A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

 

A 12 csillagjegynek bátorító égi üzenet érkezett 2019-re. Nem csak asztrológia elemzést és horoszkópot kérhetsz 2019-re, hanem égi útmutatást és tanácsot is!

Ne feledd, az égiek nem véletlenül küldenek üzeneteket! Amennyiben teheted, írd ezt az üzenetet egy olyan helyre, ahol szem előtt lesz, hogy 2019-ben gyakran eszedbe jusson, mit üzentek neked.

 

A Kos égi üzenete: Itt az ideje olyan dolgokat kipróbálni, amiktől eddig féltél. Merj változtatni és kimozdulni!

 

A Bika égi üzenete: Nézz körbe magad körül, és mérlegelj egy picit! Nem biztos, hogy állandóan mindenkiért áldozatot kell hoznod.

 

Gyakorold a hálát, és még több adatik! Olvass róla ITT!

Az Ikrek égi üzenete: Tartsd észben, hogy több lehetőséget nem engedhetsz át másoknak, és a saját utadat kell járnod!

 

Az Rák égi üzenete: Leplezd le a hamisságot, a csalást! Mindenkitől követeld meg az őszinteséget és a tisztességet!

 

Keresed a szerelmet? EZEK az angyalok a szerelemről beszélnek neked!

 

Az Oroszlán égi üzenete: Kezdj el olyan dolgokat tanulni, amire már régóta vágysz. Szánj több időt a tanulásra, mert most kamatozni fog!

 

Az Szűz égi üzenete: Légy körültekintőbb, és kevésbé elnéző, nem minden esetben engedheted meg azt a környezetednek, hogy kihasználjanak! Tanítsd meg őket arra, hogy nélküled is boldogulhatnak!

 

Ha nem elégszel meg egy általános üzenettel, ha úgy érzed, hogy számodra több mondandójuk van az égieknek, akkor hívd fel Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik átadják a személyes és titkos üzenetedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

A Mérleg égi üzenete: Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez, és fogadd el mások véleményét! Gondolkodj azon, hogy mit, miért és milyen szándékkal mondanak és tesznek!

 

A Skorpió égi üzenete: Egy dologra koncentrálj teljes erőbedobással! Most nagyon fontos, hogy arra összpontosíts, ami a legfontosabb!

asztrologus_tv2

Hallgasd meg a pénz angyalainak üzenetét is ITT!

 

A Nyilas égi üzenete: Idén különösen fontos, hogy ne feledd a sokszor hallott mondást: Egyszer élünk!

 

A Bak égi üzenete: Tedd félre a megszokást, és az egyhangú unalmas dolgokat! Próbálj változtatni, újítani!

 

A Vízöntő égi üzenete: Figyelj a környezetedre, szerezz nekik és önmagadnak is örömet! Ideje megtalálni a boldogságot!

 

A Halak égi üzenete: Ne engedd, hogy kihasználjanak! Miért nem lehetsz 2019-ben te az első?

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954