A 3 legjobb anya a csillagjegye alapján!

Sok mindent tudsz már a csillagjegyedről, és most végre az is kiderül, milyen anya lennél, illetve megtudhatod, milyen anya vagy a csillagjegyed szerint.

Akkor se csüggedj, ha a te csillagjegyed nem szerepel a TOP 3-ban. Ők általánosságban, a   csillagjegyük által biztosított kvalitásuk alapján a legjobb anyák lehetnek, de  minden csillagjegyben van valami különleges, amitől igazán jó anya lesz.

A te gyereked számára te vagy a legjobb anya, mert mindent megpróbálsz úgy csinálni, hogy neki a legjobb legyen. Ha tudni szeretnéd, mivel segítheted még jobban a gyereked tesi-lelki fejlődését, kérj kollégáinktól segítséget!

Az őrangyalod mindig melletted áll és segít neked, hogy jó anyja lehess a gyerekednek. Tudd meg ITT, ki a te őrangyalod!

RÁK

Rák jegy

A csillagjegyed szerint te vagy az egyik legjobb anya, de a gyereked ezt nem mindig érzi így, Akkor totális a harmónia közted és a gyereked között, ha ő Bak, Rák, Oroszlán, Szűz vagy Mérleg csillagjegyű. Ebben az esetben egy hullámhosszon vagytok és ő értékel mindent, amit te nyújtani tudsz neki. Rengeteg kreatív kézműves feladatot végeztek, és közösen díszítitek a szobáját. Bármit megbeszélhet veled, ezért tini korában sem távolodik el tőled.

BIKA

Bika jegy

Te egy két lábbal a földön álló, lélekben mégis bármilyen magasságig szárnyaló anyuci vagy, aki nem szab határt sem a saját, sem a gyereke fantáziájának, de mindig tudja, mikor kell visszatérni a valóságba. Egy olyan bio-mami vagy, aki nem viszi túlzásba az úgynevezett “egészséges ” ételek fogyasztását, mégis gondoskodsz róla, ha zöldség kerül az asztalra, az őstermelőtől legyen, a tojás pedig lehetőleg az udvaron kapirgáló tyúk alól kerüljön a rántottába. A kapcsolatod a gyerekekkel felnőttként is kiváló lehet.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Te egy szabadelvű anya vagy, aki kevés korlátot szab a gyerekének, de azokat viszont szigorúan betartatja. Nincs is ezzel baj, hiszen a gyerek sok tekintetben szabadságot élvez, ezért nem esik nehezére abban a néhány dologban a kedvedben járni. Sőt, ő pontosan így érzi a szabályok betartását, hogy ezzel a kedvedben jár, nem pedig egy katonai parancs, amit végre kell hajtania.

Mivel te is gyakran a kedvében jársz, ő is szívesen megteszi azt, amire kéred. Az együtt játszás és a rengeteg együtt töltött idő később meghozza a gyümölcsét. Valószínűleg az önálló, kreatív és szorongás mentes gyereked sikereket ér el majd felnőttként is.

Még nem sikerült teherbe esned, de nagyon szeretnél gyereket? Vedd magad körül szerencsehozó tárgyakkal, hogy minél előbb teljesüljön a kívánságod! Tudd meg ITT, melyek ezek!

csillagjegy

A többi csillagjegy szülötte sem rossz anya. Ha a te csillagjegyed nem találtad az első három között, akkor olvasd tovább, hogy megtudd, mi az, amit jól csinálsz és mi az, amiben még javíthatsz a gyerekeddel való harmonikusabb kapcsolat érdekében.

Bak

bak

Néha túl merev vagy és túl szigorú önmagadhoz is. Engedd el magad és ne úgy tekints a gyereknevelésre, mint egy feladatra, hanem úgy, mint egy játékra. Játssz papást-mamást, mint gyerekkorodban és oldd a félelmeidet, szorongásaidat, mert ezeket a gyerek megérzi és nem tesz jót a lelki világának, és a kapcsolatotoknak.

Halak

Halak jegy

Tartsd szem előtt azt a tényt, hogy a gyerek nem mimóza. Nem kell rá folyton vigyáznod, és ha megfújja egy kis szél, nem lesz tőle beteg. Ha túlságosan óvod őt, a későbbiekben látja kárát. Légy mindig mellette, de vedd figyelembe, hogy ő nem te vagy, ő egy másik ember, ha te fázol, nem biztos, hogy ő is fázik. Ne akkor öltöztesd, ha neked van szükséged egy kabátra, hanem, ha valóban ő fázik.

Szeretnéd megtudni, hogy csillagjegyed szerint milyen anya is leszel vagy, hogy csillagjegyéhez mérten milyen irányba kell terelned gyermeked életét?! Ezekre a kérdésekre a választ Lunczer Judit jósnőtől vagy Ágnes jósnőtől kaphatod meg a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Kos

Kos jegy

Te a gyereked pajtása vagy, ezért játszótársnak tekint téged. Nincs előtte tekintélyed és körülbelül azt csinál, amit ő akar. Néha ilyen is kell, de ha állandóan ez van, akkor törekedned kell a szabályok lefektetésére és betartatására. Ne feledd, te vagy az anyuka, ő a kisbaba, még akkor is, ha az általa kedvelt szerepjátékokban ez néha megfordul. Különítsd el a “játék időt” az “anya időtől”. Amikor anya idő van, másak a játékszabályok.

Ikrek

Ikrek jegy

A gyerek rengeteget kérdez, főleg életének első 6 évében, de tőled nem mindig kész megoldásokat vár, néha elég, ha elindítod a felfedezés útján, hogy ő maga jöjjön rá a dolgok nyitjára. Engedd önállóan gondolkodni és segítsd őt ebben, ezáltal bátorítod a felfedező énjét és a logikus gondolkodás kialakulását, amely a későbbiekben a hasznára válik.

Néha nehézkesen oldod meg a problémákat, főleg, amelyek a gyerekneveléssel kapcsolatosak? ÍGY oldhatod meg őket csillagjegyed alapján!

csillagjegy

Oroszlán

Oroszlán jegy

A gyerek tudja, hogy te vagy a főnök, nem kell ezt folyton éreztetned vele. Néha oda kell ülnöd mellé a szőnyegre és engedned, hogy ő kerekedjen felül, akár egy játékos bunyóban, akár úgy, hogy te veszítesz a társasjátékban. Hatalmas tudásod van az életről, és nagyon jó pszichológusi képességeid vannak, használd ezeket, amikor beszélgetsz, játszol vele.

Szűz

Szűz jegy

Ha egy fáradt nap után úgy érzed, már képtelen vagy a gyerekkel foglalkozni és legszívesebben csak feküdnél, akkor menj be hozzá és feküdj le a szobájában a padlóra, egyszerűen csak légy jelen. A gyerek érzi, hogy mikor és meddig mehet el, érzi, ha beteg vagy, s azt is, ha fáradt. Sokat jelent neki a jelenléted még akkor is, ha te úgy gondolod, hogy egy zombi vagy és semmi haszna nem lesz belőled.

Mérleg

Mérleg jegy

Nehezen találod meg az egyensúlyt a játszótárs, a barát és a szülő-gyerek viszonyok között. Te elsősorban az anyukája vagy, de emellett lehetsz a barátja is. Ha valamire azt mondtad, hogy nem szabad, akkor ne gondold meg magad később, inkább minél kevesebbszer mondd, hogy nem. A gyerek nem érti ezeket a “fél nemeket”. Nem tud különbséget tenni a “nem, de végül is nem baj, ha igen” és a “nagyon nem, semmiképp sem, mert veszélyes” között. Inkább mondd azt, hogy most nem, máskor lehet.

Skorpió

Skorpió jegy

Sokat tanulhatna tőled a gyereked, de ne tanítani próbáld. Egyszerűen csak járj elől a jó példával, mutasd meg neki, te hogyan csinálod. A gyerek abból tanul a legtöbbet, amit tőled lát és nem abból, amit megtanítasz neki. Változtass a didaktikus módszereiden és te lehetsz a legjobb anya a világon.

Nyilas

Nyilas jegy

Elképzelhető, hogy a gyereked habitusa eltér a tiedtől, nem szeret annyira pörögni és sokat utazni. Figyelj az igényeire és eszerint hangold át az életed ritmusát. Ha sietsz valahova, őt ne siettesd, mert ő nem érti, miért kell sietni és a késés, még ha úgy is tűnik, valószínűleg nem az ő hibája.

Inkább ébreszd korábban vagy kezdjetek hamarabb öltözni, de ne stresszeld a “jaj siess, mert elkésünk” típusú mondatokkal, mert sokszor a későbbi szorongások kialakulásának hátterében a gyerekkori siettetés húzódik meg.
Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét