5 talizmán, ami segít teherbe esni!

5 talizmán, ami segít teherbe esni!

Évszázadokkal ezelőtt egy közös termékenységi rituálé keretén belül a gyermektelen pároknak a frissen szántott föld barázdáiban kellett szeretkezni ahhoz, hogy biztosan gyerekük szülessen. Mindeközben a népcsoport sámánja, tudós embere révületben táncolt körülöttük, és énekelte a termékenységi dalt, amely abban segített, hogy minél több gyerek foganjon meg. A rituálé után a pár egy marék friss földet vitt magával a szántóföldről, ahol a gyermeket nemzették. Ez a marék föld volt a teherbeesést segítő talizmánjuk, az ágyuk alá szórták, és otthagyták, amíg az asszony megfogant. A földet csak a gyerek születése után szórták ki a kertbe.

Tippek spirituális nevelési módra ITT!

Manapság már szerencsére létezik a lombik bébi program, és sok más fogantatást és termékenységet segítő módszer, így ha valaki gyereket szeretne, nem kell a szántóföldön hemperegnie a párjával.

Mit tehetsz akkor, ha a modern technika csődöt mond, az orvostudomány értetlenül vonogatja a vállát, Te meg már mindent megpróbáltál, de gyerek még mindig nincs a pocakodban?

Mindenképpen olvasd el a fogantatási horoszkópodat ITT, és ha kíváncsi vagy rá, azt is megtudhatod cikkünkből, hogy fiad vagy lányod születik-e, kattints IDE!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ne keseredj el, erre is van megoldás. Szerezd be a alábbi talizmánok valamelyikét, akár többet is, és mindig hordd magadnál őket. Szex közben tartsd magadon, vagy tedd a párnád alá, ha az ágyban zajlik az esemény.

1. Vágj ki egy kör alakú karton papírt. A papírt kend be ragasztóval, a ragasztóba szórj rizsszemeket. A pénzérme nagyságú karton darabon legyen minél több rizsszem. Ha kilyukasztod a kartont, és felfűzöd egy láncra, akár a nyakadban is hordhatod.

2. Az alma az egyik legerősebb termékenységet segítő szimbólum. Készíts szárított almát, és helyezd el mindenhol a lakásban. Hordhatsz néhány darabot a táskádban is.

3. Vegyél fehér tojást, főzd meg, és a héját törd apró kis darabokra. 5-6 darabot tegyél be egy kis tartóba, szelencébe, akár gyufásdobozba és hordd magadnál. Ha kedvet érzel a ragasztgatáshoz, akkor felragaszthatod a tojáshéj darabkákat mozaik kövekhez hasonlóan egy medálra is.

4. A fokhagyma nem csak rossz szellemek távol tartására jó, hanem a termékenység fokozására is igen hatékony. Egyél sok fokhagymát, ha teherbe szeretnél esni. Hordj magadnál akár egy egész, vágatlan fej fokhagymát, így a szaga nem annyira bántó, a hatását pedig ugyanúgy kifejti, mintha csak egyetlen gerezdet tennél el a táskádba.

5. A csalánlevél termékenységet és szerencsét hoz. Helyezd el a szobád, illetve a lakás bármely pontján. Ha megszárítod, akkor télen is bármikor használhatod, készíthetsz belőle teát is, amelyet a szeretkezés előtt egy fél órával kell meginnod ahhoz, hogy hatása legyen.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Az elkészített talizmánok akkor működnek a leghatékonyabban, ha szakembereink beavatják őket egy termékenységi rituálé keretén belül. Telefonálj, és kérd a talizmánok beavatását, valamint a sikeresség érdekében kérj egy személyre szabott termékenységi mantrát is!

Még nem sikerült teherbe esned? Kérd el jósainktól a személyre szabott fogantatási horoszkópodat, amit csillagjegyed alapján meg tudnak határozni! Ágnes és Tündér Lili bármikor tudnak segíteni ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét