8 álomkép, ami pénz eljövetelét jelzi

5 álomkép, ami pénz eljövetelét jelzi

Köztudott, ha valaki sok pénzzel álmodik, akkor ébredés után pénzveszteség éri, sőt a szerencse is elpártol mellőle.

De vajon mivel kell álmodnod ahhoz, hogy sok pénz üsse a markod gyorsan? Lehet, hogy már voltak olyan álmaid, amelyek sok pénz eljövetelét jelezték, akár szerencse útján, de nem figyeltél oda és elmentél a szerencséd és a nagy pénz mellett?

Nagyon sok álomkép és álomkép kombináció jelezheti a szerencse, a  pénz és a jólét eljövetelét. Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül. Ha az elmúlt időszakban volt hasonló álmod, akkor mindenképpen keresd fel jósainkat, hogy elmondják, hogyan és mikor jutsz majd hozzá az álmaid által előrejelzett nagy összeghez.

Több pénzre van szükséged? Helyezz el a szobádban 5 mágikus tárgyat, ami szerencsét hoz, ezeket megtalálod ITT!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, kép, képek, álomkép, álomképek, pénz, sok pénz gyorsan, pénz eljövetele, pénz gyorsan

1. Ha tükröt tisztítottál álmodban, akkor sok pénzed lesz, ha mást láttál tükröt tisztítani, akkor valamilyen ismerősöd által jutsz a pénzhez és gyorsabban, mint gondolnád.

2. Erdőtűzzel álmodni előléptetés útján szerzett pénzt jelöl.

3. Ha fém pénzt találsz álmodban, munkából való pluszra, nem várt jövedelemre számíthatsz.

4. Hullócsillaggal álmodni váratlan szerencsét, pénznyereményt jelent.

5. 8-as számmal álmodni nagy pénzt jelöl, magas beosztást, ami 8 napon belül bekövetkezik.

6. Fésülködni, vagy fésülködő személyt látni stabil, folyamatos anyag bevételt mutat.

7. Ha vágtató lóval álmodsz, az anyagi helyzetben hirtelen pozitív fordulat áll be, gyors meggazdagodás várható. Sok pénz gyorsan!

8. Aki lencsével álmodik, annak annyi pénze lesz, hogy nem fogja tudni elkölteni.

Kérheted az angyalokat is, hogy pénzt teremthess. ITT megtudod, hogyan!

A felsorolt álomképek csak töredékei a pénzt, jólétet és gazdagságot hozó álomszimbólumoknak. Készíts egy papírt és egy tollat az éjjeliszekrényedre, és ha éjszaka felébredsz, gyorsan jegyezd le, mit álmodtál. Ez az álom lesz a szerencséd és az anyagi helyzeted kulcsa!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, kép, képek, álomkép, álomképek, pénz, sok pénz gyorsan, pénz eljövetele, pénz gyorsan

Már volt több olyan álomképed is, ami furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokkal volt tele? Akkor az ezotéria segítségedre lesz. Hívd álomfejtőinket: Xalen vagy Eta feltárják álmaid jelentését a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Ha pénzre van szükséged, akkor az anyagi gyarapodásban is segítenek! Külföldről is eléred jósainkat: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét