maguk részéről mindenkit képesek kioktatni.
Bak – Igazi szadisták és rabszolgahajcsárok a csillagjegyek között. A “bocsánat” és “elnézést” szavakat nem ismerik, mert úgy hiszik, hogy ők hibátlanok. Eladnák a lelküket a társadalmi tekintélyért és az anyagi haszonért.
Vízöntő – Vulgáris, erkölcstelen, okoskodó aki mindent tud és mindenki életébe beleüti az orrát. Beképzelt filozófusok akik mindig teli vannak tanácsokkal és tervekkel, mások számára, de a sajátjaikat sem tudják megvalósítani.
Halak – Önsajnáló depressziós aki képes egész álló nap sírni, míg valaki nem jön őt megvígasztalni. Nem képesek még aláírni sem valamit, másnak a segítsége nélkül, a leganagyobb hülyeséget  is a világ csodájának képzelik és eufóriába esnek ennek a tudatától. Amikor kilépnek a depresszióból, az időt a másokon való segítséggel tölti, míg ismét nem esnek depresszióba – és így körbe.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522