A 12 csillagjegy karmikus küldetése

Íme egy cikk, ahol a karma számítás segítségével végre fény derül a karmikus feladataidra. Igyekezz lépéseket tenni a karma feladatod teljesítése érdekében, hogy mielőbb megleld a békédet, a harmóniát minden életterületen!

Szeretnéd tudni, hogy múltbeli életeid milyen kihatással vannak a jelenlegire? Kattints IDE, hogy kiderüljön, milyen karmát hordozol!

Kos

Kos jegy

Előző életében arra törekedett, hogy minden területen a legjobb legyen. Sokszor másokon átlépve, könyörtelenül tette ezt. Feladata jelenlegi életében a karma számítás szerint, hogy ne gázoljon át másokon saját érdekei elérése miatt, és tanulja meg az elért sikereket másokkal is megosztani. Meg kell tanulnia, hogy az együttműködés, diplomatikus viselkedés néha kifizetődőbb, mint az egyéni hajsza a siker után. Tanuljon meg örülni a közösen elért sikereknek is, ez a boldogsághoz vezető út.

Bika

Bika jegy

Előző életében csak a materiális javak halmozása jelentette számára a boldogságot. Betegesen ragaszkodott a megszerzett értékekhez, elért gazdagsághoz. Ebben az életében a szellemi, nem megfogható javakat az anyagi érdekek elé kell helyeznie. Meg kell tanulnia, hogy csak úgy lehet igazán boldog, ha érzelmileg gazdag, kiegyensúlyozott életet alakít ki, amiben nem csak az anyagi javak halmozásából áll.

   

Ha IDE kattintasz megtudhatod hogyan hatnak ki előző életeid a mostanira.

Ikrek

Ikrek jegy

Előző életében művelt, hatalmas lexikális tudással rendelkező, minden témában otthonosan mozgó ember volt. Ennek következtében egyik területen sem ért el kiemelkedő sikereket. Jelenlegi életében meg kell találni azt a területet, amiben igazán nagyot tud alkotni. Meg kell tanulnia azt, hogy boldogabb életet élhet, ha egy olyan területen dolgozik, ahol a képességeit a legjobban tudja kamatoztatni.

Rák

Rák jegy

Előző életében nehézséget okozott a szilárd anyagi háttér megteremtése. Egy érzékeny, művészi adottságokkal rendelkező személyiség volt. Súlyos kötődés alakult ki a támogató családdal, ezáltal önállótlansághoz és függőséghez vezetett. A karma számítás alapján feladata jelenlegi életében az önállóság fejlesztése. Meg kell tanulnia egyedül elérni a függetlenséget. Szorgalmat, kitartást, magabiztosságot kell tanulnia. Fel kell készülnie azokra a helyzetekre, amikor csak magára számíthat.

Oroszlán

Oroszlán jegy

Előző életéből eltökélt, szilárd, határozott személyiséget hozott. Mindig az önös érdekek hajtották, ám ebben az életében meg kell tanulnia mások érdekeit is szem előtt tartani, és tennie a közösségért is. Feladata, hogy önös érdekeit felváltsa az empátia és a segítőkészség. Ezt a legkönnyebben úgy érheti el, ha egy hátrányos helyzetű réteg támogatását végzi, érdekeiket érvényesíti.

Szűz

Szűz jegy

Előző életében csak értelmi képességeit csiszolta, minden téren a racionalitásra hagyatkozott. Nem ismerte fel, és nem vállalta érzelmeit. Sokszor fejben eldöntötte, mi lesz számára a megfelelő, és nem hallgatott a szívére. Ebben az életében fejlesztenie kell a megérzéseit, erre mutat rá a karma számítás e jegynél. Foglalkozzon többet a spiritualitással, rejtett képességeinek feltárásával, és ami a legfontosabb: hallgasson a szív szavára.

Tudd meg, milyen karmikus terheket cipelsz, vagy mi a karmikus feladatod ebben az életedben! Machita és Karma Emma segíthetnek feltárni az előző életedből hozott blokkokat, problémákat, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segíthetnek megoldani is azt.

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

A Mérleg előző életbeli kapcsolataiban mindig törekedett a harmónia és kiegyensúlyozottság elérésére. Az állandó megfelelés következtében azonban elvesztette akaratát és valódi személyiségének jelentős részét. Feladata jelen életében, hogy akaratát, öntudatát fejlessze. Önálló döntéseket hozzon, saját érdekeit szem előtt tartva.

Skorpió

Skorpió jegy

Előző életében sokszor veszélyes helyzetekbe keveredett lobbanékony természetének köszönhetően, ezt mutatja a karma számítás a Skorpió csillagjegynél. Érdekelték a tiltott, titokzatos dolgok. Akaratán kívül, de másokat manipulált cselekedeteivel. Ebben az életben meg kell tanulnia visszafogni hatalmi vágyát és mérsékelni vehemens természetét. Meg kell teremtenie az állandóságot és másoknak támaszt nyújtani.

Szorongsz, rettegsz, félsz valamitől? Kattints IDE, hogy megszabadulj ezektől a szorító érzésektől!

karma számítás

Nyilas

Nyilas jegy

Előző életéből önfejűséget, makacsságot hozott. Nehezen fogadta el mások véleményét, görcsösen ragaszkodott saját elképzeléseihez. Ebben az életben meg kell tanulnia elfogadni mások véleményét, és teret engedni a környezetében élők akaratának is. El kell engedni az önfejű döntéshozatalt, és nyitnia kell mások véleménye felé. Amennyiben meg van győződve az igazáról, ezt diplomatikusan kell közölnie a másik ember irányába.

Bak

bak

Előző életében háttérbe szorította érzelmi oldalát, és mindent racionálisan, észérvekkel próbált megoldani. Ebben az életében változtatnia kell ezen, és megtalálni az egyensúlyt a racionalitás és az emóciók által irányított döntések között. Az egyensúlyt meg kell találnia az élet minden területén, és jobban kell koncentrálnia a társas, családi kapcsolatok fejlesztésére, egyszóval erősítenie kell érzelmi oldalát.

Vízöntő

Vízöntő jegy

Előző életében sokszor feláldozta magát másokért. Nem önmagával foglalkozott és másoktól tette függővé magát. Jelenlegi életében önálló elképzeléseit kell megvalósítania, amelyhez nem számíthat mások segítségére. Önállóbbá kell válnia és határozott, döntésképes személyiséget kialakítania. Meg kell tanulnia harcolni saját érdekeiért és boldogságáért, a karma számítás e jegynél ezt mutatja.

Halak

Halak jegy

Együtt érzett más emberekkel, de túlérzékenysége miatt nem tudott hathatós segítséget biztosítani. Jólelkűsége és tiszta érzései miatt sokszor kihasználták. Ebben az életében gyakorolnia és tanulnia kell a racionalitást. Ésszerűség, józan ítélőképesség – ezek mind fejlesztésre szorulnak jelenlegi életében. Határozott érdekérvényesítés útján többé nem szabad a kihasználtság útjára lépni.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét