A boszniai piramisok titkai

boszniai piramisok

A boszniai piramisokról kevesen hallottak, az egyiptomi piramisokkal ellentétben, amelyek jóval mélyebben élnek a köztudatban.

A boszniai piramisok Szarajevótól mindössze 30 kilométerre, Visoko mellett helyezkednek el.

Ha vonzanak az érdekes, titokzatos szent helyek, akkor mindenképpen látogass el a boszniai piramisokhoz, vagy a listában szereplő helyekre! Kattints IDE!

Ha te sem hallottál még a boszniai piramisokról, ne csüggedj, hiszen 2005-ig senki sem tudott a létezésükről.

Sokáig azt gondolták, hogy egy egyszerű természeti képződmény, egy hegy, amelyet dús növényzet borít, amíg valakinek fel nem tűnt ezeknek a hegyeknek a szokványostól eltérő, szabályos formája és érdekes tájolása.

boszniai piramisok

Életünket nem csak a körülöttünk lévő emberek befolyásolhatják pozitívan vagy negatívan, hanem annak a helynek a rezgése is, ahol élünk. Ha tudni szeretnéd, mely bolygó uralja azt a területet, ahol te élsz, akkor olvasd el cikkünket ITT!

Ha érdekel, hol kellene élned, a föld mely szegletében ahhoz, hogy jól érezd magad, faggasd kollégáinkat erről! A piramisok felfedezője Semir Osmanagic, bosnyák nemzetiségű amatőr régész, 5 különböző piramist különböztet meg: a Hold-piramist, a Nap-piramist, a Sárkány-piramist, a Szeretet és a Föld piramisokat.

A Nap piramis, amely 420 méter magas, ezzel a Föld legmagasabb piramisa, a legrégebbi is egyben, hiszen a szénizotópos vizsgálat szerint építése 29 000 évvel ezelőttire tehető.

Ez a felfedezés alapjaiban megingatja az emberiség kialakulására vonatkozó eddigi  tudományos feltételezéseket. Úgy tudjuk, hogy ebben az időszakban a homo sapiens gyűjtögető, vadászó életmódot folytatott és nyilvánvalóan nem lett volna képes egy ilyen magas és masszív építmény létrehozására.

boszniai piramisok

A piramis építői magas intelligenciával rendelkeztek, ismerték az energetikai törvényszerűségeket, hiszen a piramisok kiürül magas pozitív energia rezgés szintet mértek.

Sokan, akik gyógyulni szeretnének, ide látogatnak és eltöltenek néhány órát vagy napot a hegy borította piramisok közelében.

Ha foglalkoztatnak a piramisok és a szent helyek, akkor látogasd meg ezeket a helyeket egy különleges napon, például teliholdkor vagy tízmilliószoros napon.

A piramisok és a tízmilliószoros nap erejének köszönhetően a legnagyobb energiák építhetőek be az életedbe! Norbert vagy Lunczer Judit jósok a legmegfelelőbb szakemberek erre, akiket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) érsz el!

Tárcsázhatsz külföldről is, hívd: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét