A cigánykártya és az egészség

cigánykártya és egészség

A cigánykártya köztudottan pletykás kártya, és ennek a közlékenységét akkor is jól ki tudjuk használni, amikor valakinek az egészség területét szeretnénk megnézni.

Az egészség nagy kincs, de sokszor csak akkor kerül előtérbe, amikor valamilyen tünet zavarja a kérdező nyugalmát, és egészségét.

A lapok egyértelműen megmutatják, ha az egészséggel kapcsolatban problémák vannak, és arra is felhívják a kérdező figyelmét, hogy melyek azok a területek, amikre fokozottan figyelnie kell, mert érzékenyek.

Érdekelnek igazán hatásos gyógyító varázslatok? Akkor kattints IDE!

szerelmi horoszkóp

A cigánykártya több formában is jelezheti, ha az egészségünkkel kapcsolatban teendőink vannak, jelezheti általános formában is, de ha szakértő kérdezi a kártyát, akkor minden részletre kiterjedően meg tudjuk állapítani, hogy melyik szerv milyen állapotban van, mi várható, milyen teendők segítik elő az egészség helyreállítását, vagy a betegség további térhódításást hogyan tudjuk megakadályozni.

Ősi gyógyító technikákról olvashatsz IDE és IDE kattintva!

Több esetben az a kérdés, hogy mennyi időn belül jön létre a gyógyulás, ebben is egyértelmű adatokat mutatnak a kártyák, merjök bátran megkérdezni.

A lapok akkor is sokat segítenek, amikor a betegség hátterében álló dolgokat kutatjuk, vagy a betegség kialakulásálrt felelős okokat szeretnénk feltárni, ezt nagyon pontosan meg tudjuk határozni a lapok segítségével. Gyakran jelzik azt is, amikor megelőzhető egy-egy betegség, de ennek érdekében tennie kell már valamit a kérdezőnek.

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

Minden jós felhívja a kérdező figyelmét, hogy mi nem vagyunk orvosok, és az orvosával is nézesse meg magát az ügyfelünk, ez mindenkivel szemben így korrekt. Az egészség témakörével kapcsolatos kérdések sokszor akkor is felmerülnek, ha egy nagyobb lélegzetvételű döntés meghozatala előtt áll a kérdező.

Sokszor a külföldi munkavállalás előtt jönnek el hozzánk, és kérdezik meg, hogy fogják-e bírni a külföldi munkát, egészségesek lesznek-e. Ezek a válaszok sok esetben befolyásolják a kérdező döntéseit, és ezeket a kérdéseket érdemes feltenni.

Neked is az egészséged a legfontosabb, és a legjobb cigánykártya jósoktól szeretnél válaszokat kapni, elindulni a gyógyulás útján, vagy megelőzni a betegségeket? Akkor hívd Aurethielt vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét