7 jel, amely szerint gond lesz a házasságoddal

házassági-gondok

Minden kapcsolat hanyatlásának vannak előjelei. Ha időben felismerjük ezeket a jeleket és mindkét fél részéről van erre hajlandóság,  akkor a házasság megmenthető.

Ha az alábbi 7 állítás közül legalább 3 igaz a kapcsolatodra, akkor 2 éven belül a házasságod véget ér. Ha ezt megszeretnéd előzni kérj segítséget a 06906330931-es telefonszámon(485 Ft/perc)

1. Már legalább egy éve nem kaptál semmilyen ajándékot a párodtól, még egy apró kis figyelmességgel sem lepett meg, mint például a kedvenc csokid vagy virágod.

2. Az együtt töltött idő 90%-ban interneten lógtok és a barátaitokkal csevegtek, kerülitek egymás társaságát.

3. Hetente legalább egyszer nincs olyan közös étkezés, amikor felszabadultan beszélgettek.

Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

4. Egyre ritkábban vagytok együtt és az együttlét már csak a szexről szól, egymás kényeztetése cirógatása időhiány miatt elmarad.

5. Elbeszéltek egymás mellett. Meghallgatja, amit mondasz de nem reagál rá, olyan érzésed van mintha magadban beszélnél.

6. Az elmúlt egy hónapban egyszer sem feküdtetek le egyszerre, egy időben.

7. Vannak olyan napok amikor egyetlen sms-t sem küldtök egymásnak napközben és telefonon sem beszéltek.

szakítás, szerelmi bánat, szerelmi jóslás astros24h,

Légy őszinte önmagadhoz, amikor a fenti állításokat olvasod. Ha csak egy vagy két állítás igaz a kapcsolatotokra, akkor érdemes odafigyelned a párodra, nehogy később gondok legyenek, ha 3 vagy több mint 3 állítás igaz rátok akkor minél előbb kérj segítséget, hogy megmenthesd a házasságod, vagy szállj ki a kapcsolatból, mert csak az idődet vesztegeted.

Tanácsadóink elmondják hogyan tovább, és ha nem a párod a „nagy Ő”, akkor azt is megtudhatod, hogy mikor és hol fogod őt megismerni. Kérdezz a 06906330931-es telefonszámon(485 Ft/perc)

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

Önt is foglalkoztatja az ezotéria világa? Szeretne hasonló témában olvasni friss cikkeket nap mint nap? Lájkolja most facebook oldalunkat és értesüljön első kézből

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét