A cigánykártya üzenete szeptemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás az egyik legősibb jövendölési technika, ezért érdemes figyelemmel követni a lapokat és elemezni a havi kirakást, hogy tudd, mire számíthatsz a következő hónapban.

A cigánykártya jóslás alapján szeptember a tisztítás hónapja, szabadulj meg minden visszatérő és új átoktól, rontástól, kérj védelmet a családodra, mert ez a védelem a szeptemberi telihold erejével az évben a leghatékonyabb védelem lesz a számodra.

Egy cigánykártya jóslásból az is kiderülhet, van-e rajtad átok. Tudd meg ITT!

Szeptemberre sok újdonságot mutat a a kártya, sokaknak teljesen átalakulhat az élete, amely új lakhelyet, akár másik országba való költözést, új munkát és új párkapcsolatot is jelenthet.

Fontos, hogy ebben a hónapban ne zárkózz el a változások elől, légy nyitott és befogadó, mert a változás csak így indulhat el az életedben.

cigánykártya jóslás

Ha érdekel az egészségi állapotod alakulása, egy cigánykártya jóslás ebben is segítségedre lesz, használd cikkünk útmutatásait ITT!

Anyagiakban olyan pénz érkezése mutatkozik, amiért nem kellett megdolgozni, de ez a pénz több részletben, nem egy összegben érkezik hozzád. Ha tudni szeretnéd, pontosan mikor és ki által juthatsz pénzhez, kérdezd kollégáinktól, mert ők egy személyre szabott jóslás keretén belül minden fontos információt elmondanak neked!

A szeptember egy nagy nyereményt hoz valakinek, egy olyan személy jut óriási összeghez, aki már régóta próbálkozik szerencsejátékon. Ha tudni szeretnéd, ki az a személy, és hogy esetleg rólad beszél-e a kártya, kérdezd szakembereinket, nehogy elmenj a lehetőség mellett!

Meglévő párkapcsolatokban civódások, nézeteltérések lehetnek a cigánykártya jóslás alapján, de ezek mind apróságok miatt kialakuló parázs viták. Légy óvatos, mert egy ilyen jelentéktelen vitából akár szakítás, válás is lehet. Inkább hagyj rá mindent a párodra, még ha nem is értesz vele egyet, majd októberben elmondhatod a véleményed.

Ha bizonytalan vagy a párkapcsolatodat illetően, vagy még szingli vagy és érdekel, mikor érkezik meg a nagy ő, végezz egy szerelmi jóslást cigánykártyával a cikkünk alapján ITT!

cigánykártya jóslás

Szeptemberben magas lesz az alkoholfogyasztás miatti autóbelesetek száma. Légy óvatos, és ha alkoholt fogyasztottál, semmiképpen ne ülj volán mögé, még akkor sem, ha csak két utcányit kell menned a gépkocsival.

Váratlan kiadások adódhatnak a hónap végén, és egy olyan összeget kell kifizetned, amire egyáltalán nem számítottál. Ha szeretnél felkészülni rá, kérdezd jósainkat, mire kell odafigyelned a hónap elején, hogy elkerüld a plusz kiadást!

A cigánykártya javaslata, hogy hallgass a megérzéseidre, főként teliholdkor, és figyelj az álmaidra. Telihold napján álmodban egy olyan üzenetet kapsz az angyaloktól, egy olyan ötleted támad angyali sugallatra, amellyel sok pénzt kereshetsz a jövőben.

Fontos döntés előtt állsz? Szeretnéd tudni, hogy a döntésed hogyan fogja befolyásolni az életed? Ha igen, akkor kérd Glória és Edit jósnő segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a lapok segítségével feltárhatják a jövődet! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét