A cigánykártya üzenete februárra

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás egy nagy dimenzió váltásra hívja fel a figyelmet, amely 02.22-én kezdődik. A dimenzió kapu pontosan 2 napig lesz nyitva és ekkor érdemes pénzmágiákat, rituálékat végezni. Kérd kollégáink segítségét, Megmondó vagy Jós Kati jósnők elvégzik neked még ma!

Legközelebb ilyen kapu 11.11-én nyílik, de mivel ez az év második felében lesz, érdemes most átlépni rajta!

A Tolvaj lapja arra figyelmeztet, hogy valamilyen lehetőséget lophatnak el tőled. Nem értéktárgyat vagy pénzt, hanem egy esélyt az előrelépésre. Egy férfi szerelmét, vagy akár egy ötletet, amelyet megvalósítva sok pénzt kereshetnél majd.

A cigánykártya jóslás figyelmeztet, hogy légy résen, ne mondd el az ötleteidet senkinek és ne beszélj a terveidről még a legközelebbi barátaidnak sem. Sajnos a lapok szerint a közeli barátaid közül kerülhet ki az a Júdás, aki a te hátadon szeretne felkapaszkodni és pénzhez jutni. Lehet, hogy ez egy karmikus tapasztalás, amit előző életedből hoztál magaddal.

cigánykártya jóslás

Kattints IDE, hogy többet tudj meg a karmáról, és karmikus feladatodról!

A cigánykártya arra is figyelmeztet, hogy ne gyűjtsd az aprókat. Szedd össze mindenhonnan és váltsd be őket. Sose legyen nálad 10 darab fémpénzél több. A fémpénz az aprópénz energiáját vonzza be, ami azt jelenti, hogy sokszor kaphatsz kevés pénzt, ami semmire sem elég.

A cigánykártya jóslás szerelmi téren is figyelmeztetést mutat. Arra hívja fej a figyelmed, hogy figyelj a párodra, mert ebben a hónapban egy harmadik személy elcsábíthatja.

Ha eddig is gyanakodtál, akkor hívd kollégáinkat, hogy eloszlassák vagy megerősítsék a gyanúdat, de mindenképpen önts tiszta vizet a pohárba!

Nézd meg, egyáltalán összeilletek-e a pároddal, IDE kattintva!

A cigánykártya jóslást az egészségi állapot feltérképezésére is használhatod, és kérhetsz kollégáinktól egy egészség elemzést, amit csak neked végeznek el!

Általánosságban a cigánykártya kirakás üzenete, hogy, ha bármilyen fájdalmat érzel, ne vegyél be rögtön fájdalomcsillapítót, hanem engedd, hogy kiderüljön, mennyire erős ez a fájdalom. Ha ez már-már az elviselhetetlenségig fajul tabletta nélkül, akkor azonnal menj orvoshoz!

Olvass több ezoterikus témájú írást, és mélyítsd el a tudásod, mert a későbbiekben a hasznodra válhat. Kezdd ezzel a cikkel ITT!

cigánykártya jóslás

A munka területen szintén figyelmeztet a kártya, mégpedig arra, hogy ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket a munkahelyeden, mert elveszítheted az állásod. Gyermekvállalással kapcsolatos terveidről senkinek ne mesélj bent, még annak a személynek sem, akiben megbízol!

Ne vásárolj semmilyen elektronikai kütyüt ebben a hónapban, mert sajnos meghibásodhat és bonyolult a garanciális javítás menete.

A cigánykártya a legbeszédesebb kártya, aminek a segítségével olyan kérdésekre kaphatsz választ, amik sorsdöntőek és hasznosak lehetnek számodra! Keresd Megmondó vagy Jós Kati jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) a legrészletesebb cigánykártya jóslásért!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét