CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai

Senki sem tökéletes, a csillagjegyek sem. Mindenkinek megvan a maga hibája. Ezek a hibák néha a felszínre törnek, az asztrológia megmutatja nekünk, melyek is lehetnek ezek a hibák a mi esetünkben. Ha nem tudta eddig, mások hogyan tekintenek a legrosszabb tulajdonságaira, ideje,  hogy szembenézzen önmagával. Azért persze ne vegyen mindent szó szerint, nem biztos, hogy feltétlenül ilyen sok negatív tulajdonsága van. Tekintse ezt a csillagjegyek  tréfás megközelítésének. Ezzel együtt azonban érdemes fontolóra venni ezeket a hibákat, hiszen ahogy mondani szokás, minden tréfa – fél igazság….

Kos – Kegyetlen, arrogáns, önző és aljas. Mindig főnökösködik és mindenben “lében két kanál”. Ennek  oka egy frusztrációra vezethető vissza – a nemi szerv méretére, a férfiaknál, illetve a kis mellekre a nők esetében. Még ha az egész világ győzné is meg, akkor is azt hajtogatná, hogy mindenki őrült és ő az egyetlen, aki okos, és mindenképpen csak neki lehet igaza.
Bika – Öntelt, hallgatag és unalmas, mint a nyugdíjas klub. Képes reggeltől estig enni, úgy hogy el sem mozdul a fotelből, ami már réges-rég felvette a hátsójának az alakját. Képes a kertészetet a sportok közé sorolni…
Ikrek –  A fő pletykás, képes másokat kibeszélni órákon keresztül. Kétszínű, csaló aki úgy változik ahogyan a szél fúj. Már úgy gondoltad, hogy belenyugodott a helyzetébe, de ő valójában gondolatban már egy másik kontinensen jár.
Rák – Birtokolni vágyó, mazochista őrült, akin állandóan kitör a hisztéria, ha nem a megfelelő hanglejtéssel kívántunk neki jó reggelt. A komplexusait úgy csillapítja, hogy a dédapja malacperselyében gyűjtögeti a pénzét. Kedve szerint váltogatja a hangulatát – a depressziótól, a hisztériáig bármi lehet, kiszámíthatatlan.
Oroszlán – Arrogáns, alábecsülő és mindenkit lenéz. Nárcisztikus, alsóbbrendűségben szenved és képes az egész napot a tükör előtt tölteni. Tele van jó ötletekkel és tervekkel, amelyek persze kizárólag a saját javát szolgálják, hiszen másokkal egészen egyszerűen nem törődik.
Szűz – Megszállott neurotikus aki a lakás vagy a kínai porcelán takarításával, esetleg a morzsák kézzel szedegetésével szabadul meg a stressztől. Túl igényes, állandóan elégedetlen és fárasztó szőrszálhasogató, aki képes egész nap kérdőre vonni másokat. A túlzás enyhe kifejezés az ő hozzáállására.
Mérleg – Nárcisztikus, beképzelt jótevő aki önmagán sem képes segíteni, nemhogy másokon. Egy egész hétre van szüksége ahhoz is, hogy eldöntse mit rendeljen. Annyira lusta, hogy még egy földrengés sem kényszerítené őt arra, hogy felkeljen az ágyból.
Skorpió – Önző, perverz, önpusztító aki a saját kínjait sem tudja elviselni egyedül, ezért általában magával ránt még száz embert. Ha másnap lenne a világvége az sem izgatná fel őt túlságosan, csupán folytatná a megszokott szado – mazochista orgiáit.
Nyilas – A legnagyobb szerencsejátékos és költekező, ha lehetne a feleségét is eljátszaná. Abnormális optimizmusban szenved, és akkora a lelkesedése, hogy a holtakból való feltámadás és a Marsra való teleportálás is teljesen valóságos számára. Elszörnyűlködik attól, ha másoknak be kell vallania hogy rosszul mennek a dolgai, de a maguk részéről mindenkit képesek kioktatni.
Bak – Igazi szadisták és rabszolgahajcsárok a csillagjegyek között. A “bocsánat” és “elnézést” szavakat nem ismerik, mert úgy hiszik, hogy ők hibátlanok. Eladnák a lelküket a társadalmi tekintélyért és az anyagi haszonért.
Vízöntő – Vulgáris, erkölcstelen, okoskodó aki mindent tud és mindenki életébe beleüti az orrát. Beképzelt filozófusok akik mindig teli vannak tanácsokkal és tervekkel, mások számára, de a sajátjaikat sem tudják megvalósítani.
Halak – Önsajnáló depressziós aki képes egész álló nap sírni, míg valaki nem jön őt megvígasztalni. Nem képesek még aláírni sem valamit, másnak a segítsége nélkül, a leganagyobb hülyeséget  is a világ csodájának képzelik és eufóriába esnek ennek a tudatától. Amikor kilépnek a depresszióból, az időt a másokon való segítséggel tölti, míg ismét nem esnek depresszióba – és így körbe.

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391