5 tipp arra, hogy hogyan neveld gyermeked spirituális szemmel!

5 tipp arra, hogy hogyan neveld gyermeked spirituális szemmel!

2011.11.11  óta sok  különleges gyermek érkezett a Földre, a fénygeneráció csemetéi ők és olyan hatalmas tudást hoznak magukkal, amelynek a befogadására mi, a régi generáció szülöttei nem vagyunk képesek. Sem felfogni, sem megérteni nem tudjuk, de kötelességünk támogatni a kibontakozásukat és spirituális fejlődésüket.

Sokan úgy vélik, hogy a spirituális neveléssel ráerőltetnek a gyerekükre egyfajta szemléletmódot, amellyel inkább ártanak, mint használnak a gyereknek. Először is tisztáznám, hogy a spiritualitást nem szabad, és nem lehet ráerőltetni senkire. Ez vagy van vagy nincs. Ha van, akkor Neked, mint szülőnek nincs más dolgod, mint hagyni, hogy a gyermeked kibontakozzon és megélje azt, amire született.

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, spirituális, spirituális filmek, baba, kis baba, gyerek, gyereknevelés, vonzás, vonzás törvénye

A leggyakoribb hiba, amelyet sok szülő elkövet és ezzel bezárja gyermeke harmadik szemét és eltávolítja őt a spirituális úttól, félelemből fakad. A szülő fél, ha a gyermeke más, mint a többi gyermek. Fél, ha később kezd el járni, hogy vajon elindul-e? Retteg, ha később kezd el beszélni, mert ki tudja, megszólal-e valaha is, és retteg attól is, ha olyan dolgokat lát, amit más gyerek nem, mert mi van, ha mentálisan zavartnak nyilvánítják és kiközösíti őt a társadalom? Félelmében nem csak, hogy nem támogatja a gyermekében lakozó spiritualitás kibontakozását, hanem csírájában elfolytja azt, hogy megóvja gyermekét a saját félelméből fakadó, nem létező démonoktól.

Íme 5 tipp a spirituális gyereknevelésre:

1. Ha gyermeked van, bizonyára a legjobbat akarod neki biztosítani. Az első és legcsodálatosabb dolog, amit tehetsz, hogy ne félj! Ne félj, mert ahogyan járni és beszélni, úgy elesni és hallgatni is megtanul majd, ha eljön az idő. Ha Te nem félsz, akkor ő sem fél majd kimondani, amit lát, érez és érzékel. Színeket, formákat, energiamezőket, aurákat, szellemeket és démonokat. Nem kell semmit sem tenned, csak hagynod Őt kibontakozni, megnyilvánulni. Ha Te félsz, akkor Ő is félni fog, és a félelem bezár minden spirituális kaput, ezáltal kirekesztve a gyermeked egy csodálatos világból, ahova születése jogán tartozik, és ahol Ő jól érzi magát.

2. Vezess naplót azokról a dolgokról, amelyeket lát, érzékel és elmond Neked. Ha egy szellemet lát a szobában, nem szabad azt mondanod, hogy ez butaság, nincs ott senki, de az sem jó, ha helyeselsz és látja rajtad, hogy Te nagyon örülsz az ő képességeinek. A helyes szülői hozzáállás az, hogy elfogadod, amit mond, de érzékelteted vele, hogy Te sajnos nem látod, amit Ő, de ennek ellenére hiszel neki.

3. Kérd, hogy az embereket fesse olyan színűre, amilyennek látja őket, és bíztasd, hogy beszéljen erről. Ha a megérzéseiről mesél, akkor hagyd őt beszélni, sőt bátorítsd, kérdezd.

4. Faggasd az álmairól, vezessetek álomnaplót. Ő elmeséli, mit álmodott, Te meg leírod. Így kiderül, hogy vannak-e jósálmai, figyelmeztető álmai.

5. Sok gyerek gyógyítani is tud, ezért, ha fáj valamid és felajánlja, hogy megsimogatja, megpuszilja, akkor engedd meg neki, majd figyeld a hatást. Ha megszűnik a fájdalmad, akkor dicsérd meg, és tudatosítsd benne, hogy ez az ő érdeme és Te nagyon hálás vagy érte.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Tudd meg most a jósainktól, hogy a gyermeked indigó gyermek-e, és tudd meg, hogy van-e auralátó képessége, vagy milyen feladattal született erre a világra! Az ezotéria választ fog adni! Léteznek különleges rituálék, amelyek a gyermeked képességeit fejlesztik. Kérj most egy ilyen rituálét szakembereinktől!

Ha Te is a legjobbat szeretnéd gyermekednek, akkor kérdezd a jósainkat, akik segíthetnek, hogy a csillagjegye szerint a legmegfelelőbb nevelésben tudd részesíteni Őt! Ebben segít Lunczer Judit vagy Xalen jósnő a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Jósainkat bármikor eléred külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét