A cigánykártya üzenete augusztusra

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás augusztusra egy fontos figyelmeztetést is tartalmaz.

Olvasd végig, hogy tudd, a cigánykártya jóslata szerint mire kell figyelned, hogy elkerüld a bajt!

Ha nem vagy a 6 szerencsés csillagjegy között, akik anyagi fellendülésre számíthatnak, akkor sajnos fel kell kötnöd a gatyádat és a nadrágszíjat is szűkebbre kell húznod, mert augusztus nem a dőzsölésről szól majd.

ITT kiderül, hogy a szerencsések közé tartozol-e!

Az agyalok is melletted állnak, különösen Rafael arkangyal figyel az emberekre ebben a hónapban.

Ha szeretnél részletesebb, személyre szabottabb cigánykártya jóslást, esetleg szeretnéd tudni az augusztusi angyali üzeneted is, akkor hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

cigánykártya jóslás

Olvasd el ITT, hogy mi vár rád a születési éved alapján idén, mert fontos, hogy le ne maradj semmilyen NYEREMÉNYRŐL vagy váratlan PÉNZ lehetőségéről!

Váratlan kiadásokra figyelmeztet a kártya, és ha mindez nem lenne elég, a cigánykártya jóslás szerint olyan büntetéseket kaphatsz, amelyek szintén meglékelik az augusztusi büdzsédet.

Figyelj, ha buszon, villamoson jegy nélkül közlekedsz, de arra is, hogy ne hagyd otthon a  bérleted, mert akár többször is elcsíphetnek, ha bliccelni próbálsz. Érvényes a figyelmeztetés parkolás esetén is. Nem elég parkolójegyet vásárolnod, figyelj a lejárati időre, és arra is, hogy ne parkolj tiltott helyen, mert parkoló jegy ide vagy oda, ha rossz helyen állsz, a kerékbilincs rékerülhet az autódra, ami szintén nem olcsó mulatság.

A cigánykártya arra is figyelmeztet, hogy ne kérj kölcsön még akkor sem, ha nagyon megszorulsz. A cigánykártya jóslás szerint az a pénz, amit most kölcsönkapsz, egy adósságspirál első lépcsője. Ne lépj rá erre az útra, inkább spórolj, de ne kérj pénzt senkitől!

Szerelmi téren sem terem sok babér, csak azoknak, akik már párkapcsolatban élnek. Számukra a romantikus séták és iszogatások fellobbanthatják a régi tüzet. Ha szingli vagy, akkor cigánykártya jóslás szerint augusztusban az is maradsz. Gyors flörtökre ugyan számíthatsz, vagy olyan kalandokra, amelyek elmúlnak a nyári meleggel.

Lehet, hogy a Kakas éve mégis meghozza neked a nagy szerelmet? Kattints IDE és tudd meg!

cigánykártya jóslás

Az egészségedre csak akkor figyelj, ha valamilyen krónikus betegségben szenvedsz. Kivizsgálásra nem alkalmas ez a hónap, a rejtett betegségek rejtve maradnak, a gyógymódok pedig nem a leghatékonyabbak.

A cigánykártya jóslás szerint figyelned kell a megérzéseidre és mindig azokra hallgass, még akkor is, ha teljesen ellentétesek azzal, amit racionálisan tennél.

Egyes csillagjegyeknek nagy meglepetést jósol a cigánykártya! Itt az ideje, hogy figyelembe vedd az üzenetét és meghallgasd, amely sorsfordító lehet a számodra! Tündér Lilit vagy Edit jósnőt keresd a jóslat miatt, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét