A balesetek kódolt üzenetek – minden okkal történik

baleset

Biztosan Te is ismersz olyasvalakit, akivel mindig történik egy baleset, akinek az autója tele van karcolásokkal, és horpadásokkal. Ők valamit biztosan helytelenül csinálnak, ám egyáltalán nem biztos, hogy a vezetés az…

Az életben semmi sem történik véletlenül. Minden eseménynek, történésnek, vagy balesetnek van üzenete, mondanivalója. Ezeknek az üzeneteknek a megfejtése nem egyszerű. Nem jelenthetjük ki biztosra, hogy ha viszket a bal tenyerünk, akkor pénz üti a markunkat. Bár van, akinek ez törvényszerűen működik.

Néhány baleset és annak értelmezése:

Valaki vezetés közben letért az útról, elvesztette az uralmát a gépjármű fölött és nekiütközött valaminek. Egyértelmű kódolt üzenet, hogy az életében is letért a helyes útról, már nem képes megbirkózni a nehézségekkel, és ez az út a teljes összeomláshoz vezeti.

Sokszor halljuk azt a mondatot, hogy nem tudtam időben fékezni. Ebben az esetben lassítanunk kell egy bizonyos életterületen, ahol túlpörgetjük, túlhajszoljuk magunkat. A kódolt üzenet, hogy vissza kell vennünk a sebességet, pihennünk, lazítanunk kell. A sok hajtásnak fájdalmas negatív következményei lehetnek.

baleset

Egy elképesztő jóslat beteljesülése! Kattints IDE a részletekért!

Egy következő, szintén gyakran előforduló baleset, amikor nem látjuk a másik autót, és az ütközés elkerülhetetlen. A kódolt üzenet szerint életünkben sem akarunk valamit észrevenni.

Aki elalszik a volán mögött, annak fel kell nyitnia a szemét, mert hamisság érzékelhető a környezetében, fel kell ébrednie, hogy megtapasztalja az igazságot.

Ha egy olyan baleset következik be, ahol a lábunk sérül meg és nem tudunk tovább menni, akkor az elakadás, a megtorpanás az életünkben is jelen van. Nem tudunk tovább haladni, nem jutunk egyről a kettőre, nem tudunk változtatni az életünkön, mert úgy érezzük, megbénultunk.

Ha egyre többször ér bennünket baleset, el kell gondolkodnunk azon, hogy életünk teljesen rossz irányba halad. Szépen lassan elemeznünk kell a a baleseteket és azoknak kódolt üzenetét.

baleset

Egy baleset és annak típusa sosem véletlen. Már a múltban meghatároztak olyan személyeket, akik balesetre hajlamosak. Ezek a személyek a tudatalatti megnyilvánulásaiknak köszönhették, vonzhatták be a balesetüket.

Nehéz felismerni, megfejteni a kódolt üzeneteket, és azt, hogy életünk melyik területére vonatkozik az utalás, akár az életfelfogásunkra, anyagi helyzetünkre, egészségünkre vagy párkapcsolatunkra.

Ha egyedül nem tudjuk felismerni vagy értelmezni a balesetünk kódolt üzenetét, akkor bátran keressük fel tanácsadóinkat, akik 100%-os pontossággal meg tudják határozni a háttérben megbúvó okokat!

Ha hosszabb útra indulsz, akkor mindig kérd ki egy szakember tanácsát! Soha ne indulj el anélkül! Figyelmeztethet egy esetleges balesetre és arra is, hogyan kerülheted el azt! Rycardo és Boszi Kata segíthetnek Neked ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is eléred jósainkat: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét