A BIKA férfi ezt gondolja és ezt teszi

A BIKA férfi ezt gondolja és ezt teszi

Jellemzése előtt fontos megjegyezni, hogy eleme a Föld, ezért a Bika férfi alapvetően türelmes, kitartó és ragaszkodó.

Gondolkodására a józan paraszti ész jellemző, de mivel uralkodója a Vénusz, ezért tetteiben sokszor a tipikus női minták érvényesülnek. A külvilág felé ez erőt, a férfiasságot, a magabiztos fellépést közvetíti, de legbelül elérzékenyül és ezért háttérbe szorul az alapvető magabiztosság a kommunikációban.

Nem szereti, ha sürgetik, ha megmondják, mit csináljon. Mindig meggondoltan, higgadtan cselekszik, bár sokszor küzd belső bizonytalansággal. Kételyek és bizonytalanság üti fel a fejét váratlan, új szituációkban, de a külvilág ebből a zavarból szinte semmit sem észlel, mert tetteiből magabiztosság árad.

a bika férfi

A Bika férfi tudja, hogy céljai eléréséhez mit kellene tennie, de a megvalósítás sokszor mást mutat. Az egyszerű megoldások helyett néha a legbonyolultabb megoldást választja.

Ez a kettősség a kapcsolatai terén is jellemző. A kiszemelt hölgy kegyeinek elnyerése érdekében szinte bármire képes lenne, de a férfiasságából adódó csökönyösség más cselekedetekre készteti. Ha szeretnéd tudni, hogy hozzád vajon illik-e a Bika csillagjegyű társ, akkor ezt a cikket neked ajánljuk, kattints IDE!

Szereti a változatosságot a szexben is, és ha egy konzervatív lány kerül be a képbe, akkor az egyébként higgadt Bika különösebb megfontolás nélkül tovább áll. Ha úgy érzed, hogy neked az a bizonyos Bika férfi kell, és szeretnéd őt megtartani, akkor kattints IDE!

Azonban, ha egy valóban érzékeny, és romantikus alkatra vágysz, akkor EZT a cikkeket neked ajánljuk.

a bika férfi

Az egyszerű szavak embere, aki nehezen felejt. Kedves hölgyek, ha hosszú romantikus beszélgetésre vágyunk, akkor rossz helyen keresgélnek a Bika férfinél. Ennek ellenére apró meglepetések és őszinteség jár a választott nőnek.

Pénzügyeit óvatosan, elővigyázatossággal kezeli. Nem fukar, de nem is szórja a pénzt két kézzel. Azokat, akiket szeret, pedig bőséggel elárasztja az anyagi javaival is. Ez a kettősség a Vénusz jegy hatása a Bika férfi jellemére.

Ha szeretnél pontosabb képet kapni a Bika csillagjegyű pasikról vagy csak egyről, akkor egyik asztrológusunk segíthet ebben! Lunczer Judit és Machita jósnők a legjobb szakembereink! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!
Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét