5 tárgy, ami bevonzza a szerelmet és elfér egy női táskában

Még keresed az igazit? Segítünk! 06 90 633 931 (485 ft/p)

A szerelem az egyik legmisztikusabb és legmegfoghatatlanabb érzés, meglepő tehát, hogy ennek az egyáltalán nem hétköznapi érzésnek a bevonzásához a leghétköznapibb tárgyakra van szükségünk. Az alábbiakban felsorolt tárgyak ősrégi megfigyelések eredményei és rendkívül gyors hatással bírnak. Ezeket a tárgyakat könnyedén beszerezheted, és ami a legjobb hír, hogy a retikülöd titkos zsebébe csúsztatva mindig magadnál hordhatod őket.

Ha IDE kattintasz, megtudod, melyik az az 5 álomkép, ami szerelem eljövetelét jelzi!

A legerősebb szerelmet bevonzó tárgy a rózsaszirom.

rózsaszirom astro24h, szerelem, szerelem bevonzása, szerelmi bűbáj, szerelem vonzása

Talán közhelyként hat, hogy a vörös rózsa a szerelem jelképe, ennek ellenére az egyik legősibb szimbólum, amelyet már az ókori Görögországban is a szerelemmel hoztak összefüggésbe, és Aphrodité szent növényeként tartotta számon. Egy olyan vörös rózsa szirmait használjuk, amelyet ajándékba kaptunk valakitől. Teljesen mindegy, hogy az ajándékozó nő vagy férfi, idős vagy fiatal. A rózsa szirmait fejtsük le a növényről, tegyük egy papírra, és jól szárítsuk meg. Ezután válasszunk ki három darab szirmot és tegyük egy kis textilzsákba és hordjuk mindig a táskánkban.

Azt gyanítod, talán szerelmi kötés áldozata vagy? Tudd meg IDE kattintva, hogyan szabadulhatsz meg tőle!

A második, szintén nagyon erős szerelmi szimbólum a galambtoll.

galambgtoll astro24h,szerelem, szerelem bevonzása, szerelmi bűbáj, szerelem vonzása

Ezt már egy kicsit nehezebb beszerezni, de nem fontos földön talált tollat használni, a hobbiboltban vásárolt toll is ugyanolyan hatással bír. Két darab fehér színű galambtollra lesz szükségünk. A két tollat egy piros cérnával kell jó erősen egymáshoz kötözni, legalább három bogot kötni a cérna végére, és már mehet is a táskába a rózsaszirmok mellé.

A gyömbér, a szegfűszeg és a szárított bazsalikomlevél egy kis textilzsákban szintén csodákra képes.

textil zsák astro24h,szerelem, szerelem bevonzása, szerelmi bűbáj, szerelem vonzása

Mindhárom növényből elég csak egy pici darabot a zsákocskába helyezni. Ezek a növények szerelmi bájitalok készítésére is alkalmasak, de ha magunknál hordjuk őket, akkor is kifejtik erős mágikus hatásukat.

Léteznek olyan kövek, ásványok, amelyek bizonyítottan segítenek a szerelem bevonzásában.

ásványok, astro24h,szerelem, szerelem bevonzása, szerelmi bűbáj, szerelem vonzása

Ezt általában csillagjegyekhez társítva szokták ajánlani. A rózsakvarc azonban bármely csillagjegy szülöttének szerelmet és szeretet hoz az életébe. A rózsakvarc helyettesíthető magas tisztaságú hegyikristállyal. Az ásványt mossuk meg, majd tegyük ki a napra, és ha már legalább három órát sütötte a nap, akkor eltehetjük a többi talizmán mellé. Ha ékszerként viseljük a követ, a hatása ugyanolyan erős lesz, mintha a zsebünkben, vagy a táskánkban hordanánk.

Ötödik a sorban, de nem kevésbé fontos, a piros színű mécses.

mécses, gyertya, szerelem, szerelem bevonzása, szerelmi bűbáj, szerelem vonzása

Ilyen mécsest bárhol tudunk vásárolni és fontos szerepe lesz a fent említett tárgyak beavatásában.

Mielőtt a felsorolt tárgyakat eltennénk, helyezzük őket az asztalra a piros mécses köré. A mécsest gyújtsuk meg, és hagyjuk égni 15 percig.  Ez után oltsuk el a hüvelyk- és mutatóujjunk összeérintésével, és már készen is van a szerelmi-mágia csomagunk, melyet ha mindig magunknál hordunk, gyorsan ránk talál a szerelem.

A tárgyak beavatásának még hatékonyabb módszere, ha a kollégáink segítségét kéred és felhívod őket,a 0690 633 931-es telefonszámon (485 Ft/p)  hogy töltsék fel ezeket a tárgyakat „halhatatlan-szerelem energiával”.  Keresd Xalent vagy Aurethielt, mert ők a legjobbak! Így biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatod nem csak futó kaland lesz, hanem igazi holtomiglan- holtodiglan szerelem. Tanácsadónk elvégez neked egy szerelmi jóslást, így az is kiderül, mennyit kell még várnod a nagy Ő-re. Külföldről is telefonálhatsz szakembereinknek, éjjel-nappal: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

szerelem, szerelem astro24h, halhatatlan szerelem, párkapcsolat

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét