A cigánykártya üzenete májusra

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya szerint május a nagy nyeremények hava, sokan jutnak nem várt összeghez, nyereményhez. Ha érdekel a cigánykártya jóslás és tudni szeretnéd, pontosan mit üzen a cigánykártya májusra, olvasd el az ingyenes cigánykártya jóslatunkat és fogadd meg a kártya tanácsait, hogy könnyedén vedd az akadályokat, és akár nagy nyereményhez is juthass ebben a hónapban!

Új munkalehetőség adódhat azoknak, akik ügyfélszolgálati munkakörben szetternének elhelyezkedni. Ha vendéglátásban dolgozol és elégedetlen vagy a béreddel, akkor most kell kilépned, vagy fizetés emelést kérned, mert, ha nem teszed meg ebben a hónapban, akkor szeptemberig nem lesz változás a munkádban és a béredben sem.

Vigyázz az értékeidre, mert a Tolvaj lapja megjelenik az otthonod mellett. Kétszer is ellenőrizd, hogy bezártad-e az ajtót, és ne tarts a lakásodban nagyon értékes tárgyakat. A legbiztonságosabb, ha egy bankba vagy egy széfbe helyezed mindazt, ami értékes a számodra.

cigánykártya jóslás

A lapok arra is felhívják a figyelmed, hogy van a környezetedben egy személy, aki nem őszinte hozzád. Segítőkésznek mutatkozik, de vigyáznod kell, mert a hátad mögött ellened áskálódik. Ha nem vagy biztos benne, hogy kiben bízhatsz meg, kérdezd kollégáinkat, elmondják neked!

Kerüld a vízpartot, mert vízi balesetet mutatnak a lapok. Hajóra vagy csónakba csak akkor szállj be, ha van rajtad mentőmellény, még akkor is, ha egyébként jól tudsz úszni. Kollégáink elmondják, hogy rád, személyre szabottan, milyen értelemben vonatkozik ez a jóslat, és mit kell tenned, hogy elkerüld a nagy bajt!

Májusban valaki nagyon sok pénzt nyer egy szerencsejátékon. Tudd meg, hogy te leszel-e a nyertes és, hogy mit kell tenned, hogy a nagy nyereményhez hozzájuthass! A cigánykártya jóslás most megmutatta, minden annak kedvez, aki észreveszi a jeleket és él a sors kínálta lehetőségekkel. Tudd meg, neked mik a lehetőségeid, hívd Ágnest!

cigánykártya jóslás

Ha szerelmi bánatod van, kérj egy szerelmi jóslást cigánykártyával, mert a lapok szerint  ez a hónap alkalmas a párkapcsolati konfliktusok elsimítására és megoldására.

Az angyalok segítségét is kérheted ide kattintva, vagy a tarot kártyához is fordulhatsz tanácsért, ITT.

De, ha csak a cigánykártya jóslásban bízol, akkor hívd fel jósainkat, akik segíthetnek Neked! Több éves cigánykártya jóslási tapasztalattal rendelkeznek, Edit jósnő és Karma Emma is a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Külföldről is hívd őket bizalommal: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét