CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

A 12 csillagjegy égi üzenete 2019-re!

 

A 12 csillagjegynek bátorító égi üzenet érkezett 2019-re. Nem csak asztrológia elemzést és horoszkópot kérhetsz 2019-re, hanem égi útmutatást és tanácsot is!

Ne feledd, az égiek nem véletlenül küldenek üzeneteket! Amennyiben teheted, írd ezt az üzenetet egy olyan helyre, ahol szem előtt lesz, hogy 2019-ben gyakran eszedbe jusson, mit üzentek neked.

 

A Kos égi üzenete: Itt az ideje olyan dolgokat kipróbálni, amiktől eddig féltél. Merj változtatni és kimozdulni!

 

A Bika égi üzenete: Nézz körbe magad körül, és mérlegelj egy picit! Nem biztos, hogy állandóan mindenkiért áldozatot kell hoznod.

 

Gyakorold a hálát, és még több adatik! Olvass róla ITT!

Az Ikrek égi üzenete: Tartsd észben, hogy több lehetőséget nem engedhetsz át másoknak, és a saját utadat kell járnod!

 

Az Rák égi üzenete: Leplezd le a hamisságot, a csalást! Mindenkitől követeld meg az őszinteséget és a tisztességet!

 

Keresed a szerelmet? EZEK az angyalok a szerelemről beszélnek neked!

 

Az Oroszlán égi üzenete: Kezdj el olyan dolgokat tanulni, amire már régóta vágysz. Szánj több időt a tanulásra, mert most kamatozni fog!

 

Az Szűz égi üzenete: Légy körültekintőbb, és kevésbé elnéző, nem minden esetben engedheted meg azt a környezetednek, hogy kihasználjanak! Tanítsd meg őket arra, hogy nélküled is boldogulhatnak!

 

Ha nem elégszel meg egy általános üzenettel, ha úgy érzed, hogy számodra több mondandójuk van az égieknek, akkor hívd fel Xalent vagy Imolát a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik átadják a személyes és titkos üzenetedet!

 

A Mérleg égi üzenete: Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez, és fogadd el mások véleményét! Gondolkodj azon, hogy mit, miért és milyen szándékkal mondanak és tesznek!

 

A Skorpió égi üzenete: Egy dologra koncentrálj teljes erőbedobással! Most nagyon fontos, hogy arra összpontosíts, ami a legfontosabb!

asztrologus_tv2

Hallgasd meg a pénz angyalainak üzenetét is ITT!

 

A Nyilas égi üzenete: Idén különösen fontos, hogy ne feledd a sokszor hallott mondást: Egyszer élünk!

 

A Bak égi üzenete: Tedd félre a megszokást, és az egyhangú unalmas dolgokat! Próbálj változtatni, újítani!

 

A Vízöntő égi üzenete: Figyelj a környezetedre, szerezz nekik és önmagadnak is örömet! Ideje megtalálni a boldogságot!

 

A Halak égi üzenete: Ne engedd, hogy kihasználjanak! Miért nem lehetsz 2019-ben te az első?

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522