CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

 

A 12 csillagjegynek bátorító égi üzenet érkezett 2019-re. Nem csak asztrológia elemzést és horoszkópot kérhetsz 2019-re, hanem égi útmutatást és tanácsot is!

Ne feledd, az égiek nem véletlenül küldenek üzeneteket! Amennyiben teheted, írd ezt az üzenetet egy olyan helyre, ahol szem előtt lesz, hogy 2019-ben gyakran eszedbe jusson, mit üzentek neked.

 

A Kos égi üzenete: Itt az ideje olyan dolgokat kipróbálni, amiktől eddig féltél. Merj változtatni és kimozdulni!

 

A Bika égi üzenete: Nézz körbe magad körül, és mérlegelj egy picit! Nem biztos, hogy állandóan mindenkiért áldozatot kell hoznod.

 

Gyakorold a hálát, és még több adatik! Olvass róla ITT!

Az Ikrek égi üzenete: Tartsd észben, hogy több lehetőséget nem engedhetsz át másoknak, és a saját utadat kell járnod!

 

Az Rák égi üzenete: Leplezd le a hamisságot, a csalást! Mindenkitől követeld meg az őszinteséget és a tisztességet!

 

Keresed a szerelmet? EZEK az angyalok a szerelemről beszélnek neked!

 

Az Oroszlán égi üzenete: Kezdj el olyan dolgokat tanulni, amire már régóta vágysz. Szánj több időt a tanulásra, mert most kamatozni fog!

 

Az Szűz égi üzenete: Légy körültekintőbb, és kevésbé elnéző, nem minden esetben engedheted meg azt a környezetednek, hogy kihasználjanak! Tanítsd meg őket arra, hogy nélküled is boldogulhatnak!

 

Ha nem elégszel meg egy általános üzenettel, ha úgy érzed, hogy számodra több mondandójuk van az égieknek, akkor hívd fel Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik átadják a személyes és titkos üzenetedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

A Mérleg égi üzenete: Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez, és fogadd el mások véleményét! Gondolkodj azon, hogy mit, miért és milyen szándékkal mondanak és tesznek!

 

A Skorpió égi üzenete: Egy dologra koncentrálj teljes erőbedobással! Most nagyon fontos, hogy arra összpontosíts, ami a legfontosabb!

asztrologus_tv2

Hallgasd meg a pénz angyalainak üzenetét is ITT!

 

A Nyilas égi üzenete: Idén különösen fontos, hogy ne feledd a sokszor hallott mondást: Egyszer élünk!

 

A Bak égi üzenete: Tedd félre a megszokást, és az egyhangú unalmas dolgokat! Próbálj változtatni, újítani!

 

A Vízöntő égi üzenete: Figyelj a környezetedre, szerezz nekik és önmagadnak is örömet! Ideje megtalálni a boldogságot!

 

A Halak égi üzenete: Ne engedd, hogy kihasználjanak! Miért nem lehetsz 2019-ben te az első?

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Üdvözöllek! Kitti jósnő vagyok! Hatékony segítséget nyújtok a kedves kérdezőimnek. Életmód tanácsadó, cigánykártya jós, tarot kártya jós vagyok. Ingát is használok, és tisztánérzői képességet is örököltem édesanyámtól. Felhívom a hozzám fordulók figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre, hogy még időben tudjanak változtatni rajta, és el tudják kerülni a nehéz helyzeteket, vagy hogy könnyebben vészeljék át azokat. […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 216

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453