CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

 

A 12 csillagjegynek bátorító égi üzenet érkezett 2019-re. Nem csak asztrológia elemzést és horoszkópot kérhetsz 2019-re, hanem égi útmutatást és tanácsot is!

Ne feledd, az égiek nem véletlenül küldenek üzeneteket! Amennyiben teheted, írd ezt az üzenetet egy olyan helyre, ahol szem előtt lesz, hogy 2019-ben gyakran eszedbe jusson, mit üzentek neked.

 

A Kos égi üzenete: Itt az ideje olyan dolgokat kipróbálni, amiktől eddig féltél. Merj változtatni és kimozdulni!

 

A Bika égi üzenete: Nézz körbe magad körül, és mérlegelj egy picit! Nem biztos, hogy állandóan mindenkiért áldozatot kell hoznod.

 

Gyakorold a hálát, és még több adatik! Olvass róla ITT!

Az Ikrek égi üzenete: Tartsd észben, hogy több lehetőséget nem engedhetsz át másoknak, és a saját utadat kell járnod!

 

Az Rák égi üzenete: Leplezd le a hamisságot, a csalást! Mindenkitől követeld meg az őszinteséget és a tisztességet!

 

Keresed a szerelmet? EZEK az angyalok a szerelemről beszélnek neked!

 

Az Oroszlán égi üzenete: Kezdj el olyan dolgokat tanulni, amire már régóta vágysz. Szánj több időt a tanulásra, mert most kamatozni fog!

 

Az Szűz égi üzenete: Légy körültekintőbb, és kevésbé elnéző, nem minden esetben engedheted meg azt a környezetednek, hogy kihasználjanak! Tanítsd meg őket arra, hogy nélküled is boldogulhatnak!

 

Ha nem elégszel meg egy általános üzenettel, ha úgy érzed, hogy számodra több mondandójuk van az égieknek, akkor hívd fel Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik átadják a személyes és titkos üzenetedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

A Mérleg égi üzenete: Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez, és fogadd el mások véleményét! Gondolkodj azon, hogy mit, miért és milyen szándékkal mondanak és tesznek!

 

A Skorpió égi üzenete: Egy dologra koncentrálj teljes erőbedobással! Most nagyon fontos, hogy arra összpontosíts, ami a legfontosabb!

asztrologus_tv2

Hallgasd meg a pénz angyalainak üzenetét is ITT!

 

A Nyilas égi üzenete: Idén különösen fontos, hogy ne feledd a sokszor hallott mondást: Egyszer élünk!

 

A Bak égi üzenete: Tedd félre a megszokást, és az egyhangú unalmas dolgokat! Próbálj változtatni, újítani!

 

A Vízöntő égi üzenete: Figyelj a környezetedre, szerezz nekik és önmagadnak is örömet! Ideje megtalálni a boldogságot!

 

A Halak égi üzenete: Ne engedd, hogy kihasználjanak! Miért nem lehetsz 2019-ben te az első?

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619