A cigánykártya üzenete októberre

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya jóslást akkor érdemes végezni, ha a közeljövőben történő konkrét események alakulására vagy kíváncsi. A tarot kártyával ellentétben, amely a nagy sorskérdésekre, karmikus feladatokra ad választ, a cigánykártya jóslás aprólékosan előrevetíti a közeli jövő minden egyes részletét.

Ebben a hónapban a cigánykártya jóslás szerint vigyáznod kell, hogyan közlekedsz, nehogy valamilyen balesetet okozz, mert annak hosszú ideig elhúzódó jogi következményei lehetnek.

Ha külföldre utazol, köss baleset- és felelősség biztosítást, a felelősség biztosítás megvéd olyan esetekben is, ha valaki beperel, mert például véletlenül fellökted és eltörött a bordája.

Ha az életed összes területét blokkolva érzed, és a szerencse régóta elkerül téged, akkor végezz egy átokvizsgálatot cigánykártyával ITT, mert lehet, hogy negatív erők állnak a boldogulásod útjában!

cigánykártya jóslás

Vigyázz az egészségedre, mert az októberi időjárás még azok egészségi állapotát is kikezdi, akik egyébként már sok-sok éve nem láttak orvost vagy orvosi rendelőt.

Egy magas lázzal járó influenza járvány üti fel a fejét, ezért moss gyakrabban kezet és kerüld a tömegközlekedési eszközök használatát. Ne csak a bacilusok miatt kerüld, hanem azért is, mert a cigánykártya jóslás a fővárosban valamilyen tömegközlekedési eszközzel kapcsolatos balesetet tár fel, amelyben többen is megsérülhetnek.

Ha bővebben érdekel az egészségügyi állapotod alakulása, akkor IDE kattintva megtudhatod, hogyan válaszol az egészségügyi kérdésekre a cigánykártya!

A munkahelyeden konfliktusokra számíthatsz, de a lapok szerint érvényesíteni tudod az igazad, de csak akkor, ha kitartó vagy és nem adod fel a küzdelmet. Érvényes ez akkor is, ha éppen munkanélküli vagy és állást keresel. Most nem szabad feladnod, mert bekerülhetsz arra a munkahelyre, amire mindig is vágytál.

A cigánykártya jóslás szerint szerelmi téren is konfliktusokra számíthatsz októberben. A párkapcsolatban élők szerelmi életére összeszólalkozások, apróbb viták, nézeteltérések lesznek jellemzők. A szingliket is elég sok bosszúság éri ebben hónapban, mert az, akivel randiznának, vagy nem jelenik meg vagy már az első randi után érzik, hogy jobb, ha többször nem találkoznak.

Ha elszeretnéd kerülni a szakítást, érdekel, hogy megcsal-e a párod, végezz egy szerelmi jóslást cigánykártyával IDE kattintva!

cigánykártya jóslás

Összefoglalva a cigánykártya októberi jóslata: Ez a hónap nem kedvez sem a szerelemnek, sem az egészségnek, sem pedig a munkát keresőknek.

Anyagiakban viszont váratlan pénz jövetelét mutatja.

Az egyetlen terület, amelyet pozitív lapok jelölnek, az a pénz és anyagiak. Ha nem szokásod lottózni, most tedd meg, mert ebben a hónapban nyeremény állhat a házhoz. Ne a szokásos számaiddal játssz, hanem tegyél meg olyan számokat, amiknek semmi köze nincs hozzád. Ne legyen ez a születésnapod, a házassági évfordulód, a kutyád életkora stb. Ne kötődjenek hozzád a számok, és az eredmény nem marad el. De kérheted kollégáink segítségét is a jó számok kiszámításában!

Ha konkrét kérdésed van és konkrét válaszokat szeretnél, akkor a legpletykásabb lapot kell megkérdezned, a cigánykártyát. Hívd Happyt vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb cigánykártya mesterek!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét