A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

 

A 12 csillagjegynek bátorító égi üzenet érkezett 2019-re. Nem csak asztrológia elemzést és horoszkópot kérhetsz 2019-re, hanem égi útmutatást és tanácsot is!

Ne feledd, az égiek nem véletlenül küldenek üzeneteket! Amennyiben teheted, írd ezt az üzenetet egy olyan helyre, ahol szem előtt lesz, hogy 2019-ben gyakran eszedbe jusson, mit üzentek neked.

 

A Kos égi üzenete: Itt az ideje olyan dolgokat kipróbálni, amiktől eddig féltél. Merj változtatni és kimozdulni!

 

A Bika égi üzenete: Nézz körbe magad körül, és mérlegelj egy picit! Nem biztos, hogy állandóan mindenkiért áldozatot kell hoznod.

 

Gyakorold a hálát, és még több adatik! Olvass róla ITT!

Az Ikrek égi üzenete: Tartsd észben, hogy több lehetőséget nem engedhetsz át másoknak, és a saját utadat kell járnod!

 

Az Rák égi üzenete: Leplezd le a hamisságot, a csalást! Mindenkitől követeld meg az őszinteséget és a tisztességet!

 

Keresed a szerelmet? EZEK az angyalok a szerelemről beszélnek neked!

 

Az Oroszlán égi üzenete: Kezdj el olyan dolgokat tanulni, amire már régóta vágysz. Szánj több időt a tanulásra, mert most kamatozni fog!

 

Az Szűz égi üzenete: Légy körültekintőbb, és kevésbé elnéző, nem minden esetben engedheted meg azt a környezetednek, hogy kihasználjanak! Tanítsd meg őket arra, hogy nélküled is boldogulhatnak!

 

Ha nem elégszel meg egy általános üzenettel, ha úgy érzed, hogy számodra több mondandójuk van az égieknek, akkor hívd fel Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik átadják a személyes és titkos üzenetedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

A Mérleg égi üzenete: Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez, és fogadd el mások véleményét! Gondolkodj azon, hogy mit, miért és milyen szándékkal mondanak és tesznek!

 

A Skorpió égi üzenete: Egy dologra koncentrálj teljes erőbedobással! Most nagyon fontos, hogy arra összpontosíts, ami a legfontosabb!

asztrologus_tv2

Hallgasd meg a pénz angyalainak üzenetét is ITT!

 

A Nyilas égi üzenete: Idén különösen fontos, hogy ne feledd a sokszor hallott mondást: Egyszer élünk!

 

A Bak égi üzenete: Tedd félre a megszokást, és az egyhangú unalmas dolgokat! Próbálj változtatni, újítani!

 

A Vízöntő égi üzenete: Figyelj a környezetedre, szerezz nekik és önmagadnak is örömet! Ideje megtalálni a boldogságot!

 

A Halak égi üzenete: Ne engedd, hogy kihasználjanak! Miért nem lehetsz 2019-ben te az első?

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391